Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sobie psinkę... na FB rozesłałam gdzie mogłam, będę systematycznie udostępniać.
Bez ciepłego konta to leczenie będzie się przedłużać :( będę intensywnie myśleć...jaki ma stosunek do psów, kotów itp? to dość istotne.
Mój Rafik cudem znalazł DT co nie było łatwe bo on sika niewiarygodnie dużo i żaden hotelik go nie chciał :( a do kojca się nie nadaje - totalny brak tanki tłuszczowej i chudnie w oczach :( ale teraz ma ciepłe pomieszczenie z którego może sobie wychodzić kiedy chce a w środku dodatkowo dużą i ocieplaną budę :) a na mrozy już czeka sweterek ;)
wierzę że Legitek dostanie taką szansę lada chwila...

Posted

[quote name='Adziunia']Zapisuję sobie psinkę... na FB rozesłałam gdzie mogłam, będę systematycznie udostępniać.
Bez ciepłego konta to leczenie będzie się przedłużać :( będę intensywnie myśleć...jaki ma stosunek do psów, kotów itp? to dość istotne.
Mój Rafik cudem znalazł DT co nie było łatwe bo on sika niewiarygodnie dużo i żaden hotelik go nie chciał :( a do kojca się nie nadaje - totalny brak tanki tłuszczowej i chudnie w oczach :( ale teraz ma ciepłe pomieszczenie z którego może sobie wychodzić kiedy chce a w środku dodatkowo dużą i ocieplaną budę :) a na mrozy już czeka sweterek ;)
wierzę że Legitek dostanie taką szansę lada chwila...[/QUOTE]

dziękuję Adziunia że się pojawiłaś :)
no własnie ja tez jestem ciekawa jak on znosi towarzystwo innych psów , to bardzo wazna informacja

Posted

Kochani wspomóżcie moje tymczasy. Mam długi na ponad dwa tysiące.
Nie proszę o pieniądze za darmo, ale ciężko je wypracowuję bazarkami.
Może znajdziecie coś dla siebie?
Zapraszam na bazarki z banerków
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Posted

nie czekamy na ostatnią wpłate , bo z dziewczyna nie ma kontaktu, rozdzieliliśmy to co jest.
zrobiłam przelew z konta Guliwera na kwote 120 zł

jak pieniążki dotrą proszę o potwierdzenie na watku Kamy :)

Posted

Skąd to imię - nie wiem, ale podoba mi się :) jutro jadę pobrac malemu wymazy z nosa - zawiozę do badania i będzie wiadomo czym dalej leczyc:) Jutro bazarek będzie gotowy na tip - top:) Doszły wpłaty od [B]marudy, kamos, guliwera i czorcika:[/B]) - dziękujemy:)

Posted

[quote name='niunia448']Skąd to imię - nie wiem, ale podoba mi się :) jutro jadę pobrac malemu wymazy z nosa - zawiozę do badania i będzie wiadomo czym dalej leczyc:) Jutro bazarek będzie gotowy na tip - top:) Doszły wpłaty od [B]marudy, kamos, guliwera i czorcika:[/B]) - dziękujemy:)[/QUOTE]

świetnie :)
Legitek spędza mi sen z oczu , nie mam pomysłu gdzie go umieścić , a przecież w schronie zostać nie moze :(

Posted

Ciotki i wujki:) mam dobre wieści nie potrzebne są pieniądze na leczenie legitka:) schronisko samo zapewniło mu pełen komplet badań - psiak dostał autoszczepionkę, i powinnien dojśc do siebie także [COLOR=red][B]Guliwer, Czorcik, kabaja, yolanovi, maruda666, maja602, BERKANO,ania shirley, kamos wiedźmo - ZASTANÓWCIE SIĘ PROSZĘ NA KOGO PRZELAC TE 505 ZŁ???CZY NA JEDNĄ KONKRETNĄ BIEDĘ CZY NA KILKA, CZY CHCECIE ZWROTY NA KONTO??[/B][/COLOR]Przepraszam, że tak wyszło, ale dopiero dziś się dowiedziałam, że psiak jest już leczony i ma zapewnione wszystko. [B][COLOR=plum]Jedyne lekarstwo jakiego schronisko nie jest w stanie kupic, to kochający domek....tego potrzeba:(
[/COLOR][/B]
guliwerku rzeczy ciągle u mnie są( te od marchewy) na Legitka nie trzea robic bazarku, więc co z nimi?? moze masz z marchwką jakiś pomysł??
Maju co z kartkami w takim układzie zrobic??

Posted

[quote name='niunia448']Ciotki i wujki:) mam dobre wieści nie potrzebne są pieniądze na leczenie legitka:) schronisko samo zapewniło mu pełen komplet badań - psiak dostał autoszczepionkę, i powinnien dojśc do siebie także [COLOR=red][B]Guliwer, Czorcik, kabaja, yolanovi, maruda666, maja602, BERKANO,ania shirley, kamos wiedźmo - ZASTANÓWCIE SIĘ PROSZĘ NA KOGO PRZELAC TE 505 ZŁ???CZY NA JEDNĄ KONKRETNĄ BIEDĘ CZY NA KILKA, CZY CHCECIE ZWROTY NA KONTO??[/B][/COLOR]Przepraszam, że tak wyszło, ale dopiero dziś się dowiedziałam, że psiak jest już leczony i ma zapewnione wszystko. [B][COLOR=plum]Jedyne lekarstwo jakiego schronisko nie jest w stanie kupic, to kochający domek....tego potrzeba:(
[/COLOR][/B]
guliwerku rzeczy ciągle u mnie są( te od marchewy) na Legitka nie trzea robic bazarku, więc co z nimi?? moze masz z marchwką jakiś pomysł??
Maju co z kartkami w takim układzie zrobic??[/QUOTE]

dziękuję bardzo za informację , zaraz zadzwonię do Guliwera i uzgodnimy, ale raczej zwrot na konto , my już przekażemy dalej

Posted

[quote name='kamos']Czy pieniądze nie przydadzą się na przyszły dom tymczasowy dla Legitka ?[/QUOTE]
[quote name='yolanovi']albo na ewentualny transport do DT?[/QUOTE]
dokładnie! leczenie to jedno, a wyciągnięcie chłopaka ze schronu to drugie, a na to zawsze będzie trzeba środków (do czasu znalezienia DS)
nic już nie rozumiem...

Posted

jestem tego samego zdania jak ciotka- Brzośka (fajnie to brzmi hihihi :-))
Niunia jeśli chcesz psiaka wyhotelować to kasa będzie Ci potrzebna a jak nie to moja dyszka pójdzie tam, gdzie Mamcia- Maruda umyśli :-)