kabaja Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Legitku w Nowym Roku życzę ci dużo zdrówka i kochającego domu. Quote
kamos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 I ja również. Przytulam noworocznie.:calus: Quote
kabaja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 zaglądam i patrze czy są nowe wieści o Legitku a tu nic .Może ktoś u niego był ? Quote
misiek.d Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ja dziś byłem u Legitka. Wygląda bardzo ładnie, sierść mu troche ściemniała (taki sie bardziej rudy zrobił). Jak wszedłem do jego boksu bardzo się ucieszył, obskakał mnie. Ledwo go ubrałem już stał zwarty i gotowy na spacer pod drzwiami. Ma dużo energii, chciał biegać i zaczepiał mnie żebym się z nim bawił i wcale nie chciał wracac do boksu. Wyprowadzałem go sam więc zdjęc zbytnio nie mam, no a jak go przypiąłem do płotka na zdjęcia, to był oburzony że musi stac, skoro wyszedł na spacer i szczekał: więc trzeba było iść: długo nie połazilismy, bo było zimno i strasznie wiał wiatr. (potem spotkałem koleżanke z aparatem, to zrobiła mu lepsze zdjęcia, jak tylko je dostane to wstawie). Chętnych na jego adopcje nadal brak... Quote
kabaja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 dzięki za wieści .Legitek jest taki cudny :loveu: na pewno znajdzie domek .Nie może być inaczej .Czekam na więcej zdjęć pięknoty .Jak jego zdrówko ? Quote
misiek.d Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 co do zdrowia Legitka to nie rozmawiałem z weterynarzami. Biegunki chyba ustały, mi na spacerze zrobił ładną kupe. Nadal zbiera mu sie jeszcze troche wydzieliny w nosie i swiszczy troche, ale z tego co pamietam to powinno ustapic po podaniu drugiej autoszczepionki (pierwsza doistał w październiku, druga podaje sie 6 mcy później). Poprawe widac odrazu, w październiku po wyprowadzeniu z boksu nie miał siły sam ustać, a teraz skacze i biega - to chyba mówi samo za siebie :) Quote
inga.mm Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Potrzebuję pilnie pomocy dla Fugi (banerek) Mam 10 zwierząt na swoim utrzymaniu, bo nie mam kiedy zająć się bazarkami. Żaden pies czy kot nie był u mnie na płatnym pobycie. Długi ponad 3 tysiące, ale, cholera, choćbym miała nie jeść, zapłacę za hotel czy dt, żeby tylko nie szła do schronu. Proszę, pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam za ten wskok, ale nie mam wyjścia i muszę rozsyłać Quote
kabaja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Piękny piesio i jaki gustowny nosi kubraczek:lol: Quote
misiek.d Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 mam krótki filmik z zabaw Legitka z dziś http://www.facebook.com/video/video.php?v=365201620162268&oid=283588148346800&saved enjoy :) Quote
kamos Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wygląda rewelacyjnie:loveu:. I jaki chętny do pieszczot i zabawy! Quote
kabaja Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 filmik jest super a Legitek :loveu::loveu::loveu: Quote
kabaja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Co tam u naszego Legitka .Pewnie noska na dwór na to zimno nie wyściubia . Quote
misiek.d Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 no na takie mrozy, to wychodzi ewentualnie na 5-10 minutek na siku, obowiazkowo w kubraczku ma sie dobrze ;) potencjalnych chętnych na jego adopcje nadal nie widać Quote
kabaja Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ludzie się kompletnie nie znają ,ale wierzę ,że Legitek znajdzie swojego człowieka . Quote
kamos Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Walentynkowe przytulanko dla Legitka:calus::iloveyou: Quote
Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a co tam u Legitka , jak znosi zime ? :) Quote
misiek.d Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nie bylo mnie troche w schronie z racji sesji i ferii, ale będę na pewno w sobote, to odwiedze Legitka i dam znać ;) w niedziele jest dzień otwarty schroniska, jakby ktoś z okolicy Lublina chciał go odwiedzić, to jest super okazja, zapraszam :) Quote
kamos Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Szkoda,że mi nie po drodze. Uściskaj pychola Legicia.:calus:Może jakieś fotki ?Czy czegoś mu potrzeba (oprócz domku oczywiście )? Quote
Czorcik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='misiek.d']nie bylo mnie troche w schronie z racji sesji i ferii, ale będę na pewno w sobote, to odwiedze Legitka i dam znać ;) w niedziele jest dzień otwarty schroniska, jakby ktoś z okolicy Lublina chciał go odwiedzić, to jest super okazja, zapraszam :)[/QUOTE] ode mnie też niestety za daleko , ale proszę go wyściskać ode mnie :) Quote
Recommended Posts