Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja dziś byłem u Legitka.
Wygląda bardzo ładnie, sierść mu troche ściemniała (taki sie bardziej rudy zrobił). Jak wszedłem do jego boksu bardzo się ucieszył, obskakał mnie. Ledwo go ubrałem już stał zwarty i gotowy na spacer pod drzwiami. Ma dużo energii, chciał biegać i zaczepiał mnie żebym się z nim bawił i wcale nie chciał wracac do boksu.
Wyprowadzałem go sam więc zdjęc zbytnio nie mam, no a jak go przypiąłem do płotka na zdjęcia, to był oburzony że musi stac, skoro wyszedł na spacer i szczekał:

więc trzeba było iść:

długo nie połazilismy, bo było zimno i strasznie wiał wiatr.
(potem spotkałem koleżanke z aparatem, to zrobiła mu lepsze zdjęcia, jak tylko je dostane to wstawie).
Chętnych na jego adopcje nadal brak...

Posted

co do zdrowia Legitka to nie rozmawiałem z weterynarzami.
Biegunki chyba ustały, mi na spacerze zrobił ładną kupe. Nadal zbiera mu sie jeszcze troche wydzieliny w nosie i swiszczy troche, ale z tego co pamietam to powinno ustapic po podaniu drugiej autoszczepionki (pierwsza doistał w październiku, druga podaje sie 6 mcy później).
Poprawe widac odrazu, w październiku po wyprowadzeniu z boksu nie miał siły sam ustać, a teraz skacze i biega - to chyba mówi samo za siebie :)

Posted

Potrzebuję pilnie pomocy dla Fugi (banerek)
Mam 10 zwierząt na swoim utrzymaniu, bo nie mam kiedy zająć się bazarkami. Żaden pies czy kot nie był u mnie na płatnym pobycie.
Długi ponad 3 tysiące, ale, cholera, choćbym miała nie jeść, zapłacę za hotel czy dt, żeby tylko nie szła do schronu.

Proszę, pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam za ten wskok, ale nie mam wyjścia i muszę rozsyłać

Posted

nie bylo mnie troche w schronie z racji sesji i ferii, ale będę na pewno w sobote, to odwiedze Legitka i dam znać ;)
w niedziele jest dzień otwarty schroniska, jakby ktoś z okolicy Lublina chciał go odwiedzić, to jest super okazja, zapraszam :)

Posted

[quote name='misiek.d']nie bylo mnie troche w schronie z racji sesji i ferii, ale będę na pewno w sobote, to odwiedze Legitka i dam znać ;)
w niedziele jest dzień otwarty schroniska, jakby ktoś z okolicy Lublina chciał go odwiedzić, to jest super okazja, zapraszam :)[/QUOTE]

ode mnie też niestety za daleko , ale proszę go wyściskać ode mnie :)