kamos Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Dzięki za fotki cudnego Legisia:multi:, tak żal ,że taka słodycz nadal bez domu:-( Quote
kabaja Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 o matko jaka cudowna niespodzianka :crazyeye::multi: słodziaczek śliczny :loveu: trauskawkab wielkie dzięki za taki prezent . Tak bardzo chciałabym Legitkowi pomóc ,ale nie wiem jak . Quote
misiek.d Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Dziś dostałem bardzo smutną dla nas, wolontariuszy, wiadomość. Legitek odszedł za Tęczowy Most. Cierpiał na kilka schorzeń, w końcu jego chore serce nie wytrzymało i odszedł dziś w nocy. Wszystkim przyjaciołom Legitymka bardzo dziękujemy za wsparcie i pomoc w szukaniu dla niego domu. Szkoda, że niestety nie zawsze się udaje... Quote
kamos Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Właśnie dowiedziałam się o Legisiu przeglądając FB, dzisiaj o nim myślałam, żegnaj kochany psiaku, będę pamiętać twój uśmiechnięty, cudny pysior. Biegaj szczęśliwy ,wolny od bólu za TM:-( Quote
kabaja Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 co za straszna wiadomość :-( ciągle o nim myślę i takiej wiadomości się nie spodziewałam :-( Legituś żegnaj kochany psiaku :-( przepraszam ,że potrafiliśmy ci pomóc Quote
Czorcik Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 trzymałam wątek w subskrypcjach z nadzieją na przeczytanie, że ma dom, nie takich wieści się spodziewałam, żegnaj psiaku :-( Quote
Recommended Posts