Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

złapie i zagryzie jego, dzieci, kota, i co tam jeszcze ma :)

jakoś wysyp mamy :P taki w typie? się błąkał :( ma czerwone jajca  i...gwalci wszystko co mu się nawinie w chwilowym dt....ciekawe, czy to nei był powód, ze jako go nikt nie szuka :( a dt pewnie dugo nie wytrzyma

no i domow szuka 8 mikroszczeniaków i ich mama

IMG_0397.jpg

inline.jpg

DSCN0148.JPG

piesek1.JPG

piesek2.JPG

piesek3.JPG

piesek4.JPG

piesek5.JPG

suczka1.JPG

suczka2.JPG

suczka3.JPG

Posted

no niezbyt urodziwe, ale one chyba straszne malizny jak na moje oko :( bylo 9, ale 1 już nie żył - właściciel umarł i caly zwierzyniec został sam :( one plus 2 duże psy i ileś kotów

są w jakiejs pipidówce koło Staszowa, a uratowali je ludzie z Krakowa, co sie tam przeprowadzili - tez nie mieli gdzie się wyprowadzać !

Posted

Maluszki urocze, i biedna ta mama, taka "zapracowana" :(

Ja chyba tez po to na wsi zamieszkałam, by ogarniać tutejszą biedę. Tyle, że z gminą dobrze mi się współpracuje.

• Upvote 1
Posted
13 godzin temu, mar.gajko napisał:

Andziu, ale sprawdzacie domy? Głupio pytam, ale pytam :)

Tzn. wizyty jakies robicie?

zależy - zależy o jakiego psa, jak sie z osobami rozmawia...zazwyczaj jak mam jakies ale to albo nie daje albo robię...tylko wiesz - zbyt dużo się naczytałam o super wynikach wizyt a konczących się w najlepszym razie oddaniem psa - jak dla mnie wizyty przedadopcyjne sa niewiarygodne do końca. Ludzie sie wycwanili, niestety.

Posted
6 godzin temu, andzia69 napisał:

jak dla mnie wizyty przedadopcyjne sa niewiarygodne do końca.

I słusznie. Najbardziej wiarygodne (i do końca) jest wydawanie psów po uważaniu - na ładne oczy, kierując się kobiecą intuicją. To już mają opanowane m.in. w Białej Podlaskiej. A Ty skąd jesteś, słonko?

Posted
20 godzin temu, mar.gajko napisał:

A Czester to jedzie?

A Rumba?

A Maminka?

O nie były jakieś zapytania. Coś wyszło z któryms?

na razie cisza absolutna,od Mami mieli się kontaktować do 7 stycznia czy tak czy nie i cisza,co do Rumby jakaś Pani z Krakowa jest zainteresowana,ale jak przyjadą to wtedy uwierzę.

Posted

Czester dzisiaj pojechał do Krakowa :) Tak więc i Czestera można "zdjąć" :) Mała morelkowa Marysia prawdopodobnie pojedzie do Poznania - dzisiaj była wizyta :P

i na razie nikt o nic nie pyta...o przepraszam - dzwonią o Froda oczywiście, ale takie buraki, ze szkoda gadać.

Frodo ma  byl dzisiaj u weta.

Chipa nie ma.
Wiek ok. 1,5  roku.
Zaszczepiony na komplet.
Dostał krople do uszu, bo zaczerwienione, prawdopodobnie 
atopowe/alergiczne, jak to u owczarków.
Do samochodu trzeba go podsadzić ;), ale jedzie grzecznie.
U weta trochę przestraszony, ale dał sobie wszystko obejrzeć bez 
problemu. Zero agresji, ciapul ;)

Ryss - znasz bajkę o wężu?

A to Frodo w zimowej scenerii :)

9.jpg

Posted
7 godzin temu, PaSja Hera napisał:

Ryss Tobie powinno się robić wizyty regularnie.

Bardzo chętnie, ale Ty odpadasz. Nie lubię tłustych. Nawet do pogadania.

Posted
2 godziny temu, mar.gajko napisał:

Frodo oczywiście jest ogłoszony na Kraków.

Zobaczymy.

nikt na razie nie dzwonił :( Pasja zrobiła ogłoszenie Froda na anonsach...boshe co za buraki dzwonią ! a czemu nie do kojca, a on chce stróżującego, a czemu kastracja...masakra :(

hycel odłowił pod Kielcami kolejnego Froda :( zagłębie pieprzone onków i chartów