mar.gajko Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 nie kcesz może? :) Andzia, kcem, ale nie mogę. Upatrzyłam sobie ok. 6 letnią malamutkę. I kcem ją bardzo, ale mam teraz takiego imbecyla w domu, że szok. Dramat. Lepiej jest trochę, ale to jakis kosmita jest. Na zewnątrz do zwierząt jest OK. Odruchy normalne. Nie przepada za zabawą z psami. Ale wita się obojętnie, nie sztywni, niby dobrze. Ale w domu ... Przez pierwsze 2 miesiące ja nie mogłam podejść do legowiska, i MIEJSCA gdzie stoją miski. MIEJSCA nie misek. Siebie mu wyperswadowałam, ale inne zwierzę ... Koty go ćwiczą, pysk podrapany, a ten imbecyl nie odpuszcza. Spróbowałam z zaprzyjaźnionym psem. Z takim co nawet 3 minuty się z nim pobawi, w domu... zjeżone, zęby w ruch jak tamten POPATRZYŁ na legowisko, nawet nie powąchał. Boję się, że normalny pies z nim nie wytrzyma i go zadusi, a mniejszego on pogryzie. To jakiś szalony pomiot diabła. Quote
andzia69 Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Margolcia - 2 miesiące szuka domu i juz nie jest słodka i apetyczna :( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Zapisuję po raz nie wiem który ... Margolcia cudna i zupełnie nie rozumiem dlaczego bez domu :( Quote
mar.gajko Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 No co Ty, dalej Margolcia słodka i apetyczna. Pyszniutka jest :) Quote
andzia69 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Margolcia, Andzia w domach. Do stada dołączyl ślepy psiak, Kuba ma zatkaną cewkę przez kamienie, w pęcherzu te ma kamienie. No to tyle Quote
mar.gajko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 I co? Rozpuszczacie czy operacja? Nadaje sie na zabieg? Quote
devoner Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 I co? Rozpuszczacie czy operacja? Nadaje sie na zabieg? Kuba ma w czwartek operację,a ślepaczek robi rozpieduchę totalną. Quote
mar.gajko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ja już nie obejmuje :( to Kuba osobno, a ślepaczek to co innego? To co to za Kuba i skąd ślepaczek? Quote
andzia69 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Pusia pojechala do nowego domu w Krakowie dzisiaj ok. 17 i...już wraca :P bo goni ratlerka rezydenta !!!! szlag mnie kiedyś trafi ! Quote
mar.gajko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Pusia pojechala do nowego domu w Krakowie dzisiaj ok. 17 i...już wraca :P bo goni ratlerka rezydenta !!!! szlag mnie kiedyś trafi ! Taka kolacyjka :) dla pięknej haszczanki :) Ratlerek, phi. Quote
malagos Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015   Taka kolacyjka :) dla pięknej haszczanki :) Ratlerek, phi.  Ratlerek to ratlerek, żadne tam phi :) :) Ale poważnie, to powód oddania co najmniej śmieszny! Quote
mar.gajko Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015    Ratlerek to ratlerek, żadne tam phi :) :) Ale poważnie, to powód oddania co najmniej śmieszny! Wiesz, mogła dogonić i potraktować spożywczo, tego, niephi :) ratlerka. Quote
andzia69 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Ja już nie obejmuje :( to Kuba osobno, a ślepaczek to co innego? To co to za Kuba i skąd ślepaczek? Kuba - to pies zabrany interwencyjnie przez pewną osobę ze Starachowic i wsadzony na tymczas do EwyB...tyle, ze potem o nim zapomniano - jak i o innych psach zabranych interwencyjnie przez te osoby. I tym sposobem Ewa tymczasuje kolejnego niepełnosprawnego psa już 2 lata? Quote
mar.gajko Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kuba - to pies zabrany interwencyjnie przez pewną osobę ze Starachowic i wsadzony na tymczas do EwyB...tyle, ze potem o nim zapomniano - jak i o innych psach zabranych interwencyjnie przez te osoby. I tym sposobem Ewa tymczasuje kolejnego niepełnosprawnego psa już 2 lata? Ale to on jest ślepaczek? Czy to następny? Andzia, jak mogłaś huskę nazwać Pusia? No jak? Quote
devoner Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ale to on jest ślepaczek? Czy to następny? Andzia, jak mogłaś huskę nazwać Pusia? No jak? mar,gajko,ślepaczek to inny pies jest. Quote
andzia69 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Ale to on jest ślepaczek? Czy to następny? Andzia, jak mogłaś huskę nazwać Pusia? No jak? Pusia z domu tak nazwana przez meneli, nie przeze mnie. Slepaczek to nowy pies, któremu nikt nie chciał pomóc przez ponad miesiąc. Ślepaczek Kuba Rubik Quote
mar.gajko Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Aaa, menele. Pusia. No, tak. A ślepaczek jaki on? Duży, mały? Stary pewnie? Quote
devoner Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Aaa, menele. Pusia. No, tak. A ślepaczek jaki on? Duży, mały? Stary pewnie? taki średni i nie taki stary jeśli po zębach oceniać. Quote
andzia69 Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 tu jak zwykle...a my pozyskaliśmy kolejną bidę Quote
malagos Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ehhh, no i co tu powiedzieć... To sunia, czy chłopak? Quote
mar.gajko Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Jakie to bidne. I jak patrzy z ukosa nieśmiało. Quote
malagos Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Takie to charakterystyczne dla bokserów - ten ryjek, to spojrzenie :( Bezpieczny chociaż ten osobnik? Quote
andzia69 Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Takie to charakterystyczne dla bokserów - ten ryjek, to spojrzenie :( Bezpieczny chociaż ten osobnik? taaa jako 8 pies u EwyB oczywiście :( ale jemu potrzebny jest chociaz dt, bo niestety u Ewy brak czasu na poswięcenie psu więcej czasu i poznanie go bardziej dogłębne Quote
Recommended Posts