andzia69 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Kurna a skąd to parwo?? U Magdy nic sie nie zmniejszyło? parwo skąd? nie wiem... :( wiem, ze nie mamy surowicy U Magdy szczeniaki poszły - oprócz tych dzikuskowatych od tej pełzajacej oneczki z lapami i pyskiem pręgowanym :( i biały Bruder i Tosia szalona na dt. z dorosłych Quote
mar.gajko Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 parwo skąd? nie wiem... :( wiem, ze nie mamy surowicy U Magdy szczeniaki poszły - oprócz tych dzikuskowatych od tej pełzajacej oneczki z lapami i pyskiem pręgowanym :( i biały Bruder i Tosia szalona na dt. z dorosłych A nei ma w obrocie czy nie ma za co? Surowicy. Quote
andzia69 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 w obrocie nie ma polskiej surowicy...wszystko się sciąga z czech albo Słowacji. Kupiliśmy 3 ampułki czegos w stylu interferonu - 360 za ampułkę :( a od przedwczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 12 kolejnych szczeniaków i ich 2 matek :( żyć nie umierać... Quote
mar.gajko Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 w obrocie nie ma polskiej surowicy...wszystko się sciąga z czech albo Słowacji. Kupiliśmy 3 ampułki czegos w stylu interferonu - 360 za ampułkę :( a od przedwczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 12 kolejnych szczeniaków i ich 2 matek :( żyć nie umierać... Andzia, jak macie jakies dojścia to na Ukrainie czy w Rosji jest wetowska wersja interferonu Cykloferon to się nazywa. Jak to kupowałam ostatni to było 70 zł za opakowanie 5 ampułaek. Wprawdzie to ostatnio to było 4 lata temu, ale tam inflacja, w dolarach możan płącić - bardzo korzystnie wychodzi. Tylko trzeba miec jakies dojścia. A pisałąś do Puław, dlaczego nie robią? Pamiętam, że była tak że przestali produkować Caniserin i zasypywaliśmy ich mailami, i produkcja została wznowiona na jakiś czas. Quote
andzia69 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 caniserinu nie robią od lat :( bo się podobno nie opłacalo do ruskich nie mam dojścia :( a pisałam, ze łącznie z 3 magdowymi szczylami mamy do adopcji 21 szczeniaków? można oszaleć :( a naszej pięknej Hienki nikt nie chce...żadnego nikt nei chce :( żadnego nikt nei chce :( Quote
mar.gajko Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Odkąd się podziało na Krymie, to tez juz nie mam dojść. Kolega archeolog na wykopaliska tam jeździł. Albo ktoś od niego znajomy i zawsze można było poprosić. Quote
Lemoniada Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ale cudna ta hienowata sucz! 21 szczeniaków, tragedia :( Że Wy jeszcze nie oszalałyście to cud jakiś boski :( Quote
andzia69 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 21 szczeniaków, tragedia :( Że Wy jeszcze nie oszalałyście to cud jakiś boski :( no niewiele brakuje powiem szczerze :( :( mamy takie ładne psiaki...a nikt nic nie chce :( tu 2 ogłoszone szczylki - Boni moze będzie miała domek u rodziny pana Tomka, który adoptował od nas 3 lata temu ślepego Stiviego :) http://olx.pl/oferta/boni-i-dzeki-7-8-tyg-urocze-maluchy-szukaja-domow-CID103-ID6r4MB.html 3,5 mies. zabrana z szopy dziewczynka :( i 3 ok. 4,5 mies. dziewczynki po ślicznej onkowatej suni :( były dzikie totalnie, w tej chwili "najgorsza" jest z panią Magdą w domu, ale cieżko idzie :( (ta najciemniejsza), kudłatka i jasna prawie wyszły z "ciemności" - jedną przejęła pani Basia, która pomaga pani Magdzie, drugą przejął pan Piotrek - który też pomaga Magdzie. Trzeba było je koniecznie rozdzielic, bo byłyby nieadopcyjne zupełnie :( Quote
andzia69 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 i te 12 z ostatniej interwencji - ok. 3 tyg. kluchy po 2 matkach w typie owczarka i mama: i 2: i ich mama: a tam mieszkały Quote
mar.gajko Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Bosz. Matki też do wydania? Piękne Oneczki. Te dzieciaki to takie mało owczarkowe :) Zwłaszcza te w łateczki :) A ta jedna całkiem bialutka boska :) słyszy ona? Quote
andzia69 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Matki i cala reszta do wydania. mowiłam, ze do wyboru i koloru :) nie wiem, czy to białe słyszy - ale powiem, coby sprawdzili...lepiej, zeby slyszało, bo głuchych nikt nie chce :( Quote
mar.gajko Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Matki i cala reszta do wydania. mowiłam, ze do wyboru i koloru :) nie wiem, czy to białe słyszy - ale powiem, coby sprawdzili...lepiej, zeby slyszało, bo głuchych nikt nie chce :( Oj tam, głuche miałam. Było boskie, najsłodsze i kochane. I rzucić mięsem można bezkarnie :) Quote
andzia69 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Oj tam, głuche miałam. Było boskie, najsłodsze i kochane. I rzucić mięsem można bezkarnie :) rozumiem, ze reflektujesz na to małe białe? :) Quote
mar.gajko Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 rozumiem, ze reflektujesz na to małe białe? :) :) nie mogę. Przy moim M 0,5 dwa psy i koty to ilość wystarczająca. Ale jak będę szukać, będziesz pierwsza. Quote
andzia69 Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 a już myslalam,z e jeden z banki :( a parwowce wstawiałam? Quote
mar.gajko Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 I ja wolę dorosłe, nie wiem dlaczego, ale jakoś wolę. Nawet źle wychowane, szczające w domu, ale dorosłe :) One jakieś takie bardziej. Quote
malagos Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Eh, tyle że popatrzę, pooglądam, poużalam się nad psiakiami i Waszym poświeceniem... Ehh... Quote
andzia69 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Masza...nie podoba mi się jej brzuch...wygląda jakby byla w ciaży - nie wiem, czy ona taka gruba sama w sobie, czy cos jej jest Quote
mar.gajko Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Piękne są Andzia, tylko co z tego, jak tego towaru , kurna na tony, eh. Quote
andzia69 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Piękne są Andzia, tylko co z tego, jak tego towaru , kurna na tony, eh. no niestety ...tego kwaiatu jest pół światu :( Quote
Buńka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Zapisuję. Liczba bezdomnych papisi mnie przeraziła :( Bo jak już ciężko szczeniaczkom znaleźć domki to co dopiero starszym :( Trzymam kciuki za wszystkie maluchy ... Quote
andzia69 Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 czy mogę tu prosić o głosy na STOZ Zwierzak w konkursie Krakvetu? Mamy 58 psów pod opiek i 4 koty...nie dajemy rady finansowo :( chociaż karma by nas troche odciążyła :( http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18309 Quote
Poker Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Jak duża jest "hienka" . i ile ma lat ? Quote
Recommended Posts