Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurna a skąd to parwo??

U Magdy nic sie nie zmniejszyło?

parwo skąd? nie wiem... :( wiem, ze nie mamy surowicy

U Magdy  szczeniaki poszły - oprócz tych dzikuskowatych od tej pełzajacej oneczki z lapami i pyskiem pręgowanym :( i biały Bruder i Tosia szalona na dt. z dorosłych

Posted

parwo skąd? nie wiem... :( wiem, ze nie mamy surowicy

U Magdy  szczeniaki poszły - oprócz tych dzikuskowatych od tej pełzajacej oneczki z lapami i pyskiem pręgowanym :( i biały Bruder i Tosia szalona na dt. z dorosłych

A nei ma w obrocie czy nie ma za co?

Surowicy.

Posted

w obrocie nie ma polskiej surowicy...wszystko się sciąga z czech albo Słowacji. Kupiliśmy 3 ampułki czegos w stylu interferonu - 360 za ampułkę :(

a od przedwczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 12 kolejnych szczeniaków i ich 2 matek :( żyć nie umierać...

Posted

w obrocie nie ma polskiej surowicy...wszystko się sciąga z czech albo Słowacji. Kupiliśmy 3 ampułki czegos w stylu interferonu - 360 za ampułkę :(

a od przedwczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami 12 kolejnych szczeniaków i ich 2 matek :( żyć nie umierać...

Andzia, jak macie jakies dojścia to na Ukrainie czy w Rosji jest wetowska wersja interferonu Cykloferon to się nazywa.

Jak to kupowałam ostatni to było 70 zł za opakowanie 5 ampułaek. Wprawdzie to ostatnio to było 4 lata temu, ale tam inflacja, w dolarach możan płącić - bardzo korzystnie wychodzi. Tylko trzeba miec jakies dojścia.

A pisałąś do Puław, dlaczego nie robią? Pamiętam, że była tak że przestali produkować Caniserin i zasypywaliśmy ich mailami, i produkcja została wznowiona na jakiś czas.

Posted

caniserinu nie robią od lat :( bo się podobno nie opłacalo

do ruskich nie mam dojścia :(

a pisałam, ze łącznie z 3 magdowymi szczylami mamy do adopcji 21 szczeniaków? można oszaleć :(

a naszej pięknej Hienki nikt nie chce...żadnego nikt nei chce :(

1511151_907010019332906_4082477627515458

żadnego nikt nei chce :(

Posted

21 szczeniaków, tragedia :( Że Wy jeszcze nie oszalałyście to cud jakiś boski :(

no niewiele brakuje powiem szczerze :( :(

mamy takie ładne psiaki...a nikt nic nie chce :(

tu 2 ogłoszone szczylki - Boni moze będzie miała domek u rodziny pana Tomka, który adoptował od nas 3 lata temu ślepego Stiviego :)

http://olx.pl/oferta/boni-i-dzeki-7-8-tyg-urocze-maluchy-szukaja-domow-CID103-ID6r4MB.html

3,5 mies. zabrana z szopy dziewczynka :(

10003467_910422472324994_165934021437093

i 3 ok. 4,5 mies. dziewczynki po ślicznej onkowatej suni :( były dzikie totalnie, w tej chwili "najgorsza" jest z panią Magdą w domu, ale cieżko idzie :( (ta najciemniejsza), kudłatka i jasna prawie wyszły z "ciemności" - jedną przejęła pani Basia, która pomaga pani Magdzie, drugą przejął pan Piotrek - który też pomaga Magdzie. Trzeba było je koniecznie rozdzielic, bo byłyby nieadopcyjne zupełnie :(

14040_910423445658230_593406496086516165

1622826_910423448991563_7140792579910849

10930142_910423442324897_373025579006297

Posted

Matki i cala reszta do wydania. mowiłam, ze do wyboru i koloru :) nie wiem, czy to białe słyszy - ale powiem, coby sprawdzili...lepiej, zeby slyszało, bo głuchych nikt nie chce :(

Posted

Matki i cala reszta do wydania. mowiłam, ze do wyboru i koloru :) nie wiem, czy to białe słyszy - ale powiem, coby sprawdzili...lepiej, zeby slyszało, bo głuchych nikt nie chce :(

Oj tam, głuche miałam. Było boskie, najsłodsze i kochane.

I rzucić mięsem można bezkarnie :)

Posted

Zapisuję. 
Liczba bezdomnych papisi mnie przeraziła :( 
Bo jak już ciężko szczeniaczkom znaleźć domki to co dopiero starszym :( Trzymam kciuki za wszystkie maluchy ...