jankamałpa Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 9 godzin temu, devoner napisał: zapraszamy na nasz bazarek na FB na bazarku między innymi super obroże i smycze szyte na materiałach,na których szyła taks https://www.facebook.com/groups/269337836925840/ Ile macie obecnie psiaków pod opieką ? Ogłaszacie je ? Quote
andzia69 Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 11 minut temu, jankamałpa napisał: Ile macie obecnie psiaków pod opieką ? Ogłaszacie je ? Są ogłaszane (oprócz Corteza), ale nikt nie dzwoni. 12 psów i 1 kot- jak dobrze policzylam, z czego 2psy i kot w dt u EwyB Quote
andzia69 Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 KIELCE BLAGAMY O POMOC. Opiekun suni zmarł .(nie będę opisywała szczegółów tej sytuacji ale jeszcze raz ludzką obojętność znieczulica dala a znać o sobie)Zwłoki zostały dzisiaj.zabrane z domu a sunia przyjaciel człowieka wywalona przed blok. Jest w szoku piszczy skomli chce dostać się do domu.Ona nie rozumie co się stało.Jak ma sobie sama poradzić na ulicy.???Nie da rady. APELUJE O POMOC.Jest jeszcze opcja schroniska ale ona tamm się nie odnajdzie umrze z tęsknoty. Sunia prawdopodobnie ma około 8lst może mniej. Prosimy chociaż o DOM TYMCZASOWY.żeby była bezpieczna żeby spokojnie można było szukać jej domu. Można kontaktować się ze mną mój tel 668 718 974. Błagam pomóżcie udostępnianiajcie ta biedę.Sunia przyjazna dla ludzi spokojna kochana psina. Quote
jankamałpa Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 6 godzin temu, andzia69 napisał: KIELCE BLAGAMY O POMOC. Opiekun suni zmarł .(nie będę opisywała szczegółów tej sytuacji ale jeszcze raz ludzką obojętność znieczulica dala a znać o sobie)Zwłoki zostały dzisiaj.zabrane z domu a sunia przyjaciel człowieka wywalona przed blok. Jest w szoku piszczy skomli chce dostać się do domu.Ona nie rozumie co się stało.Jak ma sobie sama poradzić na ulicy.???Nie da rady. APELUJE O POMOC.Jest jeszcze opcja schroniska ale ona tamm się nie odnajdzie umrze z tęsknoty. Sunia prawdopodobnie ma około 8lst może mniej. Prosimy chociaż o DOM TYMCZASOWY.żeby była bezpieczna żeby spokojnie można było szukać jej domu. Można kontaktować się ze mną mój tel 668 718 974. Błagam pomóżcie udostępnianiajcie ta biedę.Sunia przyjazna dla ludzi spokojna kochana psina. Co z sunią, czy udało się znaleźć DT Quote
andzia69 Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Co z sunią, czy udało się znaleźć DT chwilowo tak, jest zabezpieczona Quote
jankamałpa Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Dnia 16.07.2019 o 23:52, andzia69 napisał: chwilowo tak, jest zabezpieczona Nic nie piszecie - co u Was słychać? Dużo macie psiaków pod opieką? Quote
jankamałpa Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 24 minuty temu, malagos napisał: Dziewczyny się odzywają na fb... ale ja nie żyję :) bo nie mam FB. Jakoś nie mam przekonania żeby się zarejestrować. Quote
malagos Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Wolna wola :) najlepiej być, i tu, i tam Quote
devoner Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 14 godzin temu, jankamałpa napisał: Nic nie piszecie - co u Was słychać? Dużo macie psiaków pod opieką? janka notoryczny brak czasu i skleroza.psów mamy na chwilę obecną 13 psów w Kaliszanach i całkowity zastój w adopcjach,nikt nie pyta o zwykłe kundle nawet te młode. Quote
andzia69 Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Dnia 8.11.2019 o 07:48, jankamałpa napisał: Nic nie piszecie - co u Was słychać? Dużo macie psiaków pod opieką? 14 :( nic się nei zmienia, więc nie ma co pisać :( no i nie umiem wstawić zdjęć, po "przeróbkach" dogo Quote
jankamałpa Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 12 minut temu, andzia69 napisał: 14 :( nic się nei zmienia, więc nie ma co pisać :( no i nie umiem wstawić zdjęć, po "przeróbkach" dogo Są jakieś problemy ze wstwianiem zdjęć, ludzie wstawiają ale przez jakieś programy typu fotosik, czy jeszcze coś innego. Quote
andzia69 Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 2 minuty temu, jankamałpa napisał: Są jakieś problemy ze wstwianiem zdjęć, ludzie wstawiają ale przez jakieś programy typu fotosik, czy jeszcze coś innego. bez sensu :( coraz bardziej utrudniają i ludzie sie zniechecają :( ja nie rozumiem tych ich "ulepszeń", kiedys bylo szybko, prosto i przyjemnie Gdyby ktoś chciał labkę młodą czarną, to piszcie Quote
andzia69 Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 dziękujemy za pamięć :) psiaki żyją, nic do domów nie poszło :( Quote
Recommended Posts