mar.gajko Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 2 minuty temu, andzia69 napisał: W-wa - tylko jeszcze Piernik nie może kota zjeść :) A czego miałby go zjadać od razu? Nie zje. Quote
jankamałpa Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nie ma odzewu z ogłoszeń, to chociaż zmieniłam sygnaturę z prośbą o złotówkę na remont i link do zbiórki - może ktoś wpłaci jakiś grosik :). 1 Quote
devoner Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 20 godzin temu, mar.gajko napisał: A czego miałby go zjadać od razu? Nie zje. ma cztery koty do wyboru. Quote
mar.gajko Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 1 godzinę temu, devoner napisał: ma cztery koty do wyboru. To zanim się namyśli którego pożreć, to i się przyzwyczai :) Quote
jankamałpa Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 27 minut temu, devoner napisał: Piernik wyjeżdża w weekend. To prosimy więcej takich dobrych wiadomości :). 1 Quote
jankamałpa Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Czy u Was też przestał deszcz padać i jest ciepło ? :) Quote
andzia69 Posted October 12, 2017 Author Posted October 12, 2017 1 godzinę temu, janka@ napisał: Czy u Was też przestał deszcz padać i jest ciepło ? :) podobno jest ciepło i nie pada :) ja nad morzem :) Mały rudasek wczoraj pojechal do domu z kotem do krakowa. To ich pierwszy pies, ale jakoś dają radę póki co :) Czekam na jakieś nowe zdjecia czarnuli...bo rosną maluchy jak na drożdżach :) Aaaaaa chyba nie pisałam Lord ma dom :) pojechał do domu, gdzie już jest labka z adopcji - dogaduja się znakomicie. Jaanka - może podmieniłabyś ogłoszenia Lorda na innego? Quote
jankamałpa Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 2 minuty temu, andzia69 napisał: podobno jest ciepło i nie pada :) ja nad morzem :) Mały rudasek wczoraj pojechal do domu z kotem do krakowa. To ich pierwszy pies, ale jakoś dają radę póki co :) Czekam na jakieś nowe zdjecia czarnuli...bo rosną maluchy jak na drożdżach Ojej to muszę zaktualizować ogłoszenie bo została tylko ta jedna sunia do adopcji. Miłego wypoczynku :) Quote
jankamałpa Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Po ostatniego szczeniaczka nikt się jeszcze nie zgłosił ? Quote
malagos Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Za domki trzymam kciuki. Sama mam dwie tymczasowiczki.... Quote
andzia69 Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 Piernik koniec końcow pojechał wczoraj. Nie jest źle nawet jeśli chodzi o koty :) Ostatnia czarna szczeniorka - pojechała do domu w poniedziałek, ale nic nie pisałam, bo nie było wiadomo jak ją zaakceptują 2 starsze owczarki - matka z corką w wieku 12/8 lat. Mała sie ich boi, histeryzuje jak sie do niej zblizają...ale mam nadzieję, ze będzie dobrze. Damy im tydzień - jeśli wszystko będzie ok podpiszemy umowę (bo to w Kielcach ) :) Quote
jankamałpa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 1 godzinę temu, andzia69 napisał: Piernik koniec końcow pojechał wczoraj. Nie jest źle nawet jeśli chodzi o koty :) Ostatnia czarna szczeniorka - pojechała do domu w poniedziałek, ale nic nie pisałam, bo nie było wiadomo jak ją zaakceptują 2 starsze owczarki - matka z corką w wieku 12/8 lat. Mała sie ich boi, histeryzuje jak sie do niej zblizają...ale mam nadzieję, ze będzie dobrze. Damy im tydzień - jeśli wszystko będzie ok podpiszemy umowę (bo to w Kielcach ) :) To ja jeszcze nie zdejmuję ogłoszenia, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
devoner Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 7 godzin temu, janka@ napisał: To ja jeszcze nie zdejmuję ogłoszenia, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. jest ok Piernik to pacyfista koty mają mały problem,ale powoli ogarniają temat. Quote
jankamałpa Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 A o pozostałe psiaki nikt nie pyta ? Albo o kota Tobisia? Quote
andzia69 Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 2 godziny temu, janka@ napisał: A o pozostałe psiaki nikt nie pyta ? Albo o kota Tobisia? niestety nie :( zdjęcia rodzinki w nowych domach czarnula puchata już nie taka puchata :) Quote
andzia69 Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 MAma Megan i córka Lu Rudy Gustaw i czarna krótkowłosa Quote
jankamałpa Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 śliczne, szczęśliwe psiaki, a Gustaw to naprawdę gustowny jest :). Szkoda, że o inne nikt nie dzwoni. Masz może jakieś nowe zdjęcie Luckiego ? Quote
mar.gajko Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 A Megan i Lu to gdzie one mieszkają? To na jakiś garaż wygląda z wylewką i cienką kapą jakąś. Na pewno z zimę taka szmatka nie ociepli spania. One garażowe? Nie mają wstepu do domu? Zwłaszcza, że po operacji. Quote
jankamałpa Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 To jest dom, tylko jeszcze nie wykończony, na poprzedniej stronie jest zdjęcie i informacja na ten temat. Quote
andzia69 Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Dnia 21.10.2017 o 08:15, janka@ napisał: śliczne, szczęśliwe psiaki, a Gustaw to naprawdę gustowny jest :). Szkoda, że o inne nikt nie dzwoni. Masz może jakieś nowe zdjęcie Luckiego ? niestety tylko te, które są w albumie https://www.facebook.com/pg/StowarzyszenieZwierzak/photos/?tab=album&album_id=876363022397606 Quote
mar.gajko Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Dnia 21.10.2017 o 14:54, janka@ napisał: To jest dom, tylko jeszcze nie wykończony, na poprzedniej stronie jest zdjęcie i informacja na ten temat. No tak czy inaczej. jakieś legowiska psom się należą. A nie na wylewce betonowej. Quote
jankamałpa Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 10 godzin temu, andzia69 napisał: niestety tylko te, które są w albumie https://www.facebook.com/pg/StowarzyszenieZwierzak/photos/?tab=album&album_id=876363022397606 Dzięki za link, podmieniłam kilka zdjęć, może ktoś zadzwoni ? Quote
ewab Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 22 godziny temu, mar.gajko napisał: No tak czy inaczej. jakieś legowiska psom się należą. A nie na wylewce betonowej. Mariola nie bój nic. Byłam na miejscu. Osobiście dostarczałam. Dziewczyny mają dobrze. To nie jest ich jedyne legowisko. Dom jest w trakcie budowy. Ludzie też śpią na materacach, na wylewce. Za to są bardzo odpowiedzialni, rzeczowi i z ogromnym sercem dla zwierząt. Mają jeszcze cztery koty. Też z odzysku. PS. Też tak mieszkałam w swojej chałupie jak się budowałam. Razem z psem z awatarka. Wprowadziłam się po 11 włamaniu. Quote
Recommended Posts