storozak Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ooo jaka ty piękna łaciata królewna jesteś:) Quote
as_ko Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Czy w sprawie suni były jakieś telefony? I jeszcze chciałam zapytać jak kontakty Kini z innymi psami, kotami, dziećmi? Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 as_ko napisał(a):Czy w sprawie suni były jakieś telefony? I jeszcze chciałam zapytać jak kontakty Kini z innymi psami, kotami, dziećmi? Niestety na razie nie :( Z psami na początku było kiepsko, ale teraz jest już o wiele lepiej, dogaduje się :) Z kotami niestety nie wiem bo chyba nie miała z nimi styczności. Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Kinia na wsi :) Cytuję opiekunkę Kini: Kinia miewa się dobrze pola, lasy są jej, jest nie wybiegana hasa wszędzie. Bieganie to jej żywioł. Co do kotów zachowuje umiar, chciała by się pobawic ale koty nie. Z Idą (dalmatynka opiekunki) i Holi (jamnik) bez problemu się dogadały. Quote
as_ko Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Vilena napisał(a):Niestety na razie nie :( Z psami na początku było kiepsko, ale teraz jest już o wiele lepiej, dogaduje się :) Z kotami niestety nie wiem bo chyba nie miała z nimi styczności. To odnowię allegro i zmodyfikuję trochę informacje. Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 as_ko napisał(a):To odnowię allegro i zmodyfikuję trochę informacje. Dziękuję bardzo:Rose: Podaj link jak to zrobisz to dam na FB :) Quote
as_ko Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Vilena']Dziękuję bardzo:Rose: Podaj link jak to zrobisz to dam na FB :) Link do allegro: http://allegro.pl/kinia-wspaniala-suczka-dalmatynczyk-do-adopcji-i2026180346.html Quote
Vilena Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='as_ko']Link do allegro: http://allegro.pl/kinia-wspaniala-suczka-dalmatynczyk-do-adopcji-i2026180346.html Super, dziękuję Ci bardzo :) Nasza Monika, która zajmowała się allegro odeszła z SOS Dalmatyńczyki i nie ma kto się tym teraz zająć, więc jesteśmy bardzo wdzięczne za pomoc :Rose: Quote
Vilena Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Kinia na wsi ciąg dalszy :loveu: Quote
as_ko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Z daleka widać szczęśliwego i radosnego psa :) Quote
blackgerl Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 a czemu u kini w ogloszeniu jest napisane ze w typie dalmatynczyka? co ona ma nie z dalmatynczyka ; ( ? piękne foty pięknego i zadowolonego pieska:D Quote
Vilena Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Kolejne zdjęcia od opiekunki Kini :) Quote
storozak Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Śliczności:) a czemu tu nikt do Ciebie nie zagląda?? Quote
Vilena Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Ja wciąż zaglądam :) Była przed świętami jedna Pani zainteresowana Kinią, ale po świętach już się nie odezwała :roll: Po cichutku powiem, że jest teraz druga Pani, która bardzo by mi pasowała na właścicielkę Kini, ale jeszcze nie wiemy co z tego będzie, więc nie cieszmy się na zapas. Na razie trwają rozmowy ;) Quote
storozak Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 to ja baaardzo, bardzo spokojnie ale trzymam kciuki:) Quote
Isiak Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 storozak napisał(a):to ja baaardzo, bardzo spokojnie ale trzymam kciuki:) Ja też, bardzo, bardzo mocno :) Quote
blackgerl Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 :kciuki: po cichutku zeby nie zapeszyc... Quote
as_ko Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja też jestem ciekawa. Kinia ma 3 obserwujących na allegro, mam nadzieję że ktoś się w końcu zdecyduje. Quote
Recommended Posts