Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kajak napisał(a):
Witam jestem na zaproszenie,niestety nie mogę w tym miesiącu wspomóc psinki,ale trzymam kciuki i jak tylko będę mogła w przyszłym miesiącu to chętnie-tylko proszę o przypomnienie

postaram się pamiętac. Dla Nestora każda złotówka na wagę złota..

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Jestem na zaproszenie (bakusiowa). Z mojej strony bardzo skromna deklaracja, bo tylko 5 zł...

Kazde 1 z, 5 zl potrzebne :) Jako stałą zapisac ?

Posted

Jestem na zaproszenie bakusiowa, choć skromny grosik (jednorazowo) dorzucę bo czas trudny- ale wespół w zespół- proszę dane i konto do wpłaty.

Wszystkiego dobrego dla ślicznego chłopaka!

Posted

jestem na zaproszenie, ale sama sie zmagam z problemami kanisa, chorego na dysplazje onka, ktorego adopcja sie nie udala, operacja sie nie udala, nic sie nie udaje :(
jak bedzie jakis bazarek to moze zajrze, bo latwiej mi od tz-a wyciagnac pieniadze na jakas pierdołę - ciezkie czasy...

Posted

jesli sie zgodzicie to nie ma sprawy
w temacie suki bialej amstaffki, ktora zostrala wydana zamin dziewczyny zareagowaly a ludzie dali delaracje Alicja dala pomysl zeby na Nestora to przerzucic

Posted

Przyszlam z watku Wiki... Dziewczyny do jakiego hotelu psiak ma isc? Ile kosztuje ten hotel? W pierwszym poscie wogole nie ma ile juz ludzi zdeklarowalo i ile jeszcze brakuje... Przepraszam ale nie ma zadnych konkretow... Pies jest na Ślasku ale gdzie? Mozecie go zabrac z tamtad odrazu jak ludzie zbiora deklaracje?
Ja moge swoja deklaracje na Wiki przepisac na Nestora czyli 50zl stalej deklaracji ale chcialabym cos wiedziec :)

Posted

Piromanka napisał(a):
Przebrnelam przez caly watek. czestuje sie banerkiem i zachecam do skladania deklaracji.

cioteczko, w poscie #157 jest mniejszy banerek Nestora. Ten ktory masz teraz podpiety robilam jako pierwszy i zwrocono mi uwage, ze jest za duzy do podpisu.
Mod moze usunac.
Takze zapraszam do # 157 :)

Posted

bakusiowa napisał(a):
To bora1 zostajesz skarbnikiem czy Tobciu zostaje? Trzeba zacząć zbierać pieniądze. Ludzie chcą dostać konto.

Ja spisuje poki co deklaracje tylko. Ale bora1 bedzie skarbnikiem, jak sie oferuje od poczatku :) Prawda bora ?

Posted

karolina175 napisał(a):
Przyszlam z watku Wiki... Dziewczyny do jakiego hotelu psiak ma isc? Ile kosztuje ten hotel? W pierwszym poscie wogole nie ma ile juz ludzi zdeklarowalo i ile jeszcze brakuje... Przepraszam ale nie ma zadnych konkretow... Pies jest na Ślasku ale gdzie? Mozecie go zabrac z tamtad odrazu jak ludzie zbiora deklaracje?
Ja moge swoja deklaracje na Wiki przepisac na Nestora czyli 50zl stalej deklaracji ale chcialabym cos wiedziec :)

karolina175 - spis deklaracji (poki co jeszcze na papierze) prowadzimy w poscie # 184
Juz Cie tam uwzglednilam :) Dziekujemy.

Posted (edited)

klaudus, uzupelnij bardzo prosze pierwszy post o informacje gdzie jest spis deklaracji Nestora - post #184
Pozniej bora1 przejmie rozliczenia, to post sie zmieni - ale poki co niech zainteresowane osoby maja mozliwosc szybkiego znalezienia informacji.
Dzieki :)

Edited by tobciu
Posted

Z rozliczenia Śnieżki została kwota 160,30 http://www.dogomania.pl/threads/218674-Śliczna-amstaffka-Śnieżka.-Dług-269-zł.-Brak-pieniędzy-na-sterylkę-i-szczepienia
wpłacająca 100 zł na Wiki pozostawiła swoją wpłatę na inną bidę ... resztę wpłat zwróciłam http://www.dogomania.pl/threads/221204-spóźniliśmy-się-sunia-wydana-bez-sterylizacji-do-pilnowania-posesji?p=18428292#post18428292

kwotę 260,30 przekazuję na Śnieżkowego "brata z celi"
podajcie numer konta

Posted

tobciu napisał(a):

Deklaracje stałe :
20 złtobciu (pół roku)
30 złbora1 + ogłoszenia wykupione 60 ogłoszeń
10 złpaulinken
20 złasia-s + konot paypal jeśli potrzebne udostępni tymczasowo
5 zł - Agnieszka105
10 zł - kami_23
50 zł - karolina175 (prośba o uaktualnienie informacji o Nestorku)

----
145 zł deklaracji stałych

Agnieszka105 też ładnie, ale może ktoś z takim nickiem się pojawi, więc na wszelki wypadek proszę zmienić :)

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Agnieszka105 też ładnie, ale może ktoś z takim nickiem się pojawi, więc na wszelki wypadek proszę zmienić :)

:) oj, przepraszam. Juz poprawiam. Dzieki za czujnosc. :)

Posted

arjuna napisał(a):
ja mogę dać smycz, obrożę i kubrak zimowy, o ile takie rzeczy są porzebne.

Byloby super, szczegolnie kubrak zimowy na ta krotka siersc Nestora. :loveu:
Ale to niech powie Klaudus_ bo ona najlepiej wie, czy w przytulisku beda mu ten kubraczek zakladac.
Zapisuje Twoja propozycje w deklaracjach. :)