fioneczka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mój post został jakoś niezauważony chyba jeśli nie chcecie kasy to proszę napisać ... zostanie przekazana na innego psiaka Quote
baster i lusi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 fioneczka napisał(a):Z rozliczenia Śnieżki została kwota 160,30 http://www.dogomania.pl/threads/218674-Śliczna-amstaffka-Śnieżka.-Dług-269-zł.-Brak-pieniędzy-na-sterylkę-i-szczepienia wpłacająca 100 zł na Wiki pozostawiła swoją wpłatę na inną bidę ... resztę wpłat zwróciłam http://www.dogomania.pl/threads/221204-spóźniliśmy-się-sunia-wydana-bez-sterylizacji-do-pilnowania-posesji?p=18428292#post18428292 kwotę 260,30 przekazuję na Śnieżkowego "brata z celi" podajcie numer konta fioneczka napisał(a):mój post został jakoś niezauważony chyba jeśli nie chcecie kasy to proszę napisać ... zostanie przekazana na innego psiaka Asiu nie złość :loveu:się bo tyle tu ostatnio wpisów że moze ktoś nie zauważył.:lol:Kaska napewno przyda się. Quote
tobciu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 fioneczka napisał(a):mój post został jakoś niezauważony chyba jeśli nie chcecie kasy to proszę napisać ... zostanie przekazana na innego psiaka został zauwazony kochana :loveu: Ucieszylam sie niesamowicie, tylko chcialam by Klaudus_ jako bezposrednio osoba "odpowiedzialna" za Nestora napisala. Ale, ze Klaudus_ z braku czasu zaglada na watek nie tak czesto - to napisze juz w Jej imieniu, ze jesli Twoja oferta jest aktualna - to byloby super i bardzo jestesmy wdzieczne. :) Numer konta jak bora1 poda to przeslemy wszystkim deklarujacym. Quote
fioneczka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 baster i lusi napisał(a):Asiu nie złość :loveu:się bo tyle tu ostatnio wpisów że moze ktoś nie zauważył.:lol:Kaska napewno przyda się. Grażynko ja się nie złoszczę ... po czy tak wywnioskowałaś myślałam po prostu że TA kasa nie jest potrzebna Quote
tobciu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) fioneczka napisał(a):Grażynko ja się nie złoszczę ... po czy tak wywnioskowałaś myślałam po prostu że TA kasa nie jest potrzebna Kochana, ta kasa na wage zlota jest !!! Deklaracji staly jest na 145 zl, jednorazowych na 100 i cos tam. A Twoj zastrzyk finansowy pozwoli podjac juz konkretne decyzje. :) Dopisałam Twoja oferte do postu #184 :) Edited January 19, 2012 by tobciu Quote
baster i lusi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 tobciu napisał(a):Kochana, ta kasa na wage zlota jest !!! Deklaracji staly jest na 145 zl, jednorazowych na 100 i cos tam. A Twoj zastrzyk finansowy pozwoli podjac juz konkretne decyzje. :) Asiu jak mnie po wczorajszym dniu:angryy: ciśnienie skoczyło to Tobie chyba też:evil_lol:.Mój grosik to 50 zł. Quote
tobciu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 baster i lusi napisał(a):Asiu jak mnie po wczorajszym dniu:angryy: ciśnienie skoczyło to Tobie chyba też:evil_lol:.Mój grosik to 50 zł. :multi: Ok, to ten grosik zapisany w deklaracjach przy Tobie zamieniam na 50 zl :loveu: Jako jednorazowa ? - upewniam sie. Quote
karolina175 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dziewczyny macie wogole jakis hotel na oku? Czy zbieracie tak o deklaracje i po zebraniu dopiero zacznicie szukac? Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 baster i lusi napisał(a):Asiu jak mnie po wczorajszym dniu:angryy: ciśnienie skoczyło to Tobie chyba też:evil_lol:.Mój grosik to 50 zł. A czemu Ciocie Wam tak Ciśnienie skoczyło? :roll: Przeze mnie? Ja przepraszam,że tak rzadko tu zaglądam, ale mam teraz sporo roboty. Obiecuję się poprawić. Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 karolina175 napisał(a):Dziewczyny macie wogole jakis hotel na oku? Czy zbieracie tak o deklaracje i po zebraniu dopiero zacznicie szukac? Trzeba się zacząć rozglądać za hotelem. Lepiej,żeby gdzieś miejsce na Niego czekało... Quote
baster i lusi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Klaudus__ napisał(a):Trzeba się zacząć rozglądać za hotelem. Lepiej,żeby gdzieś miejsce na Niego czekało... Kana ma w swoim podpisie ,że sa 2 miejsca wolne koszt 450 zł ale to w Gdańsku. Klaudus__ napisał(a):A czemu Ciocie Wam tak Ciśnienie skoczyło? :roll: Przeze mnie? . Nie:evil_lol:to na wątku suni po której Nestor dostał kasę. Quote
Piromanka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Kurcze, hotel za 450 zl miesiecznie wydaje mi sie drogo... Duzo za drogo jak na puste kieszenie dogomaniackich skladkowiczow. Quote
baster i lusi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 tobciu napisał(a)::multi: Ok, to ten grosik zapisany w deklaracjach przy Tobie zamieniam na 50 zl :loveu: Jako jednorazowa ? - upewniam sie. przykro mi ale jednorazowa:oops: wiem 450 zł to duży koszt ale za bullowate tak płacimy. 400-500 zł Quote
Alicja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nie ma chyba tańszych hotelików . Zadzwońcie może zapytać p.Tomka z Cieszyna , Tomdog , ile u niego http://tomdog.pl/kontakt/ aha i jakby się pojawiły jakieś hieny cmentarne , ze niby Kana usypia psy , czy p.Tomek usypia psy to olać ciepłym moczem i ignorować posty prosze :) Quote
bora1 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) nr konta i dane na pw, prosze pisac nick z dogomanii w tytule wplaty niestety nie ja zalozylam watek wiec nie moge robic rozliczen w #1 poscie, wiec bede to robic w tym czyli #240 pasuje? Dzwonilam do P.Tomka u niego hotel 30zl za dobe ale to cena komercyjna, dla psow w potrzebie mniej by bylo, ale i tak miejsce by bylo dopiero od marca :( albo boks zewnetrzny, czego On by jednak nie chcial dla Nestora. rozliczenia styczen deklaracje stale: bora1 - 30zl tobciu - 20zl asia-s - 20zl kami_23 - 10zl deklaracje jednorazowe: baster i lusi - 50zl arim - 40zl fioneczka - 260,30zl tobciu- 40zl aniolek2000 - 30zl bea100 - 20zl KRYCHA - 50zl --------------- razem 520,30zl - 200,30zl oddane fioneczce na sterylke suni --------------- razem 320zl na koncie Nestora - 70,00zl na transport dla Lori http://www.dogomania.pl/threads/221119-Lori-apatyczna-osowia%C5%82a-i-z-depresja-sunia-prosi-o-wsparcie-na-wyjazd-do-dt.%28BP%29 --------------- razem 300zl -40zl oddalam Kaludii za wyciagniecie Nestora --------------- razem 260zl -260zl za kastracje --------------- razem 0zl Edited February 13, 2012 by bora1 Quote
Alicja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie Zagłosujcie na KLEMBÓW Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ???? PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!! Pamiętajcie tylko ze głosując nalezy napisać przynajmniej 1 post najlepiej tutaj http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611 a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699 Quote
tobciu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 bora1 napisał(a):nr konta i dane na pw, prosze pisac nick z dogomanii w tytule wplaty niestety nie ja zalozylam watek wiec nie moge robic rozliczen w #1 poscie, wiec bede to robic w tym czyli #240 pasuje? Dzwonilam do P.Tomka u niego hotel 30zl za dobe ale to cena komercyjna, dla psow w potrzebie mniej by bylo, ale i tak miejsce by bylo dopiero od marca :( albo boks zewnetrzny, czego On by jednak nie chcial dla Nestora. bora1 a rozsylasz juz nr konta ? (bo ja nie dostalam nic) To spisz sobie prosze osoby z tego spisu deklaracji. A co do rozliczen - to Klaudus_ moglaby napisac do moda i poprosic by dodali nowy post pod pierwszym dla Ciebie. Dobrze Ciotki mowie, tak chyba mozna ? :roll: hotel 30 zl za dobe to drogo... jak czytam po watkach to z reguly 15 zl/doba jest.. Chyba ze wlasnie tyle dla psow w potrzebie jest w stanie zaoferowac. Ale Wy jestescie blizej, Wy wiecie. :) Quote
bora1 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 jutro tobciu sie tym zajme, dzis nie mialam czasu Quote
bea100 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Czy mogę prosić nr konta jeszcze dzisiaj? Wiem, że to grosz ale zawsze a potem nie będę miała możliwości wpłaty Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 bora1 napisał(a):nr konta i dane na pw, prosze pisac nick z dogomanii w tytule wplaty niestety nie ja zalozylam watek wiec nie moge robic rozliczen w #1 poscie, wiec bede to robic w tym czyli #240 pasuje? Dzwonilam do P.Tomka u niego hotel 30zl za dobe ale to cena komercyjna, dla psow w potrzebie mniej by bylo, ale i tak miejsce by bylo dopiero od marca :( albo boks zewnetrzny, czego On by jednak nie chcial dla Nestora. Wybaczcie,że dopiero teraz jestem,ale wczoraj do późna walczyłam o tego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/221440-Pozostawiony-pod-drzwiami-lecznicy-temp-cia%C5%82a-32-stopnie-silne-parwo.?p=18436928#post18436928 Załatwię Ci drugi post. Zaraz napiszę do moda Quote
bora1 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 dzwonila do hotelu, na ktory dostalam namiary od dziwczyn z dogo "Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 95" pani ma miejsca, ale tylko jedno odosobnione gdyby Nestor okazal sie agresywny, co raczej odpada, pobyt to 15zl za dobe + karma + ew. koszty leczenia. co robimy dziewczyny ?????? Quote
bakusiowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 bora1 napisał(a):dzwonila do hotelu, na ktory dostalam namiary od dziwczyn z dogo "Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 95" pani ma miejsca, ale tylko jedno odosobnione gdyby Nestor okazal sie agresywny, co raczej odpada, pobyt to 15zl za dobe + karma + ew. koszty leczenia. co robimy dziewczyny ?????? Trzeba poczekac na klaudus ale wydaje mi się że za drogo. Nie nazbieramy tyle pieniędzy. Quote
Recommended Posts