Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
Z rozliczenia Śnieżki została kwota 160,30 http://www.dogomania.pl/threads/218674-Śliczna-amstaffka-Śnieżka.-Dług-269-zł.-Brak-pieniędzy-na-sterylkę-i-szczepienia
wpłacająca 100 zł na Wiki pozostawiła swoją wpłatę na inną bidę ... resztę wpłat zwróciłam http://www.dogomania.pl/threads/221204-spóźniliśmy-się-sunia-wydana-bez-sterylizacji-do-pilnowania-posesji?p=18428292#post18428292

kwotę 260,30 przekazuję na Śnieżkowego "brata z celi"
podajcie numer konta

fioneczka napisał(a):
mój post został jakoś niezauważony chyba
jeśli nie chcecie kasy to proszę napisać ... zostanie przekazana na innego psiaka

Asiu nie złość :loveu:się bo tyle tu ostatnio wpisów że moze ktoś nie zauważył.:lol:Kaska napewno przyda się.

Posted

fioneczka napisał(a):
mój post został jakoś niezauważony chyba
jeśli nie chcecie kasy to proszę napisać ... zostanie przekazana na innego psiaka

został zauwazony kochana :loveu: Ucieszylam sie niesamowicie, tylko chcialam by Klaudus_ jako bezposrednio osoba "odpowiedzialna" za Nestora napisala.
Ale, ze Klaudus_ z braku czasu zaglada na watek nie tak czesto - to napisze juz w Jej imieniu, ze jesli Twoja oferta jest aktualna - to byloby super i bardzo jestesmy wdzieczne. :)

Numer konta jak bora1 poda to przeslemy wszystkim deklarujacym.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Asiu nie złość :loveu:się bo tyle tu ostatnio wpisów że moze ktoś nie zauważył.:lol:Kaska napewno przyda się.

Grażynko ja się nie złoszczę ... po czy tak wywnioskowałaś

myślałam po prostu że TA kasa nie jest potrzebna

Posted (edited)

fioneczka napisał(a):
Grażynko ja się nie złoszczę ... po czy tak wywnioskowałaś

myślałam po prostu że TA kasa nie jest potrzebna

Kochana, ta kasa na wage zlota jest !!! Deklaracji staly jest na 145 zl, jednorazowych na 100 i cos tam.
A Twoj zastrzyk finansowy pozwoli podjac juz konkretne decyzje. :)

Dopisałam Twoja oferte do postu #184 :)

Edited by tobciu
Posted

tobciu napisał(a):
Kochana, ta kasa na wage zlota jest !!! Deklaracji staly jest na 145 zl, jednorazowych na 100 i cos tam.
A Twoj zastrzyk finansowy pozwoli podjac juz konkretne decyzje. :)

Asiu jak mnie po wczorajszym dniu:angryy: ciśnienie skoczyło to Tobie chyba też:evil_lol:.Mój grosik to 50 zł.

Posted

Asiu jak mnie po wczorajszym dniu:angryy: ciśnienie skoczyło to Tobie chyba też:evil_lol:.Mój grosik to 50 zł.

:multi: Ok, to ten grosik zapisany w deklaracjach przy Tobie zamieniam na 50 zl :loveu:

Jako jednorazowa ? - upewniam sie.

Posted

A czemu Ciocie Wam tak Ciśnienie skoczyło? :roll:
Przeze mnie?

Ja przepraszam,że tak rzadko tu zaglądam, ale mam teraz sporo roboty.
Obiecuję się poprawić.

Posted

karolina175 napisał(a):
Dziewczyny macie wogole jakis hotel na oku? Czy zbieracie tak o deklaracje i po zebraniu dopiero zacznicie szukac?

Trzeba się zacząć rozglądać za hotelem.
Lepiej,żeby gdzieś miejsce na Niego czekało...

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Trzeba się zacząć rozglądać za hotelem.
Lepiej,żeby gdzieś miejsce na Niego czekało...

Kana ma w swoim podpisie ,że sa 2 miejsca wolne koszt 450 zł ale to w Gdańsku.
Klaudus__ napisał(a):
A czemu Ciocie Wam tak Ciśnienie skoczyło? :roll:
Przeze mnie?
.

Nie:evil_lol:to na wątku suni po której Nestor dostał kasę.

Posted

tobciu napisał(a):
:multi: Ok, to ten grosik zapisany w deklaracjach przy Tobie zamieniam na 50 zl :loveu:

Jako jednorazowa ? - upewniam sie.

przykro mi ale jednorazowa:oops:

wiem 450 zł to duży koszt ale za bullowate tak płacimy. 400-500 zł

Posted (edited)

nr konta i dane na pw, prosze pisac nick z dogomanii w tytule wplaty

niestety nie ja zalozylam watek wiec nie moge robic rozliczen w #1 poscie, wiec bede to robic w tym czyli #240 pasuje?

Dzwonilam do P.Tomka u niego hotel 30zl za dobe ale to cena komercyjna, dla psow w potrzebie mniej by bylo, ale i tak miejsce by bylo dopiero od marca :( albo boks zewnetrzny, czego On by jednak nie chcial dla Nestora.

rozliczenia styczen

deklaracje stale:

bora1 - 30zl
tobciu - 20zl
asia-s - 20zl
kami_23 - 10zl

deklaracje jednorazowe:

baster i lusi - 50zl
arim - 40zl
fioneczka - 260,30zl
tobciu- 40zl
aniolek2000 - 30zl
bea100 - 20zl
KRYCHA - 50zl
---------------
razem 520,30zl
- 200,30zl oddane fioneczce na sterylke suni

---------------
razem 320zl na koncie Nestora
- 70,00zl
na transport dla Lori http://www.dogomania.pl/threads/221119-Lori-apatyczna-osowia%C5%82a-i-z-depresja-sunia-prosi-o-wsparcie-na-wyjazd-do-dt.%28BP%29

---------------
razem 300zl
-40zl oddalam Kaludii za wyciagniecie Nestora
---------------
razem 260zl
-260zl za kastracje
---------------
razem 0zl

Edited by bora1
Posted

BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie

Zagłosujcie na KLEMBÓW
Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ????

PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!!
Pamiętajcie tylko ze głosując nalezy napisać przynajmniej 1 post
najlepiej tutaj
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699

Posted

bora1 napisał(a):

niestety nie ja zalozylam watek wiec nie moge robic rozliczen w #1 poscie, wiec bede to robic w tym czyli #240 pasuje?

Dzwonilam do P.Tomka u niego hotel 30zl za dobe ale to cena komercyjna, dla psow w potrzebie mniej by bylo, ale i tak miejsce by bylo dopiero od marca :( albo boks zewnetrzny, czego On by jednak nie chcial dla Nestora.

bora1 a rozsylasz juz nr konta ? (bo ja nie dostalam nic) To spisz sobie prosze osoby z tego spisu deklaracji.
A co do rozliczen - to Klaudus_ moglaby napisac do moda i poprosic by dodali nowy post pod pierwszym dla Ciebie.
Dobrze Ciotki mowie, tak chyba mozna ? :roll:

hotel 30 zl za dobe to drogo... jak czytam po watkach to z reguly 15 zl/doba jest.. Chyba ze wlasnie tyle dla psow w potrzebie jest w stanie zaoferowac.
Ale Wy jestescie blizej, Wy wiecie. :)

Posted

bora1 napisał(a):

Wybaczcie,że dopiero teraz jestem,ale wczoraj do późna walczyłam o tego psiaka
http://www.dogomania.pl/threads/221440-Pozostawiony-pod-drzwiami-lecznicy-temp-cia%C5%82a-32-stopnie-silne-parwo.?p=18436928#post18436928

Załatwię Ci drugi post.
Zaraz napiszę do moda

Posted

dzwonila do hotelu, na ktory dostalam namiary od dziwczyn z dogo
"Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 95"
pani ma miejsca, ale tylko jedno odosobnione gdyby Nestor okazal sie agresywny, co raczej odpada, pobyt to 15zl za dobe + karma + ew. koszty leczenia.
co robimy dziewczyny ??????

Posted

bora1 napisał(a):
dzwonila do hotelu, na ktory dostalam namiary od dziwczyn z dogo
"Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 95"
pani ma miejsca, ale tylko jedno odosobnione gdyby Nestor okazal sie agresywny, co raczej odpada, pobyt to 15zl za dobe + karma + ew. koszty leczenia.
co robimy dziewczyny ??????

Trzeba poczekac na klaudus ale wydaje mi się że za drogo. Nie nazbieramy tyle pieniędzy.