Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bora1 napisał(a):
29 grudnia po poludniu pojedziemy z mezem, dzieckiem i nasza Bora po Nestora, jesli wszystko bedzie ok to wezmiemy go na DT.
trzymajcie kciuki oby sie dogadali

Witam na wątku, przyszłam po banerku :).
Chłopak jest świetny, dobrze żeby teraz znalazł domek, bo zima w kojcu jest nie dla takich "golasków" :sad:.

I trzymam kciuki :kciuki: za wspólne dogadanie się ;)...

Posted

Tak go szkoda... skoro jest taki przyjazny, to nie wiem, czy sobie poradzi w Mysłowicach... bora, Ty tam masz jakieś wejścia? Będziesz mogła go doglądać? Kurcze, tak mi się marzy DT dla niego... może kojec u kogoś? Podobno u Ginn i Murki są miejsca, ale trzeba kasy.

Posted

Jestem na zaproszenie Paulinken. Mam miejsca w domowym DT ale niestety Nestora chyba nie mogę przyjąć. Mam już na własnym utrzymaniu głuchą amstafkę Tarę, którą tak tłuczono, że ogłuchła. Dość długo szukam już dla niej domu. Obawiam się, że w domu mogłabym sobie z dwoma amstafami nie poradzić. No chyba, że Tara znalazłaby dom.

Posted

Nestor jest sympatyczny i przyjacielski do ludzi i psow, ale bardzo nieulozony, wariat istny, na smyczy wogole nie potrafi chodzic i szaleje. trzeba by bylo go do jakiegos tresera zeby go opanowac

moja Bora go nie toleruje bo jest zbyt nachalny

Posted

bora1 napisał(a):
Nestor jest sympatyczny i przyjacielski do ludzi i psow, ale bardzo nieulozony, wariat istny, na smyczy wogole nie potrafi chodzic i szaleje. trzeba by bylo go do jakiegos tresera zeby go opanowac

moja Bora go nie toleruje bo jest zbyt nachalny

No właśnie moja Tara jest podobna tzn nachalna. Ale świetnie chodzi na smyczy a inne psy po pierwszych animozjach wszystkie ją akceptują. Ale boję się mieć dwa amstafy ze względu na ich siłę. Z jednym daję sobie radę ale z dwoma, zwłaszcza jednym nieujarzmionym mogłoby być trudno.

Posted

Nakarmiłam wczoraj Nestora.
Podobno jakiś facet się Nim interesuje.
Młody - bmw tam był...
Mam nadzieję,że nie zabrał Go...
Mam kiepskie przeczucia.
Wieczorem będzie wiadomo co i jak...
Szkoda,że nikt się Nim nie interesuje...
Zero telefonów,zero maili