paulinken Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Daj znać. Piszę właśnie do fundacji ast, może coś poradzą. Quote
doddy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Piszę tutaj w odpowiedzi na mail. My niestety jesteśmy zapchani i nie mamy nawet pół miejsca ani w hotelu ani w DT. Już kombinujemy gdzie zabrac kolejnego dziadka w potrzebie i chorą sunię, także bezskutecznie. Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='doddy']Piszę tutaj w odpowiedzi na mail. My niestety jesteśmy zapchani i nie mamy nawet pół miejsca ani w hotelu ani w DT. Już kombinujemy gdzie zabrac kolejnego dziadka w potrzebie i chorą sunię, także bezskutecznie. Niestety zbyt dużo psiaków w potrzebie ... Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='doddy']Taka prawda... Dziękuję,że do Nas zerknęłaś :) Quote
bora1 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 wykupilam mojej rudej pakiet 60 ogloszen, ale ze ona juz w nowym domku to te ogloszenia beda dla Nestora. Quote
zuziaM Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 paulinken ..... mam wolne 2 kojce w tej chwili. Cieple budki, zadaszone i osloniete od wiatru kojce. Nie mialam jeszcze amstafa u siebie, ale jesli jest spokojny, to kojec jest dobrze zabezpieczony i nie bedzie problemow. Za psiaka bedzie 360 zl za miesiac z moim wyzywieniem oczywiscie. Jakby co, prosze dzwonic ... 695 555 221 Quote
tobciu Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A DT co mial byc 29/12 nie wypalil ? Nie zbieralysmy jeszcze pieniazkow dla chlopaka ? Tak na teraz, juz - 30 zl moge przeslac, tylko podajcie prosze gdzie. I chyba wydarzenie na FB by sie przydalo, co.. Dajcie prosze znac jesli ok, to zrobie. Quote
paulinken Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 tobciu, zrób proszę. DT miał być u bora1, ale Nestor był zbyt nachalny dla jej suczki. Także Nestor póki co nie ma nic... Na hotel nas nie stać, jeśli nie zbierzemy deklaracji. Pomożecie rozsyłać żebry? Quote
bora1 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Nestor jak pisalam wczesniej potzrebuje szkolenia i ulozenia, bo mimo to, iz jest bardzo slodki i przyjazny do psow i ludzi to jest nieokielznany, szarpie na smyczy jak by jej nigdy na sobie nie mial, ciagnie, skacze :roll: trzeba go tszoszke utemperować i bedzie ok, ja niestety go nie moge wziasc na DT, raz ze napewno moja suka by go gryzla, to dwa moja Anie przez przypadek by mogl potluc :razz: moge od siebie dac 30zl mies. stalej delklaracji na niego i te ogloszenia mu wykupilam. moze Nikaragua by mu ladny tekst napisla do ogloszen?? Quote
tobciu Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='tobciu']To zrobie wieczorem i link tutaj wstawie. Oj, Nestor ma juz wydarzenie na FB. Zobaczylam jak zaczelam robi mu nowe i czytac watek od poczatku. patrze, a yolanovi juz zrobila wczesniej. Yolanovi - wyslaalm Ci waidomosc na FB, moze dodasz mnie rowniez jako organizatora ? Troche wiecej wiadomosci dodalam o Nestorze z watku i poprosilam o deklaracje. Dopisalabym do Twojego wydarzenia i to zrobione przeze mnie zamknela. Oki? Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Może uda się nazbierać na hotelik. Napiszcie na Fb, e zbieramy na hotelik. Może ktoś zostać Skarbnikiem chłopaka?? Quote
bora1 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ja moge byc skarbnikiem 30zl stalej juz mamy ode mnie, zawsze to "COŚ" na poczatek Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='bora1']ja moge byc skarbnikiem 30zl stalej juz mamy ode mnie, zawsze to "COŚ" na poczatek I tobciu daje 30 zł jednorazowo :) Quote
tobciu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tak, tobciu deklaruje, dajcie znac gdzie wyslac. yolanovi - przeczytaj prosze wiadomosc ode mnie na FB. Quote
tobciu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wydarzenie Nestora na FB troszke odswiezone i uzupelnione http://www.facebook.com/events/285857251453456/ Kto jest na FB, prosimy dolaczcie do wydarzenia, rozeslijcie wsrod swoich znajomych. Klaudus_ dodalabys w pierwszym poscie watek do FB ? Dzieki. Quote
Klaudus__ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='tobciu'] Klaudus_ dodalabys w pierwszym poscie watek do FB ? Dzieki. Pewnie już się robi ;) Quote
tobciu Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [FONT=Arial]Pani na FB napisala : "[/FONT][FONT=Arial]jakos mie widze zadnego konta"[/FONT] odpisalam : Witam Pani Moniko, odnosnie NESTORA z watku : http://www.facebook.com/events/285857251453456/ Dla chcacych wesprzec psiaka przeslemy konto na mail. Pies znajduje sie w schronisku. Wypatrzyla go wolontariuszka, ktora w tym schronisku pomoga psom, wyciaga je, znajduje domy stale, tymczasowe. Nestorka tez chcialybysmy stamtad wyciagnac. To mlody chlopak, nikt nigdy z nim nie cwiczyl, nie szkolil. Wolontariuszka zabiera go na spacer gdy jest w schronisku, ale to jednak malo by ulozyc wlasciwie psa. Chcialabysmy zabrac go do hoteliku, tam mialby lepsza opieke niz w schroniskowym boksie i co wazne mialby kto z nim cwiczyc. A to bardzo zwieksza szanse kazdego psa na adopcje. Kazda z nas jest "zapsiona", udziela sie deklaracjami mniejszymi czy wiekszymi wspeirajac miesieczne pobyty psow w hotelikach czy domach tymaczasowych. Nie damy rady udzwignac utrzymywac w pelni kolejnego psa - stad i to wydarzenie, by pokazac Netorka - moze sie w nim ktos zakocha i zechce dac dom, moze ktos wspomoze nasze wysilki by dac mu szanse na dom poprzez zabranie go do hoteliku. Pies ma watek na dogomanii, ktoras z nas zostanie skarbnikiem Nestora i wowczas podalybysmy konto. Jesli i Pani zechce go wesprzec - bedziemy wdzieczne. Pozdrawiam," *** Jak to dziewczyny planujemy zrobic ? Zebrac komplet deklaracji ustnie ? Czy juz podawac numer konta skarbnika ? A jak to bedzie poko co niepelna kwota na hotel :-/ Quote
bora1 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ja mysle zeby tu zbierac deklaracje stale, a jesli ktos chcial by wesprzec chlopaka jednorazowo to, jesli mnie zaakceptujecie na skarbnika to konto tu podam oficjanie Quote
Klaudus__ Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='bora1']i echo :/ ciezko bedzie Ja już nadzieję straciłam. Quote
tobciu Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 eh.. zagladam na watek w ciagu dnia, tylko nie mam pomyslu.. Klaudus_ czy moglabys zebrac te deklarowane nieliczne wplaty i umiescic w pierwszym poscie ? Bedzie wiadomo jak daleko do celu. Jednorazowo oferuje 30 zl i potem 10 zl stalej na pol roku.. Tylko tyle moge. :( Quote
paulinken Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja na stałe też 10 zł, i cośtam jednorazowo. Quote
Recommended Posts