Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bakusiowa']Spisuj na razie u siebie. Myślę że jak będzie wybrany skarbnik to może będzie lepiej jak będzie zapisywał deklarujących. Klaudus nie ma za bardzo czasu.[/QUOTE]

spisywac u siebie moge, ale skad nowi czytajacy maja wiedziec, ze gdzies na 6 stronie jest spis deklaracji ? :)

Posted

[quote name='bakusiowa']Czy Ty Tobciu zgłaszasz się na skarbnika? W którymś poście widziałam że bora1 była chętna. Trzeba uzgodnić kto będzie skarbnikiem.[/QUOTE]

nie, ja myslalam spisac kto ile sie deklarowal na watku. Bysmy widzialy jak daleko do celu.
Na skarbnika, jesli bora1 sie deklarowala - to niech dziala cioteczka :)
Ja czasowo moge sie nie ogarnac.

Posted

wczoraj deklarowalam pomoc w postaci allegro dla nestorka a dzis sie okazalo,ze wszystkie nasze allegro zostaly zdjete przez ichnego administratora bo nie spełaniają warunków aukcyjnych;/ z allegro mielismy mnostwo tel. w sprawie adopcji:(

Posted

[quote name='lavinia']dostałam pw z prośbą o pomoc. Mogę przekazać fanty na bazarek dla Nestora. Proszę o pw z adresem, do kogo wysłać paczkę[/QUOTE]

Mozesz do mnie. Zrobie mu bazarek, zamykam wlasnie jedem. Drugi mam w planach. To i Nestorkowi oddzielny poprowadze.
Adres wysle na pw.

Posted (edited)

Hej, przejrzalam watek od poczatku i spisalam :
Klaudus_ moge uzupelniac ten post, badz bora1 (jako skarbnik), ale prosimy skopiuj go i uaktualniaj czasem w pierwszym poscie.

I dopisze tam tez bardzo prosze link do watku Nestora na fb : http://www.facebook.com/events/285857251453456/

Deklaracje stałe :
20 złtobciu (pół roku)
30 złbora1 + ogłoszenia wykupione 60 ogłoszeń
10 złpaulinken
20 złasia-s + konot paypal jeśli potrzebne udostępni tymczasowo
5 zł - Agnieszka103
10 zł - kami_23
50 zł - karolina175 (prośba o uaktualnienie informacji o Nestorku)

----
145 zł deklaracji stałych

Deklaracje jednorazowe :
40 złtobciu
Cos tam jednorazowopaulinken
20 zł - chita
50 zł - baster i lusi
20 zł + 20 zl - arim za styczeń i luty
aniolek2000 - coś (prośba o konto)
bea100 - coś (prośba o konto)
260,30 zł - fioneczka (Z rozliczenia Śnieżki została kwota 160,30 http://www.dogomania.pl/threads/2186...-i-szczepienia
wpłacająca 100 zł na Wiki pozostawiła swoją wpłatę na inną bidę ... resztę wpłat zwróciłam http://www.dogomania.pl/threads/2212...2#post18428292 kwotę 260,30 przekazuję na Śnieżkowego "brata z celi" podajcie numer konta)
kajak- przypomnieć w lutym

----
410,30 zł + coś deklaracji jednorazowych

Inne :
Wystawienie na fundacyjnym allegroUru (chyba nie aktualne na razie z powodu allegrowego moda)
Fanty na bazarek - lavinia
smycz, obrożę i kubrak zimowy, o ile takie rzeczy są porzebne - arjuna

Edited by tobciu
Posted

Rozliczenia mogą być w każdym poście , nie koniecznie w pierwszym. W pierwszym musi być powiadomienie dla deklarujących gdzie odbywa sie rozliczenie. Jak będzie ustalone to wtedy klaudus może napisać.

Posted

[quote name='bakusiowa']Rozliczenia mogą być w każdym poście , nie koniecznie w pierwszym. W pierwszym musi być powiadomienie dla deklarujących gdzie odbywa sie rozliczenie. Jak będzie ustalone to wtedy klaudus może napisać.[/QUOTE]

Oczywiscie, ze moga byc w kazdym. ale najlepiej wygladaja w pierwszym.

Ok, poki skarbnik nie przejmie rozliczen - tymczasowo rozliczenia sa w poscie #184.
Przy czym ta informacja POWINNA sie znalezc w poscie #1

Posted (edited)

Cioteczki miejsce gdzie Nestor teraz jest jest jakismy posrednim schroniskiem - skoro wisi nad nim wizja schroniska w Myslowicach ?
To teraz czyli jest w ... ?
Mam pytanie na FB, musze odpowiedziec.

Edited by tobciu
Posted

[quote name='tobciu']Cioteczki miejsce gdzie Nestor teraz jest jest jakismy posrednim schroniskiem - skoro wisi nad nim wizja schroniska w Myslowicach ?

Kieruj pytania do mnie - nie podawajacie gdzie jest pies i co to za miejsce...

Posted

[quote name='tobciu']Cioteczki miejsce gdzie Nestor teraz jest jest jakismy posrednim schroniskiem - skoro wisi nad nim wizja schroniska w Myslowicach ?

Kieruj pytania do mnie - nie podawajcie gdzie jest pies i co to za miejsce...

Posted

:( malo, malo.. dorzucilam jeszcze 10 od siebie. :( moze jakos zapączkuje..

Klaudus a udaloby sie moze jakies nowe zdjecia chlopaka ? moze przyciagna inne osoby ?

Posted

Witam jestem na zaproszenie,niestety nie mogę w tym miesiącu wspomóc psinki,ale trzymam kciuki i jak tylko będę mogła w przyszłym miesiącu to chętnie-tylko proszę o przypomnienie