paulinken Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść... Quote
baster i lusi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='paulinken']Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść...[/QUOTE] pies bez rodowodu jest zwykłym psem.może być tylko w typie.i tak też jest napisane w tekście do ogłoszeń. Nestor to psiak w typie amstaffa. Quote
agaga21 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='paulinken']Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść...[/QUOTE] a co to za dyskryminacja???????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='paulinken']Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść... Masakra jakaś... Co to w ogóle za zasady... :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='yolanovi']:) Nestorek na FB: http://www.facebook.com/events/285857251453456/ zapraszam do udostępniania, rozsyłania, nagłaśniania Bardzo dziękuję. Za chwilkę udostępnię :) Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Aaaaa i zapomniałabym - w piątek poznałam Nestora z młodą koteczką - był wniebowzięty :lol: Lizał przez kraty,że hej! :lol: Quote
yolanovi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 u Nestorka na FB cisza. zaraz napiszę, że lubi kotki ( nie jako danie na obiad:evil_lol:) Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='yolanovi']u Nestorka na FB cisza. zaraz napiszę, że lubi kotki ( nie jako danie na obiad:evil_lol:) Taki fajny psiak i zero zainteresowania... Straszne... Tak mi Go żal... Quote
paulinken Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wyróżniłam http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Amstafowaty-Nestor-niesamowicie-przyjazny-W0QQAdIdZ336443260 Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='paulinken']Wyróżniłam http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Amstafowaty-Nestor-niesamowicie-przyjazny-W0QQAdIdZ336443260 Bardzo dziękuję - może ktoś się zakocha! Jesteś niesamowita - tak bardzo pomagasz! Quote
yolanovi Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 podnoszę Nestorka. Co z chłopakiem? Interesuje się ktoś? Quote
annika Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nestorku- ciocia kupiła Tobie i twoim kolegom zza krat smaczki i gryzaki, chociaż tyle... Klaudus napisze ci na PW Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='annika']Nestorku- ciocia kupiła Tobie i twoim kolegom zza krat smaczki i gryzaki, chociaż tyle... Klaudus napisze ci na PW[/QUOTE] [I]Ale superowo!! Będzie można spokojnie spacerować! :multi: Co do zainteresowania - niestety ani jednego zapytania... On nie może trafić do Mysłowic... :bigcry:[/I] Quote
yolanovi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Na FB jedna osoba zapytała o miejsce pobytu Nestorka. Napisałam, że jest w jednym ze śląskich schronisk i poprosiłam o kontakt pod nr tel. lub e-mail Klaudus. Może ktoś się odewzwie Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='yolanovi']Na FB jedna osoba zapytała o miejsce pobytu Nestorka. Napisałam, że jest w jednym ze śląskich schronisk i poprosiłam o kontakt pod nr tel. lub e-mail Klaudus. Może ktoś się odewzwie[/QUOTE] [I]Był to mężczyzna?? Bo dostałam maila od pewnego Pana - w którym niesamowicie uderzyła mnie Jego szczerość... Pan z Wrocławia.[/I] Quote
yolanovi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 na FB pytała kobieta, Pani Monika Jakubowska - mieszka w Niemczech Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='yolanovi']na FB pytała kobieta, Pani Monika Jakubowska - mieszka w Niemczech[/QUOTE] [I]Oj to nikt jeszcze nie pytał.[/I] Quote
paulinken Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kurczę, a allegro może mu ktoś zrobi? Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 paulinken napisał(a):Kurczę, a allegro może mu ktoś zrobi? Ja niestety nie potrafię - dupa jestem... Quote
fioneczka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 zrobię mu allegro dziś bądź jutro wieczorem Klaudia pamiętaj żeby pogadać z Asią Quote
Klaudus__ Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='fioneczka']zrobię mu allegro dziś bądź jutro wieczorem Klaudia pamiętaj żeby pogadać z Asią Pamiętam pamiętam. Już Jej wspominalam :) Quote
paulinken Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dostałam maila w sprawie Nestora: Witam Panią lub Pana Czy oferta jest jeszcze aktualna? Pozdrawiam Nicola Quote
fioneczka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 wstyd mi jak cholera ale nie zrobiłam aukcji na allegro ... doba jest zbyt krótka poproszę dziś Krisa mojego to zrobi ... moze nawet zaraz Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Nestor to fantastyczny psiak - zresztą każdy Go miał przyjemność Go poznać powie to samo... Szkoda,że z zerowym zainteresowaniem... Może ta Pani od maila się odezwie... Quote
Recommended Posts