Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść...[/QUOTE]

pies bez rodowodu jest zwykłym psem.może być tylko w typie.i tak też jest napisane w tekście do ogłoszeń.

Nestor to psiak w typie amstaffa.

Posted

[quote name='paulinken']Na gumtree nie wolno ogłaszać amstaffów, nie wiem, jak to obejść...[/QUOTE]
a co to za dyskryminacja???????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='yolanovi']u Nestorka na FB cisza. zaraz napiszę, że lubi kotki ( nie jako danie na obiad:evil_lol:)

Taki fajny psiak i zero zainteresowania...
Straszne...
Tak mi Go żal...

Posted

[quote name='annika']Nestorku- ciocia kupiła Tobie i twoim kolegom zza krat smaczki i gryzaki, chociaż tyle...
Klaudus napisze ci na PW[/QUOTE]

[I]Ale superowo!!
Będzie można spokojnie spacerować! :multi:

Co do zainteresowania - niestety ani jednego zapytania...
On nie może trafić do Mysłowic... :bigcry:[/I]

Posted

Na FB jedna osoba zapytała o miejsce pobytu Nestorka. Napisałam, że jest w jednym ze śląskich schronisk i poprosiłam o kontakt pod nr tel. lub e-mail Klaudus. Może ktoś się odewzwie

Posted

[quote name='yolanovi']Na FB jedna osoba zapytała o miejsce pobytu Nestorka. Napisałam, że jest w jednym ze śląskich schronisk i poprosiłam o kontakt pod nr tel. lub e-mail Klaudus. Może ktoś się odewzwie[/QUOTE]

[I]Był to mężczyzna??
Bo dostałam maila od pewnego Pana - w którym niesamowicie uderzyła mnie Jego szczerość...
Pan z Wrocławia.[/I]