AlfaLS Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Troszkę się uspokoiłam.... Lobaria, rozumiem, że masz kontakt z DS Tulkia? Super! Bo nie wiem czemu miałam wrażenie, że nikt z dogo tego kontaktu nie ma :oops:. Quote
Lobaria Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='AlfaLS']Troszkę się uspokoiłam.... Lobaria, rozumiem, że masz kontakt z DS Tulkia? Super! Bo nie wiem czemu miałam wrażenie, że nikt z dogo tego kontaktu nie ma :oops:.[/QUOTE] Mam, Państwo przecież zadzwonili do mnie z ogłoszenia / chyba z tablicy, którą niedawno odświeżyłam /. Umówiliśmy się, że jak będą jakieś problemy, to Pani od razu zadzwoni, ale nie sądzę, aby były :). Poproszę też o zdjęcia Tuliczka, ale dajmy parę dni czasu. TO WIELKIE SZCZĘŚCIE, ŻE NASZ KOCHANY MA DOM !!! Quote
renatka_s Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Z jednej strony cieszę się, że Tuliczek ma dom, w końcu po prawie 2 latach, z drugiej strony jest mi smutno, że nie będzie o nim wiadomości, a jeśli będą to tylko na początku, a później wątek zniknie. Quote
sajlana Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Rozmawiałam wczoraj z Jagodą, myślę że Tuliczek trafił na na prawdę dobry dom...nowa rodzina Tuliczka otrzymała moje zapewnienie, że w razie czego zawsze sierściuszek może do mnie wrócić...z tego co Jagoda opowiadała, to dobrzy ludzie, młode małżeństwo z serduchami we właściwym miejscu! Zdjęcia będą, dajmy im tylko chwilkę ;) Quote
AlfaLS Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Lobaria'][B]Mam, Państwo przecież zadzwonili do mnie z ogłoszenia [/B]/ chyba z tablicy, którą niedawno odświeżyłam /. Umówiliśmy się, że jak będą jakieś problemy, to Pani od razu zadzwoni, ale nie sądzę, aby były :). Poproszę też o zdjęcia Tuliczka, ale dajmy parę dni czasu. TO WIELKIE SZCZĘŚCIE, ŻE NASZ KOCHANY MA DOM !!![/QUOTE] A widzisz z wrażenia i radości o tym zapomniałam :oops:. Tuliczku - samego szczęscia ci życzę psinko kochana.... Quote
diana79 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 wspaniale tak bardzo się cieszę, że w końcu Tuliczek znalazł swój domek :loveu::multi::multi::multi: Quote
mari23 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='diana79']wspaniale tak bardzo się cieszę, że w końcu Tuliczek znalazł swój domek :loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE] i ja się bardzo cieszę, tak mi zapadł w serce ten Tuliczek.... tylu ludziom o nim opowiadałam..... myślałam, że mają serca.... Quote
EVA2406 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Cieszę się, że Tuliczek wreszcie trafił do SWOJEGO DOMKU. Oby już był tam do końca szczęśliwy. Daje mi to nadzieję, że Pola też znajdzie wreszcie domek, choć czeka już prawie półtora roku. Quote
Lobaria Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć - ten psiak tak bardzo zasługiwał na dom :) Każdy zasługuje, ale Tulik szczególnie. Jak dobrze, że ma w końcu swoją przystań :) Quote
renatka_s Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ciekawe jak tam Tuliś sprawuje się w nowym domku, czy już się zadomowił? Quote
sajlana Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 na pewno sprawuje się doskonale! to psi ideał! grzecznie i spokojnie czeka, aż wróci się do domu i weźmie futro na spacerek Quote
asiuniab Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='sajlana']na pewno sprawuje się doskonale! to psi ideał! grzecznie i spokojnie czeka, aż wróci się do domu i weźmie futro na spacerek[/QUOTE] przekochane futro:) Quote
sajlana Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jagoda wybiera się niebawem do Poznania więc będą wieści z pierwszej łapy! Quote
AlfaLS Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='sajlana']Jagoda wybiera się niebawem do Poznania więc będą wieści z pierwszej łapy![/QUOTE] Już czekamy! Quote
renatka_s Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='sajlana']Jagoda wybiera się niebawem do Poznania więc będą wieści z pierwszej łapy![/QUOTE] Super, już nie mogę się doczekać wieści o Tuliczku, normalnie tęsknię za tym psiakiem. Quote
sajlana Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ja też!!!!!! [quote name='renatka_s']Super, już nie mogę się doczekać wieści o Tuliczku, normalnie tęsknię za tym psiakiem.[/QUOTE] Quote
azalia Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ja również czekam niecierpliwie na wieści o Tuliczku. Quote
sajlana Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Lobaria']Dziś zadzwonię[/QUOTE] Quote
renatka_s Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Też jestem ciekawa, bo ta cisza trochę mnie niepokoi:-( Quote
azalia Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Martwię się brakiem wiadomości..oby wszystko było dobrze. Czekamy na wieści o Tuluczku. Quote
Recommended Posts