Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlfaLS']Troszkę się uspokoiłam....

Lobaria, rozumiem, że masz kontakt z DS Tulkia? Super! Bo nie wiem czemu miałam wrażenie, że nikt z dogo tego kontaktu nie ma :oops:.[/QUOTE]

Mam, Państwo przecież zadzwonili do mnie z ogłoszenia / chyba z tablicy, którą niedawno odświeżyłam /. Umówiliśmy się, że jak będą jakieś problemy, to Pani od razu zadzwoni, ale nie sądzę, aby były :). Poproszę też o zdjęcia Tuliczka, ale dajmy parę dni czasu.

TO WIELKIE SZCZĘŚCIE, ŻE NASZ KOCHANY MA DOM !!!

Posted

Z jednej strony cieszę się, że Tuliczek ma dom, w końcu po prawie 2 latach, z drugiej strony jest mi smutno, że nie będzie o nim wiadomości, a jeśli będą to tylko na początku, a później wątek zniknie.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Jagodą, myślę że Tuliczek trafił na na prawdę dobry dom...nowa rodzina Tuliczka otrzymała moje zapewnienie, że w razie czego zawsze sierściuszek może do mnie wrócić...z tego co Jagoda opowiadała, to dobrzy ludzie, młode małżeństwo z serduchami we właściwym miejscu! Zdjęcia będą, dajmy im tylko chwilkę ;)

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Mam, Państwo przecież zadzwonili do mnie z ogłoszenia [/B]/ chyba z tablicy, którą niedawno odświeżyłam /. Umówiliśmy się, że jak będą jakieś problemy, to Pani od razu zadzwoni, ale nie sądzę, aby były :). Poproszę też o zdjęcia Tuliczka, ale dajmy parę dni czasu.

TO WIELKIE SZCZĘŚCIE, ŻE NASZ KOCHANY MA DOM !!![/QUOTE]
A widzisz z wrażenia i radości o tym zapomniałam :oops:.

Tuliczku - samego szczęscia ci życzę psinko kochana....

Posted

[quote name='diana79']wspaniale tak bardzo się cieszę, że w końcu Tuliczek znalazł swój domek :loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE]

i ja się bardzo cieszę, tak mi zapadł w serce ten Tuliczek....
tylu ludziom o nim opowiadałam..... myślałam, że mają serca....

Posted

Cieszę się, że Tuliczek wreszcie trafił do SWOJEGO DOMKU. Oby już był tam do końca szczęśliwy.
Daje mi to nadzieję, że Pola też znajdzie wreszcie domek, choć czeka już prawie półtora roku.

Posted

Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć - ten psiak tak bardzo zasługiwał na dom :)
Każdy zasługuje, ale Tulik szczególnie. Jak dobrze, że ma w końcu swoją przystań :)

Posted

[quote name='sajlana']na pewno sprawuje się doskonale! to psi ideał! grzecznie i spokojnie czeka, aż wróci się do domu i weźmie futro na spacerek[/QUOTE]
przekochane futro:)

Posted

[quote name='sajlana']Jagoda wybiera się niebawem do Poznania więc będą wieści z pierwszej łapy![/QUOTE]
Super, już nie mogę się doczekać wieści o Tuliczku, normalnie tęsknię za tym psiakiem.