samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Behemot, plizzz, ja leki zażyłam i muszę sobie oklad wygrzewający na ramie dać- powinnam już być w łóżku. Czekam na mojego faworyta, którym jest .................przepiękny dostojny........nie bój się, nie napiszę kto:evil_lol: Quote
Behemot Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Panie i panowie! Mam zaszczyt przedstawić wyniki konkursu "Zdjęcie stycznia 2007" !!! :smilecol::smilecol::smilecol: Jak zwykle zaczynamy od III miejsca i 27 punktó. Na zdjęciu Honey widzimy arystokratycznych AMADEUSA des Gorges de Franchard wraz z synkiem Chouchou le Bleu cardinalis "Tatusiu, buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj..." Brawo!!! :klacz::klacz::klacz: ________________________________________________________________ Na miejscu II z 37 punktami.... Zagraj vel Niuniuś ksywa "Rośnie jak na drożdżach" na zdjęciu mmbbaj [SIZE=4]"Mój jest ten kawałek podłogi!" Wielkie brawa!!! :klacz::klacz::klacz: ________________________________________________________________ Iiiiii.... Na miejscu I..... 41 punktów Przyrząd do łapania piłek, czyli.... Una na zdjęciu Marysi_i_gończy [SIZE=5]"Piłkołapacz" Brawo, brawo, brawo!!!!! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: ________________________________________________________________ A oto pozostali laureaci: 4. Maksiu/dbbst/"Pit w przestworzach" - 18 punktów. Una/Marysia_i_gończy/"Pęd" 5. Tygra/Tygra i Brenda/„Chodź, kochanie, szepnę ci coś na uszko” - 17 punktów 6. Zagraj/mmbbaj/„Speed control.Foto radar”./13 punktów 7. Koka,Karotka,Ajra , Hexa/Hexa/"Nas nie dogoniat" - 12 punktów 6. Reso/Paulinka18/"Król Lew"/11 punktów 7. Sybir/Mandarrina/„Muszę się jeszcze trochę skupić”/10 punktów 8. Harry/Goldenk@!/"Daj polizać proszę!"/9 punktów Cerber i krecik/Cerber/„Aaaa, coś po mnie łazi!” Saba/APSA/"Pies horyzontalny" 9. Avi/nadzieja/„MŁODY DŻENTELMEN PRZECHADZJACY SIE NAD HOTELOWYM BASENEM Z RECZNIKIEM KAPIELOWYM ZARZUCONYM NA RAMIONA"/8 punktów Sunday i Vigo/Rauni/I oddalił się pędem, zanosząc się szaleńczym chichotem... Cześka i Bond/Swallow/"Latanie synchroniczne" 10. Era/KaRa_TC/„Którego pierwszego by tu zjeść?” - 7 punktów Erga/luthien/"Śnieżny kangur" 11. Sonia i Sejp/Behemot/„Halo, halo! Mówi się!” - 6 punktów Vigo/Rauni/I still get wildly enthusiastic about little things... I play with leaves, I skip down the street and run against the wind". 12. Avi/nadzieja/ "Języczek" - 5 punktów Box/Bodziulka/ „Śpiewaaaaaćććć kaaaaażżżżddyyyyy moooożżżżeeeeee...” Kleks/RMK/"Śnieżynka" Hummer/Hummerka/„Pocztówka z pachnącego rzepakiem Hummerkowa.” Wika/Marta i Wika/ „A zasypiając, planowała kolejne wspaniałe podróże..” Tofik/monia&tofi/"Co się tak patrzysz?" Rudy/AśkaK/„Ty, stary, przypal szluga!” Vigo/Rauni/„Rozpędzona kula śniegowa” Kreon/eria/"Yeti istnieje" 13. Fanta/Mandarrina/"Zjęzorem" - 4 punkty Bono i Diki/Bonita/Planowana ucieczka" Sonia/Anka11/"Widzisz, jaki mam długi język?" Avi/nadzieja/"Zniewalające spojrzenie yorka" Franio i Lala/Vectra/"Obedrę cię ze skóry!" Buffy i Hummer/Hummerka/„Styczniowe harce w rzepaku”. 14. Magnus/Kiłi/"Głeboki sen" - 3 punkty Sonia/Anka11/„No proszę, daj mi ten smakołyk” Tabu/YACO/„Spóźniony prezent pod choinkę” Brutus/Rinuś/„Brudny i wściekły pies” Erga/luthien/"No coś ty?" Rocky/Anashar/"Masz coś do mnie?" Żmiłka i Czadzik/samograj/"Miłosne kontrasty II" 15. Atos/Anecioreczek/"Królik czy obibok?" - 2 punkty Figa/Marta i Figa/ „Wiatr naciąga mi zmarszczki” Pusia/Tamiczek/"No co?" Zina/Aguś/"I co? Leżysz!" Szpilka/dbbst/"Nietopiesek" Brutus/Gosia/"Słodkie lenistwo" Buck/evelinabuck/„Juz do ciebie lecę..ale ściema, bo wcale nie do ciebie” Hexa/niedzwiedzica/"Legawiec" Blondyn/CHI/"Co ja tutaj robię?" 16. Szpilka/dbsst/"Podwójna obserwacja" - 1 punkt Tygra/Tygra/"Śpiewaczka" Łapa/Samturia/"Ciekawe o czym ona myśli..." Bingo/Diana79/„Śląski chachor!!!” Franio i Lala/Vectra/ "Poddaję się" Gastek/Kate I Luka/ XXX Tequilla i Erga/olcha/„Mordercze Crittersy” Rudy/AśkaK/"Zimowa zaduma" Vigo/Rauni/„Zawiany Vigo z motorkiem w dupce” Gratulacje dla wszystkich laureatów! :klacz::klacz::klacz: Quote
samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 GRATULACJE!!!! Są moi 2 faworyci:multi: :multi: :multi: Arystokracja francuska i Zagrajek!!!! RESZTA : 2 na 12 miejscu i 1 na 13 . Nie piszę o nominowanym Cerberku, bo na niego nie mogłam głosować, ale jest wysoko:multi: GRATULUJĘ ZWYCIĘZCY (niestety nie miałam udziału w suksesie):laola: :laola: Quote
Behemot Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dlaczego ten watek spadl z przyklejonych? :cool1: Quote
samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Faktycznie, wpadł do Foto blogów!!!!:crazyeye: Za ciężki i się zsunął???? Czy konkurencja go wykopała -zdjęcie lutego??? Quote
nadzieja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gratulujemy zwyciezcom i Dziekujemy za oddanie na nas glosow. Pozdrawiamy serdecznie.dziekujemy wszystkim ktorzy oddali na nas glos. Quote
tygra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 BEHEMOT nie widzę na tej liście zdjęcia na które głosowałam i dałam mu 5 pkt, chodzi mi o zdjęcie erii model Kreon . Czy ja żle patrzę? potwierdziłąś że przyjęłąś moje głosy. Nie rozumiem? Quote
Behemot Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 tygra napisał(a):BEHEMOT nie widzę na tej liście zdjęcia na które głosowałam i dałam mu 5 pkt, chodzi mi o zdjęcie erii model Kreon . Czy ja żle patrzę? potwierdziłąś że przyjęłąś moje głosy. Nie rozumiem? Przejrzę swoją skrzynkę i dopiszę punkty, jeśli rzeczywiście je przeoczyłam. Sorry, wszystko przez ten kociokwik na Dogo... Quote
Loona Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gratulacje dla zwycięzców, 2/3 trafione :evil_lol: :laola::laola: Quote
olcha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mam zaszczytne 1 miejsce :multi: (1 od końca) \ :evil_lol: :cool2: Quote
tygra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Behemot napisał(a):Przejrzę swoją skrzynkę i dopiszę punkty, jeśli rzeczywiście je przeoczyłam. Sorry, wszystko przez ten kociokwik na Dogo... ok ja napewno wysłąlam głosy bo dostałąm od Ciebie potwierdzenie :) Quote
anka11 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 super :D bravo dla zwyciescow :klacz: a ja glosowalam na Mambaja ktory zaja 2 miejsce :klacz::smilecol: a ja 13 miejsce pierwsze foto hahah(moje) :D:D bardzo dobrze jak na poczatek :p nie spodziwalam sie wyzszego wyniku jakby co :p Quote
BooBC Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja jak zwykle zapomniałam zagłosować :wallbash: Ale i tak głosowałabym na I :) Behemot to ja wyślę nagrodę odrazu do Marysi_i_gończy :) Oki ? :) Quote
Behemot Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='tygra']BEHEMOT nie widzę na tej liście zdjęcia na które głosowałam i dałam mu 5 pkt, chodzi mi o zdjęcie erii model Kreon . Czy ja żle patrzę? potwierdziłąś że przyjęłąś moje głosy. Nie rozumiem? Już poprawiłam. Kreon znalazł się na 12 miejscu. Przepraszam erię za przeoczenie ;) Quote
samograj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A mnie lubią trochę 3 osoby, albo jedna bardzo, albo jedna bardziej a druga trochę mniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DZIĘKUJĘ!!! ======================================================= Oczywiście, że to nie kwestia lubienia. Lubię Marysię, ale jakoś mi to zdjęcie umknęło w głosowaniu. Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ojej :crazyeye: Co ja widzę? :crazyeye: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Wszystkim głosującym na piłkołapacza serdecznie dziękuję :beerchug: :buzi: Wszystkim niegłosującym na niego także przesyłam serdeczne pozdrowienia: :2gunfire: ;) ;) ;) Dziękujemy wszystkim gorąco :B-fly: Marysia wraz z Piłkołapaczem :painting: Quote
samograj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Ojej :crazyeye: Co ja widzę? :crazyeye: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: Wszystkim głosującym na piłkołapacza serdecznie dziękuję :beerchug: :buzi: Wszystkim niegłosującym na niego także przesyłam serdeczne pozdrowienia: :2gunfire: ;) ;) ;) Dziękujemy wszystkim gorąco :B-fly: Marysia wraz z Piłkołapaczem :painting: CHOLERKA, znalazłam sie na linii strzału MARYSI!!!!!!!!!! Quote
Behemot Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='palma'] Behemot to ja wyślę nagrodę odrazu do Marysi_i_gończy :) Oki ? :) Palma, ale pamiętaj, że ja odstąpiłam od pomysłu comiesięcznego nagradzania laureatów ;) Jeśli jednak chcesz, oczywiście możesz nagrodzić to zdjęcie - we własnym imieniu ;) Quote
Evelina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mowcie co chcecie, ja nadal jestem pod wplywem uroku tego arystokraty :loveu: Nominowalam go i ciesze sie przeogromnie, ze znalazl sie wsrod laureatow :sweetCyb: Pozostalym zwyciezcom skladam ogromne GRATULACJE :loveu: Zagraj, jeszcze szczylek ;) , pieknie zagral na sercach Dogomaniakow :multi: :klacz: Pilkolapacz pewnie urzekl tych co maja psy pilkomaniaki :evil_lol: :klacz: Gratulacje dla wszystkich uczestnikow konkursu :loveu: i podziekowania za piekne zdjecia. Ich poziom byl niebywaly, niezaleznie od zajetego miejsca :klacz: Quote
samograj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Evelina']Mowcie co chcecie, ja nadal jestem pod wplywem uroku tego arystokraty :loveu: Nominowalam go i ciesze sie przeogromnie, ze znalazl sie wsrod laureatow :sweetCyb: Pozostalym zwyciezcom skladam ogromne GRATULACJE :loveu: Zagraj, jeszcze szczylek ;) , pieknie zagral na sercach Dogomaniakow :multi: :klacz: Pilkolapacz pewnie urzekl tych co maja psy pilkomaniaki :evil_lol: :klacz: Gratulacje dla wszystkich uczestnikow konkursu :loveu: i podziekowania za piekne zdjecia. Ich poziom byl niebywaly, niezaleznie od zajetego miejsca :klacz: Jak on sie cudnie przyssał do AMADEUSA!!!! A tata taki dostojny i.... troche nieczuły:mad: :mad: :mad: ==================================================== To chyba taki arystokratyczny zimny wychów!!! Quote
Evelina Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='samograj']To chyba taki arystokratyczny zimny wychów!!!Mylisz sie moja Droga. Jest najczulszym psim tata pod sloncem, ale zeby to wiedziec trzeba odwiedzac jego galerie. :p Niezorientowanym przypominam, że Amadeus jest Zwycięzcą Świata 2006 :loveu: Quote
bea100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ogromnie gratuluję zwycięzcom ( a Mmbbaj i nie ukrywam-mojemu faworytowi Zagrajkowi- szczególnie :multi: ) Quote
Honey Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ach... :loveu: Dostalam cynk od zwyciezczyni styczniowej edycji, ktorej tu serdecznie gratuluje zasluzonego pierwszego miejsca :klacz: :sweetCyb: :klacz: , gratulacje dla wlascicieli Zagraja :klacz: :sweetCyb: :klacz: - i pies i fotka cudna , oraz dla wszystkich innych uczestnikow konkursu :klacz:. I ogrooomne podziekowania dla tych, ktorzy oddali swoj glos na francuskie pieski - DZIEKUJE ! :loveu: Zwlaszcza, ze to byl nasz 'pierwszy raz' w konkursie ;) No i specjalne podziekowania dla Eveliny - za to, ze wypatrzyla zdjecie i zglosila je do udzialu w konkursie :loveu: ( mi by to nigdy nie przyszlo do glowy... :oops: ) DZIEKUJE !!! :iloveyou: Quote
Recommended Posts