eria Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Behemot']Już poprawiłam. Kreon znalazł się na 12 miejscu. Przepraszam erię za przeoczenie ;) hehe jakoś to przeżyję ;) dziękuję Tygrze za głosy i za upomnienie się :lol: Quote
mmbbaj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gratuluję serdecznie laureatom i wszystkim pozostałym uczestnikom konkursu :multi: Cieszę się bardzo z drugiegio miejsca, tym bardziej, że braliśmy udział po raz pierwszy i nawet nie marzyłam o tak pochlebnej waszej ocenie :lol: Dziękuję bardzo tym wszystkim, którzy na nas głosowali i oczywiście Behemot, która nas zgłosiła! Muszę też podziękować Zagrajkowi, który jest dość wdzięcznym obiektem do fotografowania ;) Przy tej okazji nadmienię, że od wczoraj brakuje mu już tych mlecznych kiełków, które prezentuje na zdjęciu :evil_lol: Jednocześnie przepraszam, że sama nie zagłosowałam na żdne zdjęcie, ale dopadła mnie skleroza :oops: Obiecuję poprawę bo robicie naprawdę fantastyczne foty :lol: Quote
samograj Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zauważ mmbbaj, że drugi ZAGRAJ miał 13 punktów, gdyby je przerzucić na "PODŁOGĘ" to byłoby równe 50 punktów!!!! ALE ZAGRAJ MA POWODZENIE!!!!:multi: :multi: :multi: MAŁY SZCZYLEK, NIUNIUŚ:loveu: :loveu: :loveu: Zaś gdyby połączyć głosy na UNĘ, byłoby ich 59:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Marysia_i_gończy zdecydowanie zdystansowała przeciwników. Qrcze, nie wiedziałam, że wciągnie mnie buhalteria:shake: :crazyeye: Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to ja bardzo podziękuję wszystkim za głosy na zdjęcie moich suniek :), dzięki Wam mam zaszczytne 5 miejsce :) Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='eria']hehe jakoś to przeżyję ;) dziękuję Tygrze za głosy i za upomnienie się :lol: nie za ma co w końcu to był mój faworyt :) Quote
ewelinka_m Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 gratuluje zwycięzcom :loveu: dwaj moi faworyci tak wysoko :multi: :multi: gratuluje również i laureatom każdy wasz pies był wspaniały i cudowny Quote
Marta i Wika Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :laola: BRAWO! BRAWO!! BRAWO PIŁKOŁAPACZ!!! Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ide sie powiesić... ostatnie miejsce... :cry: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!!!:smilecol: Piłkołapacz jest the best:diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Chciałam się pochwalić :gent: że zdjęcie zatytułowane "Piłkołapacz", które uzyskoło zaszczytny tytuł "Zdjęcia Stycznia" zostało dodatkowo nagrodzone gustowną saszetką na nagródki ufundowaną przez dogomaniaczkę palmę Oto piłkołapacz z nagrodą :loveu: DZIĘ-KU-JE-MY! :buzi: :sweetCyb: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Behemot Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Superfajna saszetka :lol: Gratuluję nagrody i palmie wykonania :lol: Quote
Recommended Posts