Nutusia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dzień dobry i miłego dnia dla Foka i caaaaaaaaaałej reszty :) Quote
Nutusia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nie Ty pierwsza... W razie czego, będzie nam raźniej w kiciu :) Quote
Macia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Banerek jest genialny. Jak wrócę od weta też sobie zmienię ;). Quote
mestudio Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Macia']Banerek jest genialny. Jak wrócę od weta też sobie zmienię ;).[/QUOTE] Będziemy zaszczyceni.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Macia']Banerek jest genialny. Jak wrócę od weta też sobie zmienię ;).[/QUOTE] Macia, Ty jeszcze u weta ? :eviltong: Quote
Macia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja u weta spędzam tyle czasu, że już chyba jesteśmy rodziną ;). Ale już zmienione :lol:, dzięki za przypomnienie. Quote
mestudio Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 (edited) [quote name='Macia']Ja u weta spędzam tyle czasu, że już chyba jesteśmy rodziną ;). Ale już zmienione :lol:, dzięki za przypomnienie.[/QUOTE] Nie ma to jak delikatny nacisk z góry:-). Tak spędza czas Jordi - szczególnie wieczorki. [img]https://lh5.googleusercontent.com/-HjkFMdH9gKg/UED9DcwbmYI/AAAAAAAAESI/mQL0pN58zuQ/s640/DSCF3386.JPG[/img] Edited September 1, 2012 by mestudio Quote
mestudio Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Przyjazny i nie opuszcza mnie nawet na krok, chodzi za mną po całym domu i pilnuje. Złości się tylko przy misce, jak je to nie życzy sobie aby inne zwierzaki mu zaglądały do miski. Quote
stzw Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 A Ty byś chciała, żeby Ci ludzie łapy do talerza z obiadem wkładali??? Quote
Ziutka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 A ja wpadam napisać, że kocham Fokę i całą reszte stada mestudio :loveu: Już nie wspomnę o surówce z pora :eviltong: Quote
mestudio Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 No tak, Foka miał dziś wizytację i kontrolę. Tzn, my mieliśmy, a Foka tylko się łasił żeby dostać jak najwięcej smaczków. Quote
Ziutka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Teraz wy wpadacie na kontrolę do mnie - za dwa tygodnie :diabloti: Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aś Cię gwizdnę, Ziutka - i wcale na stan błogosławiony zważać nie będę!!!!!!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Nutusia']Aś Cię gwizdnę, Ziutka - i wcale na stan błogosławiony zważać nie będę!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] łeeee...przeca byłaś zawieźć Becie do domku do Łodzi, chyba, że masz klona :eviltong: Teraz mestudio wpada na kontrolę do mnie (mają zostawić Fizię u mnie jak będą wyjeżdżać, to wpadasz do mnie też :loveu:) chyba, że ciężko to będzie rozwiązać logistycznie to pojedziesz ze mną do nich :cool3: Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A kiedy to będzie? ;) Do Cię mam zdecydowanie bliżej, tylko z czasem ostatnio krucho. A się wkuziłam, bo kołdrę mam dla Brinki "na zamówienie" ;) Quote
Ziutka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Nutusia']A kiedy to będzie? ;) Do Cię mam zdecydowanie bliżej, tylko z czasem ostatnio krucho. A się wkuziłam, bo kołdrę mam dla Brinki "na zamówienie" ;)[/QUOTE] Za dwa tygodnie o ile mnie pamięć nie myli, tak więc kołdrę przywieziesz jak cosik do mnie a jak nie to pojedziemy na wycieczkę do Kozienic :) Quote
Nutusia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Jeśli 15-go, to odpadam. Ewentualnie 16-go. Do Kozienic też w sumie nie tak daleko ;) No i do zimy jeszcze chwilka. Niech Ci będzie - masz wybaczone :) Quote
mestudio Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Chciałem tylko powiedzieć, tym cioteczkom co już się nie interesują takim przystojniakiem jak Jordan, że dziś byliśmy na spacerze na smyczy i że się bardzo ładnie zachowywał :p. Nawet na chwilę nie ciągnął. I nie kombinował. Lekko boi się samochodów. Ale był ogólnie bardzo grzeczny. Nie to co ciotki....:mad: TZmestudio Quote
Ziutka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 My się cały czas interesujemy Foką :) tylko czekamy na foteczki :diabloti: Quote
mestudio Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Foteczki za jakiś czas. Pan Fok był bardzo spokojniutki i miły, obeszliśmy całą wiochę wzdłuż bo u nas jedna ulica tylko i piesek ładnie sobie szedł poznając nowe zapachy. Ech szkoda, że taki fajny pies nie ma własnego domu, tylko własnego. Nadaje się i do bloku i do domku chłopak, jest prawie bezobsługowy. Quote
Jo37 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ależ on ma dom najlepszy na świecie. Wasz dom. Quote
mestudio Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='Jo37']Ależ on ma dom najlepszy na świecie. Wasz dom.[/QUOTE] Ale w ten sposób nie pomożemy innym psiakom. Mamy nadwyżkę trzech psów w stosunku do tego co jesteśmy w stanie ogarnąć. Ale może znajdzie się dom i dla takiego gamonia. Widać już że idzie jesień..... TZmestudio Quote
Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Odwieczne dylematy DT - jak psinek zostanie, nie pomożemy kolejnemu... Dobrze, że ci nasi mniej lub bardziej tymczasowi "pensjonariusze" nie mają tego świadomości ;) Quote
Recommended Posts