Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Macia']Ja u weta spędzam tyle czasu, że już chyba jesteśmy rodziną ;). Ale już zmienione :lol:, dzięki za przypomnienie.[/QUOTE]

Nie ma to jak delikatny nacisk z góry:-).

Tak spędza czas Jordi - szczególnie wieczorki.

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-HjkFMdH9gKg/UED9DcwbmYI/AAAAAAAAESI/mQL0pN58zuQ/s640/DSCF3386.JPG[/img]

Edited by mestudio
Posted

Przyjazny i nie opuszcza mnie nawet na krok, chodzi za mną po całym domu i pilnuje.
Złości się tylko przy misce, jak je to nie życzy sobie aby inne zwierzaki mu zaglądały do miski.

Posted

[quote name='Nutusia']Aś Cię gwizdnę, Ziutka - i wcale na stan błogosławiony zważać nie będę!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
łeeee...przeca byłaś zawieźć Becie do domku do Łodzi, chyba, że masz klona :eviltong:
Teraz mestudio wpada na kontrolę do mnie (mają zostawić Fizię u mnie jak będą wyjeżdżać, to wpadasz do mnie też :loveu:) chyba, że ciężko to będzie rozwiązać logistycznie to pojedziesz ze mną do nich :cool3:

Posted

[quote name='Nutusia']A kiedy to będzie? ;) Do Cię mam zdecydowanie bliżej, tylko z czasem ostatnio krucho. A się wkuziłam, bo kołdrę mam dla Brinki "na zamówienie" ;)[/QUOTE]
Za dwa tygodnie o ile mnie pamięć nie myli, tak więc kołdrę przywieziesz jak cosik do mnie a jak nie to pojedziemy na wycieczkę do Kozienic :)

Posted

Chciałem tylko powiedzieć, tym cioteczkom co już się nie interesują takim przystojniakiem jak Jordan, że dziś byliśmy na spacerze na smyczy i że się bardzo ładnie zachowywał :p. Nawet na chwilę nie ciągnął. I nie kombinował. Lekko boi się samochodów. Ale był ogólnie bardzo grzeczny.

Nie to co ciotki....:mad:

TZmestudio

Posted

Foteczki za jakiś czas. Pan Fok był bardzo spokojniutki i miły, obeszliśmy całą wiochę wzdłuż bo u nas jedna ulica tylko i piesek ładnie sobie szedł poznając nowe zapachy.
Ech szkoda, że taki fajny pies nie ma własnego domu, tylko własnego. Nadaje się i do bloku i do domku chłopak, jest prawie bezobsługowy.

Posted

[quote name='Jo37']Ależ on ma dom najlepszy na świecie.
Wasz dom.[/QUOTE]

Ale w ten sposób nie pomożemy innym psiakom. Mamy nadwyżkę trzech psów w stosunku do tego co jesteśmy w stanie ogarnąć. Ale może znajdzie się dom i dla takiego gamonia.
Widać już że idzie jesień.....

TZmestudio