jaanna019 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='wtatara']wczoraj dzwoniła Pani do mnie cała przejęta i zarazem szczęśliwa. Mówiła Joanno że chyba Ci żal oddać suni. Tłumaczyłam jej że zawsze tak jest. Pani na to że przecież ona bedzie mieć u mnie dobrze[/QUOTE] Pani Stefania jest wspaniała. Wiem, że się bardzo przejmuje. Wiecie jak to jest z oddawanie psa :oops: szczególnie takiego, który nie odstępuje na krok, siedzi cały czas przy człowieku, śpi w nocy w łóżku :oops: Wiem, że obie damy będą do siebie pasowały i razem będą szczęśliwe. Mocno za nie trzymam kciuki. Kika pojechała, powinna być na miejscu ok.17-18. Jedzie w dobrym towarzystwie. Oby tylko droga im dopisała:lol: Quote
psi Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='jaanna019']Tak z Dorą i jej ludźmi.[/QUOTE] :) to super :) Kolejna staruszka uratowana :) Dzięki Tobie dożyje w miłości i szacunku swoich dni SUPER :) Trudno pewnie Ci było się z nia pożegnać,pudelki maja to do siebie,że to przylepy Lola nasza ciągle do kogoś przyklejona jest lub siedzi na wolnych kolanach :) Quote
Ewanka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [B][COLOR=red][quote name='jaanna019'](...)Kika pojechała, powinna być na miejscu ok.17-18. Jedzie w dobrym towarzystwie. Oby tylko droga im dopisała:lol:[/QUOTE][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Wspaniała wiadomość !!!!!!!!! :multi:[/COLOR][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [B]Aniu, uratowałaś życie naszej babulince Kice , oby szybko odnalzła się w nowym domu i pokochała panią Stenię, tak jak pokochała Ciebie!!![/B] Quote
asika5 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) [quote name='psi']z Dorcią ONkową?[/QUOTE] ja Ci dam onkowa;) toż to rodowodowa owczarka:) Kika przy Dorci wygladała jak pchełka. Kikunia zajęła miejsce na kocyku od joanna019 w kartoniku (oczywiście otwartym;) na siedzeniu pasażera na początku płakał, szczekała, piszczała ale po jakiś 40 minutach podróży zrozumiała, że nikt jej na rączki nie weżmie i ucichła. Damy znać jak dojadą Edited January 21, 2012 by asika5 Quote
asika5 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kika z Dora już dojechały jaanna019 zaraz zda pewnie obszerniejsza relację z powitania Kiki Quote
Energy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='asika5']Kika z Dora już dojechały jaanna019 zaraz zda pewnie obszerniejsza relację z powitania Kiki[/QUOTE] To super, czekam:lol: Quote
jaanna019 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dojechała cała i zdrowa. Już merda ogonkiem do Pani Stefanii. Zwiedza mieszkanie i obwąchuje kąty. Pani zachwycona i szczęśliwa. Długo nie męczyłam rozmową, niech mają teraz czas dla siebie. Jutro Pani do mnie zadzwoni z wiadomościami. Ja też szczęśliwa :) Quote
Ewanka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Wspaniałe wieści, oby Kikunia zaaklimatyzowała się szybko w swoim nowym domu :) Quote
sachma Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 super! :) oby jej się dobrze wiodło w nowym domu :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Super, że już w nowym domku, to powodzenia dla maleńkiej :) Ślicznie wygląda w sweterku i miała naprawdę super posag :) Quote
Energy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A ja chciałam bardzo, bardzo podziękować Jaanna za serce i opiekę nad malutką:lol: i Ewance, bo dzięki niej cała ta akcja:lol: Kikunia bądź szczęśliwa:loveu:wielu radosnych chwil życzę pani Stefanii i Kikuni:lol: Quote
malagos Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 O kurczaki, to dziś pojechała?? I co, o co?............ Quote
Energy Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='malagos']O kurczaki, to dziś pojechała?? I co, o co?............[/QUOTE] I dojechała:lol: Quote
Equus Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cieszę się! Heh, żeby teraz Loczkowi się poszczęściło... Quote
psi Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='asika5']ja Ci dam onkowa;) toż to rodowodowa owczarka:)[/QUOTE] Przepraszam :oops: zwracam honor to śliczna rodowodowa sunia Owczarka Niemieckiego :) w dodatku bardzo inteligentna i kochana :) Super,że znalazła cudnych ludzi,którzy przyjechali po nią osobiście tyle kilometrów :loveu: Quote
jaanna019 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie ma jak to odpowiedni pies w odpowiednim domu ;) Quote
joanna83 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kikuniu bądź szczęśliwa w nowym domku :) Quote
mshume Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 No to mamy happy end, nikt się nie spodziewał że tak szybko :) Quote
Poker Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Takie małe 2.kilogramowe śliczne gówienko :loveu: i tyle ciotek się nim zajęło :evil_lol: Bądź szczęśliwa ze swoją pańcią. Quote
wtatara Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 domek z ogłoszenia mojej Dudzi, a ona już dawno w domku Quote
jaanna019 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='wtatara']domek z ogłoszenia mojej Dudzi, a ona już dawno w domku[/QUOTE] Cały czas ci to pamiętam i bardzo dziękuję :) Quote
Ewanka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='wtatara']domek z ogłoszenia mojej Dudzi, a ona już dawno w domku[/QUOTE] Dzięki wtatara :) ... wszystkim nam mała Kikunia leżała na sercu, mam nadzieję, że będzie najszczęśliwszą babulinką na świecie :) Quote
Recommended Posts