Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']wczoraj dzwoniła Pani do mnie cała przejęta i zarazem szczęśliwa.
Mówiła Joanno że chyba Ci żal oddać suni. Tłumaczyłam jej że zawsze tak jest.
Pani na to że przecież ona bedzie mieć u mnie dobrze[/QUOTE]
Pani Stefania jest wspaniała. Wiem, że się bardzo przejmuje. Wiecie jak to jest z oddawanie psa :oops: szczególnie takiego, który nie odstępuje na krok, siedzi cały czas przy człowieku, śpi w nocy w łóżku :oops: Wiem, że obie damy będą do siebie pasowały i razem będą szczęśliwe. Mocno za nie trzymam kciuki.

Kika pojechała, powinna być na miejscu ok.17-18. Jedzie w dobrym towarzystwie. Oby tylko droga im dopisała:lol:

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jaanna019']Tak z Dorą i jej ludźmi.[/QUOTE]

:) to super :)

Kolejna staruszka uratowana :) Dzięki Tobie dożyje w miłości i szacunku swoich dni SUPER :)

Trudno pewnie Ci było się z nia pożegnać,pudelki maja to do siebie,że to przylepy Lola nasza ciągle do kogoś przyklejona jest lub siedzi na wolnych kolanach :)

Posted

[B][COLOR=red][quote name='jaanna019'](...)Kika pojechała, powinna być na miejscu ok.17-18. Jedzie w dobrym towarzystwie. Oby tylko droga im dopisała:lol:[/QUOTE][/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]Wspaniała wiadomość !!!!!!!!! :multi:[/COLOR][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[B]Aniu, uratowałaś życie naszej babulince Kice , oby szybko odnalzła się w nowym domu i pokochała panią Stenię, tak jak pokochała Ciebie!!![/B]

Posted (edited)

[quote name='psi']z Dorcią ONkową?[/QUOTE]

ja Ci dam onkowa;) toż to rodowodowa owczarka:)

Kika przy Dorci wygladała jak pchełka. Kikunia zajęła miejsce na kocyku od joanna019 w kartoniku (oczywiście otwartym;) na siedzeniu pasażera na początku płakał, szczekała, piszczała ale po jakiś 40 minutach podróży zrozumiała, że nikt jej na rączki nie weżmie i ucichła.
Damy znać jak dojadą

Edited by asika5
Posted

Dojechała cała i zdrowa. Już merda ogonkiem do Pani Stefanii. Zwiedza mieszkanie i obwąchuje kąty. Pani zachwycona i szczęśliwa. Długo nie męczyłam rozmową, niech mają teraz czas dla siebie. Jutro Pani do mnie zadzwoni z wiadomościami.
Ja też szczęśliwa :)

Posted

A ja chciałam bardzo, bardzo podziękować Jaanna za serce i opiekę nad malutką:lol: i Ewance, bo dzięki niej cała ta akcja:lol:

Kikunia bądź szczęśliwa:loveu:wielu radosnych chwil życzę pani Stefanii i Kikuni:lol:

Posted

[quote name='asika5']ja Ci dam onkowa;) toż to rodowodowa owczarka:)[/QUOTE]

Przepraszam :oops: zwracam honor to śliczna rodowodowa sunia Owczarka Niemieckiego :)
w dodatku bardzo inteligentna i kochana :) Super,że znalazła cudnych ludzi,którzy przyjechali po nią osobiście tyle kilometrów :loveu:

Posted

[quote name='wtatara']domek z ogłoszenia mojej Dudzi, a ona już dawno w domku[/QUOTE]

Dzięki wtatara :)

... wszystkim nam mała Kikunia leżała na sercu,

mam nadzieję, że będzie najszczęśliwszą babulinką na świecie :)