fona Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 pajunia napisał(a):Fona , napisz , o co ci wlasciwie chodzi? Talich dwuznacznych wpisow, to ja nie rozumiem. pajuniu, moze wyrazilam sie nie dosc jasno, piszac "tak myslalam", wiec wyjasniam: Na zdjeciach sunia jest taka szczesliwa, ze na pewno marzy sobie po ciuchutku, zeby u Ciebie zostac, a napisalam "tak myslalam", czyli wiedzac, ze dajesz wielu psom tymczas, tak myslalam, ze sunia jest u Ciebie takze na tymczasie i ze to nie koniec jej drogi w poszukiwaniu domu. Bez pretensji, podtekstów i nie wiem, co jeszcze wyczytalas z tego krotkiego zdania. Nie bij :-( Quote
pajunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Fona, to sorry, zle zrozumialam. Nie badz zla, okay? Ale tak byly te wypowiedzi krotkie, ze nie wiedzialam, jakiego konteksu sie doszukiwac, negatywnego, czy pozytywnego. Do obu jestem przyzwyczajona na dogo. W wypadku negatywnych opinii, oczywiscie eksploduje. ( Co mi czasami dobrze robi:evil_lol: )Czyli przepraszam, jesli zle zrozumialam. :buzi: A Pusi bede szukala najlepszego domku, jaki jest mozliwy. Niestety, naprawde nie moze na stale zostac. Tyle innych psiakow czeka na te tymczasy. Czasami to jest bardzo bolesne, gdyz samemu sie bardzo do psiaka czlowiek przywiazuje. I te psiaki tez. Quote
fona Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie gniefam sie :) I jestem bardzo szczesliwa, ze Pusia tak szybko znalazla bezpieczna przystan, ze nie czeka w schronisku czy hotelu! Quote
carolinascotties Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kamień z serca... :multi: :lol: Quote
pajunia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pusia jedzie wlasnie do domu. Jedzie do Leverkusen. Do wspanialego domu z ogrodem i kolega Tommy, ktory tak wyglada: a oto nowa pancia Pusi Quote
carolinascotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale nasza malutka będzie mieć wspaniałe towarzystwo!!! bardzo się cieszę.....:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale super domek i mila Pancia :loveu: Pajuniu, jestes przekochana :calus: Quote
jo_joanna Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 CUDOWNE WIEŚCI!!! Oby każdy psiak miał tyle szczęścia! Bądź szczęśliwa Pusiu :) :loveu: A autorce wątku pozostaje zmienić tytuł :) Quote
pajunia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zapomnialam dodac. Pusia teraz sie Sunny nazywa. Bo taka kochana, wesolutka i przez wszystkich uwielbiana. Quote
pajunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 tak wyglada Sunny w nowym domku a tak pieknie sie ucze w szkole psiej z moim kolega Tommy Quote
pajunia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Beatko, zobacz, prosze , Waszego Pusiaczka ,a teraz Sunny? Nie podoba Ci sie ?:placz: Nic nie piszesz. I zmien tytul, juz nie szuka domku. A moderatora bardzo prosze o przeniesienie watku. Quote
carolinascotties Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale pięknie wygląda!!!!:crazyeye: :multi: :loveu: Quote
vonflochenstofen Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :razz: Na zdjęciach widać że Sunny jest bardzo zadowolona. Cieszy mnie to ogromnie! :multi: Dzięki Pajunia! Quote
bmj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Moi Drodzy! Nie mogłam się zalogować, gdy miałam czas, albo nie miałam czasu, gdy mogłam sie zalogować;) Irytujące. Spieszę więc wyrazić bezmiar błogosci, jaka mnie ogarnia, gdy patrzę na te fotki!!!Pusia - Sunny jest po prostu NAJSZCZĘŚLIWYSZYM PSEM NA ŚWIECIE!!!Spojrzciena jej zdjecie zza krat schroniska i na te z jęzorkiem!Czy to ten sam piesek?Kochana Pajunia! Quote
bmj Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Ulka18']Normalnie mozna sie zakochac :iloveyou: PIĘKNE!!!WZORZEC SZCZĘŚCIA!NASZA KOCHANA ZAŁUGUJE NA TO! Quote
Joannka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jestem strasznie szczęśliwa :multi: , nasza Pusia ma cudny domek. I to wszystko dzięki Pajuni :loveu: Quote
bmj Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Moi Drodzy! Odwiedzajcie ten wątek i radujcie sie z nami!!! Quote
San_(jagodowa:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To ja się poraduję z Wami i to bardzo!:lol::multi::multi::multi::multi: Quote
jo_joanna Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Radujemy się niemożliwie :-) :multi: :multi: Piękna sunia, cudny domek. Wielkie szczęście :) Quote
Recommended Posts