Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pajunia napisał(a):
Fona , napisz , o co ci wlasciwie chodzi? Talich dwuznacznych wpisow, to ja nie rozumiem.

pajuniu, moze wyrazilam sie nie dosc jasno, piszac "tak myslalam", wiec wyjasniam:

Na zdjeciach sunia jest taka szczesliwa, ze na pewno marzy sobie po ciuchutku, zeby u Ciebie zostac, a napisalam "tak myslalam", czyli wiedzac, ze dajesz wielu psom tymczas, tak myslalam, ze sunia jest u Ciebie takze na tymczasie i ze to nie koniec jej drogi w poszukiwaniu domu.

Bez pretensji, podtekstów i nie wiem, co jeszcze wyczytalas z tego krotkiego zdania. Nie bij :-(

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fona, to sorry, zle zrozumialam. Nie badz zla, okay? Ale tak byly te wypowiedzi krotkie, ze nie wiedzialam, jakiego konteksu sie doszukiwac, negatywnego, czy pozytywnego. Do obu jestem przyzwyczajona na dogo.
W wypadku negatywnych opinii, oczywiscie eksploduje. ( Co mi czasami dobrze robi:evil_lol: )Czyli przepraszam, jesli zle zrozumialam. :buzi:

A Pusi bede szukala najlepszego domku, jaki jest mozliwy. Niestety, naprawde nie moze na stale zostac. Tyle innych psiakow czeka na te tymczasy. Czasami to jest bardzo bolesne, gdyz samemu sie bardzo do psiaka czlowiek przywiazuje. I te psiaki tez.

Posted

Beatko, zobacz, prosze , Waszego Pusiaczka ,a teraz Sunny? Nie podoba Ci sie ?:placz: Nic nie piszesz. I zmien tytul, juz nie szuka domku.
A moderatora bardzo prosze o przeniesienie watku.

Posted

Moi Drodzy!
Nie mogłam się zalogować, gdy miałam czas, albo nie miałam czasu, gdy mogłam sie zalogować;) Irytujące. Spieszę więc wyrazić bezmiar błogosci, jaka mnie ogarnia, gdy patrzę na te fotki!!!Pusia - Sunny jest po prostu NAJSZCZĘŚLIWYSZYM PSEM NA ŚWIECIE!!!Spojrzciena jej zdjecie zza krat schroniska i na te z jęzorkiem!Czy to ten sam piesek?Kochana Pajunia!