Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Cześć Menrzusiu i Ptasiorki! Menrzusiu! Doopsko sobie zbiłeś? Podobno najlepsze są okłady z młodych piersi... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu i Ptasiorki! Menrzusiu! Doopsko sobie zbiłeś? Podobno najlepsze są okłady z młodych piersi... :evil_lol: Czeeee Izuniu :multi::loveu: To samo Jabłuszkowa mi mówiła, więc czekam aż sklep otworzą :roll::p Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież sklepy z kurczakami były zamknięte :placz: A widzisz - wszystkie suprajsy są zmrożone, więc nieszkodliwe :diabloti:Nie o tych piersiach mówiłam......balony miałam na mysli:diabloti: Iza i Avanti Cześć Menrzusiu i Ptasiorki! Menrzusiu! Doopsko sobie zbiłeś? Podobno najlepsze są okłady z młodych piersi... :evil_lol:Tez mu to poradziłam...ale widzisz...niekumate to to i chciał do mięsnego po filet:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Nie o tych piersiach mówiłam......balony miałam na mysli:diabloti: Tez mu to poradziłam...ale widzisz...niekumate to to i chciał do mięsnego po filet:evil_lol: To się zdecyduj :diabloti:.....ponoć krwiste mNięcho ma być dobre :eviltong: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To się zdecyduj :diabloti:.....ponoć krwiste mNięcho ma być dobre :eviltong: Ojjj no widzę że trzeba przestać owijać w bawełnę i wyłożyć jak krowie na rowie.....O to mi chodzi: tego w miesnym nie dostaniesz:roll:....chociaż:roll::hmmmm::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeee Izuniu :multi::loveu: To samo Jabłuszkowa mi mówiła, więc czekam aż sklep otworzą :roll::p :roflt::roflt::roflt: Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaary! Zawory mi puściły! :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Ojjj no widzę że trzeba przestać owijać w bawełnę i wyłożyć jak krowie na rowie.....O to mi chodzi: tego w miesnym nie dostaniesz:roll:....chociaż:roll::hmmmm::evil_lol: Jabłuszkowa - czas się już ubrać, a nie z gołymi przodami po domu ganiać :evil_lol: Fakt, takich w mięsnym nie uświadczę :shake:.....przyjdzie steka kupić, albo te kurczęcie i wyobraźnią zadziałać :evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:roflt::roflt::roflt: Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaary! Zawory mi puściły! :roflt::roflt::roflt: Tajwan....normalnie Tajwan:shake: Jabłuszkowa - czas się już ubrać, a nie z gołymi przodami po domu ganiać :evil_lol: Fakt, takich w mięsnym nie uświadczę :shake:.....przyjdzie steka kupić, albo te kurczęcie i wyobraźnią zadziałać :evil_lol:Eeeeeee tam u mnie CO hajcuje ino furcy:evil_lol: Ehhhh no to na to ci już nic nie poradzę:roll: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaary! Zawory mi puściły! :roflt::roflt::roflt: Boszsz....i znowu przeze mnie będzie pranie wykładziny :roll: A bo tak pokrętnie mówiła - młode, to kurczęcie, balony, to chyba indycze :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Jabłuszkowa - czas się już ubrać, a nie z gołymi przodami po domu ganiać :evil_lol: Fakt, takich w mięsnym nie uświadczę :shake:.....przyjdzie steka kupić, albo te kurczęcie i wyobraźnią zadziałać :evil_lol: Jabcokowa to taka mała ekshibicjonistka! Ona musi, bo się udusi! :evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz....i znowu przeze mnie będzie pranie wykładziny :roll: A bo tak pokrętnie mówiła - młode, to kurczęcie, balony, to chyba indycze :hmmmm: Nie bede Ćwinia:roll:....pomogę Ci Taaaaa.....ujawniła się męska logika....a mówią że z kobiecą jest coś nie tak:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Tajwan....normalnie Tajwan:shake: Eeeeeee tam u mnie CO hajcuje ino furcy:evil_lol: Ehhhh no to na to ci już nic nie poradzę:roll: I ten Tajwan musi wspomagać skrzyżowanymi nogami :evil_lol: To chociaż rolety na oknach spuść:evil_lol: Eeeeeeech.....na razie to siedzenie na poduszce jakoś pomaga :p Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszsz....i znowu przeze mnie będzie pranie wykładziny :roll: A bo tak pokrętnie mówiła - młode, to kurczęcie, balony, to chyba indycze :hmmmm: Jesteś niemożliwy :evil_lol::roll: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jabcokowa to taka mała ekshibicjonistka! Ona musi, bo się udusi! :evil_lol: Widać wyznaje zasadę, że dzieła sztuki trzeba eksponować :multi: :evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa to taka mała ekshibicjonistka! Ona musi, bo się udusi! :evil_lol:Izzzzzzaaaaa Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Nie bede Ćwinia:roll:....pomogę Ci Taaaaa.....ujawniła się męska logika....a mówią że z kobiecą jest coś nie tak:evil_lol: Dooooobra dziewczynka :razz: A bo znowu Agnieszka mi namiĘszała :roll: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']I ten Tajwan musi wspomagać skrzyżowanymi nogami :evil_lol: To chociaż rolety na oknach spuść:evil_lol: Eeeeeeech.....na razie to siedzenie na poduszce jakoś pomaga :pIza? No coś ty:evil_lol: A po co?:roll: Widać wyznaje zasadę, że dzieła sztuki trzeba eksponować :multi: :p:p:p Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dooooobra dziewczynka :razz: A bo znowu Agnieszka mi namiĘszała :roll::loveu::loveu::loveu: Proszę mi tu na Agnieszkę nie zwalać:mad: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jesteś niemożliwy :evil_lol::roll: Myślisz? Eeeeee tam - to poranna głoopawka, taka jak Gackowa, tylko że mi się nie chce ganiać po pokojach ze szmatką w mordce :diabloti: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz? Eeeeee tam - to poranna głoopawka, taka jak Gackowa, tylko że mi się nie chce ganiać po pokojach ze szmatką w mordce :diabloti: Ale i tak niewiele ci brakuje....gonisz po pokojach z poducha w gatkach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple'] A po co?:roll: To sprawdź, czy okna nie są zapełnione rozplaszczonymi nochalami :evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To sprawdź, czy okna nie są zapełnione rozplaszczonymi nochalami :evil_lol:Spoko do drugiego pietra nie sięgną:p A poza tym jestes jak mój TZ nic tylko by zasłaniał:roll::cool1::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: Proszę mi tu na Agnieszkę nie zwalać:mad: No to czemu mi tu mówi cały czas o kurczakach? :crazyeye:....zazdrośnica cycuś takiego? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Izzzzzzaaaaa I co? Myślisz, że się bojam??? Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Ale i tak niewiele ci brakuje....gonisz po pokojach z poducha w gatkach:evil_lol: Lopezka też ma wypchaną....i ponoć się podoba :diabloti: Quote
Recommended Posts