Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 zaglądaliście może tam..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/jestem-parszywek-na-dt-u-kasi-w-kocim-swiecie-zbieramy-na-leczenie-bude-127124/#post11430435 takie psie nieszczęście :shake: Quote
Alicja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze jest gdzie się wkłuwać? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest jest ....ale byłam bardzo dzielna dziś :p pani pielegniarka jeszcze nie dotknęłaa ja juz wołalam ałałałałaal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta pani to babcia mojej wychowannicy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']Dobry wieczór Wieczóóóóór :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Bila napisał(a):Dobry:cool3::cool3::cool3::cool3: a bobry, bobry :cool3::cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jest jest ....ale byłam bardzo dzielna dziś :p pani pielegniarka jeszcze nie dotknęłaa ja juz wołalam ałałałałaal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta pani to babcia mojej wychowannicy :evil_lol: To, tak nie przymierzając, miałem tak samo z Argonem za młodu. Zobaczył strzykawkę i juz do sufitu wył ałułułułuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 :roll: wszyscy na bazarku boksiowym szaleją i tutaj ciszaaaaaa :roll: :eviltong: :evil_lol: :cool3: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja mało po dogo chodzę :shake: ja też :shake:, ale czasem ktoś mi pokazuje jakąs bidę i tam zaglądam :roll: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iv_']zaglądaliście może tam..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/jestem-parszywek-na-dt-u-kasi-w-kocim-swiecie-zbieramy-na-leczenie-bude-127124/#post11430435 takie psie nieszczęście :shake: Ja mało po dogo chodzę :shake: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz tam wszyscy :p :evil_lol: no np, Ty łokciami tam się rozpychasz :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a):ja też :shake:, ale czasem ktoś mi pokazuje jakąs bidę i tam zaglądam :roll: Znam to :shake: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: wszyscy na bazarku boksiowym szaleją i tutaj ciszaaaaaa :roll: :eviltong: :evil_lol: :cool3: Zaraz tam wszyscy :p :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a):no np, Ty łokciami tam się rozpychasz :eviltong: :diabloti: No wiez....aukcje to moje zawodowe zbĄczenie :razz: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiez....aukcje to moje zawodowe zbĄczenie :razz: taaaaaaa jak nie łokcie w ruchu to......"zbączenia" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iv_ napisał(a):taaaaaaa jak nie łokcie w ruchu to......"zbączenia" :diabloti: :diabloti: :diabloti: No body perfect :sadCyber: Quote
Iv_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']No body perfect :sadCyber: myślałby kto Quote
Alicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']To, tak nie przymierzając, miałem tak samo z Argonem za młodu. Zobaczył strzykawkę i juz do sufitu wył ałułułułuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: no przecie mówiłam że mam boxią naturę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko poranne :multi::multi::multi: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa....ciekawe rozmówki :evil_lol:Prawda?:razz::diabloti: Chciał byś zabrać głos w tej kwestii?:cool3: Witam Wszystkie Ptasiorki:multi::loveu: A cio to? Spita jeszcze....wstawamy!!! Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Iv_']myślałby kto Myślę, więc jestem :p Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Alicja']no przecie mówiłam że mam boxią naturę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko poranne :multi::multi::multi: Fajnie masz.....mi to po boksiach tylko fafle sierścią zarastają :roll: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Prawda?:razz::diabloti: Chciał byś zabrać głos w tej kwestii?:cool3: Witam Wszystkie Ptasiorki:multi::loveu: A cio to? Spita jeszcze....wstawamy!!! Nie, nie - a po co.....expertki się już wypowiedziały w temacie :eviltong::lol: Przecież musiałem zrobić przebieżkę ze stadem po zalodzonych chodnikach Witanko Jabłuszkoweeeej :loveu::multi: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie, nie - a po co.....expertki się już wypowiedziały w temacie :eviltong::lol: Przecież musiałem zrobić przebieżkę ze stadem po zalodzonych chodnikach Witanko Jabłuszkoweeeej :loveu::multi:Jak tam twoja Szanowna?:cool3::diabloti: Dzisiaj to chyba z poduchą spacerowałeś co?:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Jak tam twoja Szanowna?:cool3::diabloti: Dzisiaj to chyba z poduchą spacerowałeś co?:cool3::evil_lol: Chyba raczej szanowny....zbity :shake: Po trawnikach chodziłem, z dala omijając wszelkie chodniki :evil_lol: Quote
apple Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba raczej szanowny....zbity :shake: Po trawnikach chodziłem, z dala omijając wszelkie chodniki :evil_lol:Ojojojojjjj a okłady robiłeś jak ci radziłam?:razz::evil_lol: Hahahahahaha i nie wdepnąłes w niespodziewankę:crazyeye: Nooooo! To jest sztuka:p Quote
Menrzuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Ojojojojjjj a okłady robiłeś jak ci radziłam?:razz::evil_lol: Hahahahahaha i nie wdepnąłes w niespodziewankę:crazyeye: Nooooo! To jest sztuka:p Przecież sklepy z kurczakami były zamknięte :placz: A widzisz - wszystkie suprajsy są zmrożone, więc nieszkodliwe :diabloti: Quote
Recommended Posts