apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie umieraj :glaszcze:Ehhhhh jak nie z niepokoju to z innego powodu.............. Ehhhhhhh............:shake: [quote name='Menrzuś']No pewnie - napnę karoryferka, nadmę klatę, to Iv wymięknie na sam widok :diabloti:No na to przecież liczę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Ehhhhh jak nie z niepokoju to z innego powodu.............. Ehhhhhhh............:shake: No na to przecież liczę:evil_lol: A coś nabroiła, że się tak bajasz? :crazyeye: Spoko, spoko - zmoderuję Ją :diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A coś nabroiła, że się tak bajasz? :crazyeye: Spoko, spoko - zmoderuję Ją :diabloti:Nie no nic nie nabroiłam....tylko coś mi oststnio zdrowie szwankuje:roll:...jakies dziwne rzeczy sie ze mną dzieją:roll: ale histeryzuję jak na prawdziwą gwiazdę przystało....przeciez muszę dbać o swój wizerunek medialny:evil_lol: ZMODERUJ:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Nie no nic nie nabroiłam....tylko coś mi oststnio zdrowie szwankuje:roll:...jakies dziwne rzeczy sie ze mną dzieją:roll: ale histeryzuję jak na prawdziwą gwiazdę przystało....przeciez muszę dbać o swój wizerunek medialny:evil_lol: ZMODERUJ:diabloti: Znowu plecki? :shake:......a histeryzowanie dobrze Ci wychodzi :lol: A zmoderatoryzuję :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Znowu plecki? :shake:......a histeryzowanie dobrze Ci wychodzi :lol: A zmoderatoryzuję :diabloti::diabloti: Eeeeeeeeeeee tam plecki:shake:.......plecki to już mi przeszły.........to cUś innego:roll: Taaaaak chcę to zobaczyć...Iv no chodź:diabloti: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Ale coś słabo gadaliście, myślałam,że dzisiaj z 10 stron mnie tu czeka:shake::shake:. I zdjęć nowych nie ma, ani filmów:mad:. Dzień dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu: A Ty gdzie byłaś wieczorem? :mad: sama tu byłam nie było z kim gadać :roll: to jak miałam naklikać ileś tam stron :placz: :placz: :placz: Cześć Cioteczki i Wujaszek :loveu: :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Witam :multi::loveu: Przyszłam na ten dywanik do Iv:roll: Ładny mam dywan, co? :cool3: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz, zaraz - przyszłaś do mnie :p Witanko poranne :loveu::multi: ZAZDROŚNIK :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Wczoraj też jakoś Ciebie nie było, to i fotek nie wklejałem :eviltong::lol: Bry, bry :multi::loveu: Tiaaa, robić ci się nie chciało:evil_lol:. Ja wczoraj byłam zewłok:cool1:. Polataliśmy w lesie, potem napatoczyła się jedna znajoma labradorka, potem druga, i do domu to już się czołgaliśmy :shake:, a potem padliśmy Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']Ładny mam dywan, co? :cool3: :loveu: Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):A Ty gdzie byłaś wieczorem? :mad: sama tu byłam nie było z kim gadać :roll: to jak miałam naklikać ileś tam stron :placz: :placz: :placz: Cześć Cioteczki i Wujaszek :loveu: :multi: :loveu: A poszłam spać:oops::oops::oops: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Bila']No patrz, kuna, a jej nie ma:shake::shake: tadammmmmmm jest.......... Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):Ładny mam dywan, co? :cool3: :loveu: ładny, byleby nie był latający, bo Jabcokowa poleci jak owoc Newtona:evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']tadammmmmmm jest.......... Jak zwykle uroczo uśmiechnięta:cool3: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Bila']ładny, byleby nie był latający, bo Jabcokowa poleci jak owoc Newtona:evil_lol: ja ciebie proszę nie uprawiaj czarnowdztwa:cool1: Iv no wal.........."kończ waść wstydu oszczędź":roll: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz: Będzie rozróba????:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']No pewnie - napnę karoryferka, nadmę klatę, to Iv wymięknie na sam widok :diabloti: noooooooo już się boję :roll: błeheheeeeeee Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz: :mdleje: ojej daj szanse w ogóle :roll: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Eeeeeeeeeeee tam plecki:shake:.......plecki to już mi przeszły.........to cUś innego:roll: Taaaaak chcę to zobaczyć...Iv no chodź:diabloti: Jeszcze coś innego? :crazyeye:.....to Ty się sypiesz :shocked!: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):A Ty gdzie byłaś wieczorem? :mad: sama tu byłam nie było z kim gadać :roll: to jak miałam naklikać ileś tam stron :placz: :placz: :placz: Cześć Cioteczki i Wujaszek :loveu: :multi: :loveu: Cześć Ciotko-Klotko :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Appelka no to zacznę :roll: a było to tak.................................................................................................................... Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):Ładny mam dywan, co? :cool3: :loveu: Tylko szafy nie przynoś, bo się ciasno zrobi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']ZAZDROŚNIK :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: A tam zazdrośnik - muszę jakoś bronić mojego pokoiku przed zajęciem :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Tiaaa, robić ci się nie chciało:evil_lol:. Ja wczoraj byłam zewłok:cool1:. Polataliśmy w lesie, potem napatoczyła się jedna znajoma labradorka, potem druga, i do domu to już się czołgaliśmy :shake:, a potem padliśmy Nie chodzisz na fitness, to kondycha nie ta :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz: Spoko - nie będe moderował tylko dlatego, że przyszła ;) Quote
Recommended Posts