Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie umieraj :glaszcze:Ehhhhh jak nie z niepokoju to z innego powodu.............. Ehhhhhhh............:shake:

[quote name='Menrzuś']No pewnie - napnę karoryferka, nadmę klatę, to Iv wymięknie na sam widok :diabloti:No na to przecież liczę:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Ehhhhh jak nie z niepokoju to z innego powodu.............. Ehhhhhhh............:shake:

No na to przecież liczę:evil_lol:
A coś nabroiła, że się tak bajasz? :crazyeye:

Spoko, spoko - zmoderuję Ją :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A coś nabroiła, że się tak bajasz? :crazyeye:

Spoko, spoko - zmoderuję Ją :diabloti:Nie no nic nie nabroiłam....tylko coś mi oststnio zdrowie szwankuje:roll:...jakies dziwne rzeczy sie ze mną dzieją:roll: ale histeryzuję jak na prawdziwą gwiazdę przystało....przeciez muszę dbać o swój wizerunek medialny:evil_lol:

ZMODERUJ:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nie no nic nie nabroiłam....tylko coś mi oststnio zdrowie szwankuje:roll:...jakies dziwne rzeczy sie ze mną dzieją:roll: ale histeryzuję jak na prawdziwą gwiazdę przystało....przeciez muszę dbać o swój wizerunek medialny:evil_lol:

ZMODERUJ:diabloti:
Znowu plecki? :shake:......a histeryzowanie dobrze Ci wychodzi :lol:

A zmoderatoryzuję :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu plecki? :shake:......a histeryzowanie dobrze Ci wychodzi :lol:

A zmoderatoryzuję :diabloti::diabloti:
Eeeeeeeeeeee tam plecki:shake:.......plecki to już mi przeszły.........to cUś innego:roll:

Taaaaak chcę to zobaczyć...Iv no chodź:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Ale coś słabo gadaliście, myślałam,że dzisiaj z 10 stron mnie tu czeka:shake::shake:.
I zdjęć nowych nie ma, ani filmów:mad:.

Dzień dobry wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu:

A Ty gdzie byłaś wieczorem? :mad: sama tu byłam nie było z kim gadać :roll: to jak miałam naklikać ileś tam stron :placz: :placz: :placz:

Cześć Cioteczki i Wujaszek :loveu: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zaraz, zaraz - przyszłaś do mnie :p

Witanko poranne :loveu::multi:

ZAZDROŚNIK :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wczoraj też jakoś Ciebie nie było, to i fotek nie wklejałem :eviltong::lol:

Bry, bry :multi::loveu:

Tiaaa, robić ci się nie chciało:evil_lol:. Ja wczoraj byłam zewłok:cool1:. Polataliśmy w lesie, potem napatoczyła się jedna znajoma labradorka, potem druga, i do domu to już się czołgaliśmy :shake:, a potem padliśmy

Posted

Iv_ napisał(a):
A Ty gdzie byłaś wieczorem? :mad: sama tu byłam nie było z kim gadać :roll: to jak miałam naklikać ileś tam stron :placz: :placz: :placz:

A poszłam spać:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Bila']ładny, byleby nie był latający, bo Jabcokowa poleci jak owoc Newtona:evil_lol:
ja ciebie proszę nie uprawiaj czarnowdztwa:cool1:

Iv no wal.........."kończ waść wstydu oszczędź":roll:

Posted

[quote name='apple']Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz:

Będzie rozróba????:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No pewnie - napnę karoryferka, nadmę klatę, to Iv wymięknie na sam widok :diabloti:

noooooooo już się boję :roll:

błeheheeeeeee

Posted

[quote name='apple']Przyszła:roll: Menrzusiu zmoderuj ją zanim mnie zacznie wałkować:placz:

:mdleje: ojej daj szanse w ogóle :roll:

Posted

[quote name='apple']Eeeeeeeeeeee tam plecki:shake:.......plecki to już mi przeszły.........to cUś innego:roll:

Taaaaak chcę to zobaczyć...Iv no chodź:diabloti:
Jeszcze coś innego? :crazyeye:.....to Ty się sypiesz :shocked!:

Posted

Iv_ napisał(a):

Cześć Ciotko-Klotko :multi::loveu:

Posted

Appelka no to zacznę :roll: a było to tak....................................................................................................................

Posted

Bila napisał(a):
Tiaaa, robić ci się nie chciało:evil_lol:. Ja wczoraj byłam zewłok:cool1:. Polataliśmy w lesie, potem napatoczyła się jedna znajoma labradorka, potem druga, i do domu to już się czołgaliśmy :shake:, a potem padliśmy

Nie chodzisz na fitness, to kondycha nie ta :evil_lol: