Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']:mdleje: ojej daj szanse w ogóle :roll:noooooo Szczekam:evil_lol:

Jeszcze coś innego? :crazyeye:.....to Ty się sypiesz :shocked!:
Ty sie nie śmiej.....jutro rano ide do lekarza:placz:
Appelka no to zacznę :roll: a było to tak............................................... .................................................. ...................
Bossszzz no mów:cool1:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

....................któregoś dnia siedzę sobie tu na dogo SAMA :roll:, bo gdzieś poleźliście i myśle se, porozglądam się po ........cudzych profilach :cool3:

oczywiście na kogo padło najpierw? wiadomo na Jablkową jaką moja eeeeeeeeee noooooooooo i........gwiazdę oczywiście :evil_lol:

Zaglądam a tam..........w jej znajomych jest Iv :crazyeye: ale to nie ja :roll:
myślę sobie, chyba mnie nie lubi :shake: a niech tam przeżyję jakoś to :roll: :placz:
ale z drugiej strony zaintrygowało mnie co to za Iv, bo ja mam podobny nick(Iv_), wiesz taka babska ciekawość :diabloti:, zaglądam do tej Iv a tam czytam taki tekst...................."Iv a co ty masz za pisa w profilu.......czy ja o czymś nie wiem....?" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że..............Jabłuszkowa gwiazdorka pomyliła nicki (najprawdopodobniej) bo to chyba ja miałam być tą znajomą, a nie tamta dziewczyna :diabloti:

Ot i wszystko co moje bystre oko dojrzało :oops:

;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie chodzisz na fitness, to kondycha nie ta :evil_lol:

Bo hipopotamów na fitness nie wpuszczają:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To Ty jesteś z tych co z kurami chodzą spać? :crazyeye: (obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:)

Raczej z labradorami:evil_lol:. Nie tak jakoś padłam wyjątkowo:eviltong:

Posted

[quote name='apple']no wiesz myślałam że zadziałasz prewencyjnie:evil_lol:
A gdzie polska gościnność? Przecież w drzwiach, na dzień dobry, Jej nie pogonię, ot tak sobie :roll::eviltong:

Posted

Bila napisał(a):

wpuszczają wpuszczają, wiem coś o tym :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']....................któregoś dnia siedzę sobie tu na dogo SAMA :roll:, bo gdzieś poleźliście i myśle se, porozglądam się po ........cudzych profilach :cool3:

oczywiście na kogo padło najpierw? wiadomo na Jablkową jaką moja eeeeeeeeee noooooooooo i........gwiazdę oczywiście :evil_lol:

Zaglądam a tam..........w jej znajomych jest Iv :crazyeye: ale to nie ja :roll:
myślę sobie, chyba mnie nie lubi :shake: a niech tam przeżyję jakoś to :roll: :placz:
ale z drugiej strony zaintrygowało mnie co to za Iv, bo ja mam podobny nick(Iv_), wiesz taka babska ciekawość :diabloti:, zaglądam do tej Iv a tam czytam taki tekst...................."Iv a co ty masz za pisa w profilu.......czy ja o czymś nie wiem....?" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że..............Jabłuszkowa gwiazdorka pomyliła nicki (najprawdopodobniej) bo to chyba ja miałam być tą znajomą, a nie tamta dziewczyna :diabloti:

Ot i wszystko co moje bystre oko dojrzało :oops:

;)
Bosssszz a ja myślałam ze to coś gorszego:evil_lol:

No wiec kochana Iv_ też to zauważyłam.....ale nie wiedziałam ze twój nic jest z kreseczką na dole.....bo jak widnieje obok avataru to tego tak nie widać....wygląda jakby było zwyczajnie podkreślone jak kazdy inny nick.
Zaniepokoiło mnie tylko ze mam ciebie w swoich znajomych a nie jesteś aktywna w moich kontaktach nawet wtedy kiedy z tobą rozmawiam:roll:

No to postanowiłam napisać na profilu Iv bo pomyślałam że moze to problem z pomieszaniem kont....ktoś to oststnio sygnalizował nawet na tym watku.......chyba Kara........no więc pomyślałam ze to analaogiczna sytuacja...ale teraz wiem ze nie i już się poprawiam:lol:

Posted

nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll:

:obrazic:

Posted

Bila napisał(a):

A ja widziałem reklamę klubu fitness - "U nas i z hipopotama zrobi się dama" :crazyeye:

Posted

[quote name='apple']No mam nadzieję:roll: szczymij za mnie jutro kciuki zeby to była jakas pierdoła:roll:

To BĘDZIE pierdoła pierdołowata. Jabcokowa się nie boi

Posted

Bila napisał(a):
W Poznaniu, nie. Każą iść precz:multi::multi::multi::multi:

Przyjedź do Puław :cool1: będziesz miała wejście ......po znajomości :evil_lol: :multi:

Posted

[quote name='Iv_']nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll:

Ojjj nie wylatywać za drzwi tylko być zmoderowaną......a to gospodarz decyduje jak moderuje:evil_lol: Ja tam ciebie lubię......troszkę:roll::evil_lol::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A ja widziałem reklamę klubu fitness - "U nas i z hipopotama zrobi się dama" :crazyeye:

A gdzie ty taką reklamę widziałeś?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll:

Bo Ciebie zmoderuję za goopie gadanie :mad:

:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Przyjedź do Puław :cool1: będziesz miała wejście ......po znajomości :evil_lol: :multi:

Moge przyjechać, ale pod warunkiem, że pójdziemy na ciacha, a nie na fitness:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No mam nadzieję:roll: szczymij za mnie jutro kciuki zeby to była jakas pierdoła:roll:
Będę profilaktycznie czymał ;).......chociaż podglądnąwszy Ciebie widzę, że to pierdół malutki - spoko:p

Posted

[quote name='apple']Bosssszz a ja myślałam ze to coś gorszego:evil_lol:

No wiec kochana Iv_ też to zauważyłam.....ale nie wiedziałam ze twój nic jest z kreseczką na dole.....bo jak widnieje obok avataru to tego tak nie widać....wygląda jakby było zwyczajnie podkreślone jak kazdy inny nick.
Zaniepokoiło mnie tylko ze mam ciebie w swoich znajomych a nie jesteś aktywna w moich kontaktach nawet wtedy kiedy z tobą rozmawiam:roll:

No to postanowiłam napisać na profilu Iv bo pomyślałam że moze to problem z pomieszaniem kont....ktoś to oststnio sygnalizował nawet na tym watku.......chyba Kara........no więc pomyślałam ze to analaogiczna sytuacja...ale teraz wiem ze nie i już się poprawiam:lol:

Konkludując.......Gwiazdy też bywają omylne :evil_lol:
ale też Gwiazdy bywają baaaaaardzo bystre :multi:

oj :oops: jaka milusia dla mnie w tym poście Gwiazdorka :loveu:

Posted

[quote name='Bila']To BĘDZIE pierdoła pierdołowata. Jabcokowa się nie boi
Taaaaaak? Dopssszzz wierzę ci na słowo:roll:

Bo Ciebie zmoderuję za goopie gadanie :mad:

:evil_lol:
hahahahahah widzisz Iv sama sie naraziłaś......be zmojej pomocy:evil_lol: