apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: ojej daj szanse w ogóle :roll:noooooo Szczekam:evil_lol: Jeszcze coś innego? :crazyeye:.....to Ty się sypiesz :shocked!:Ty sie nie śmiej.....jutro rano ide do lekarza:placz: Appelka no to zacznę :roll: a było to tak............................................... .................................................. ...................Bossszzz no mów:cool1: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Spoko - nie będe moderował tylko dlatego, że przyszła ;) no wiesz myślałam że zadziałasz prewencyjnie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):A poszłam spać:oops::oops::oops: To Ty jesteś z tych co z kurami chodzą spać? :crazyeye: (obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:) Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ....................któregoś dnia siedzę sobie tu na dogo SAMA :roll:, bo gdzieś poleźliście i myśle se, porozglądam się po ........cudzych profilach :cool3: oczywiście na kogo padło najpierw? wiadomo na Jablkową jaką moja eeeeeeeeee noooooooooo i........gwiazdę oczywiście :evil_lol: Zaglądam a tam..........w jej znajomych jest Iv :crazyeye: ale to nie ja :roll: myślę sobie, chyba mnie nie lubi :shake: a niech tam przeżyję jakoś to :roll: :placz: ale z drugiej strony zaintrygowało mnie co to za Iv, bo ja mam podobny nick(Iv_), wiesz taka babska ciekawość :diabloti:, zaglądam do tej Iv a tam czytam taki tekst...................."Iv a co ty masz za pisa w profilu.......czy ja o czymś nie wiem....?" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że..............Jabłuszkowa gwiazdorka pomyliła nicki (najprawdopodobniej) bo to chyba ja miałam być tą znajomą, a nie tamta dziewczyna :diabloti: Ot i wszystko co moje bystre oko dojrzało :oops: ;) Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']tadammmmmmm jest.......... No taaaaa.....trudno Ciebie pomylić patrząc na te emoty :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']noooooooo już się boję :roll: błeheheeeeeee Ty nie masz się bać, tylko podziwiać......i wymięknąć :diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple'] Ty sie nie śmiej.....jutro rano ide do lekarza:placz: A widzisz, żebym się śmiał? :shake: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie chodzisz na fitness, to kondycha nie ta :evil_lol: Bo hipopotamów na fitness nie wpuszczają:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):To Ty jesteś z tych co z kurami chodzą spać? :crazyeye: (obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:) Raczej z labradorami:evil_lol:. Nie tak jakoś padłam wyjątkowo:eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']no wiesz myślałam że zadziałasz prewencyjnie:evil_lol: A gdzie polska gościnność? Przecież w drzwiach, na dzień dobry, Jej nie pogonię, ot tak sobie :roll::eviltong: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Bo hipopotamów na fitness nie wpuszczają:diabloti::diabloti::evil_lol: wpuszczają wpuszczają, wiem coś o tym :cool3: :cool3: :cool3: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']....................któregoś dnia siedzę sobie tu na dogo SAMA :roll:, bo gdzieś poleźliście i myśle se, porozglądam się po ........cudzych profilach :cool3: oczywiście na kogo padło najpierw? wiadomo na Jablkową jaką moja eeeeeeeeee noooooooooo i........gwiazdę oczywiście :evil_lol: Zaglądam a tam..........w jej znajomych jest Iv :crazyeye: ale to nie ja :roll: myślę sobie, chyba mnie nie lubi :shake: a niech tam przeżyję jakoś to :roll: :placz: ale z drugiej strony zaintrygowało mnie co to za Iv, bo ja mam podobny nick(Iv_), wiesz taka babska ciekawość :diabloti:, zaglądam do tej Iv a tam czytam taki tekst...................."Iv a co ty masz za pisa w profilu.......czy ja o czymś nie wiem....?" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że..............Jabłuszkowa gwiazdorka pomyliła nicki (najprawdopodobniej) bo to chyba ja miałam być tą znajomą, a nie tamta dziewczyna :diabloti: Ot i wszystko co moje bystre oko dojrzało :oops: ;) Bosssszz a ja myślałam ze to coś gorszego:evil_lol: No wiec kochana Iv_ też to zauważyłam.....ale nie wiedziałam ze twój nic jest z kreseczką na dole.....bo jak widnieje obok avataru to tego tak nie widać....wygląda jakby było zwyczajnie podkreślone jak kazdy inny nick. Zaniepokoiło mnie tylko ze mam ciebie w swoich znajomych a nie jesteś aktywna w moich kontaktach nawet wtedy kiedy z tobą rozmawiam:roll: No to postanowiłam napisać na profilu Iv bo pomyślałam że moze to problem z pomieszaniem kont....ktoś to oststnio sygnalizował nawet na tym watku.......chyba Kara........no więc pomyślałam ze to analaogiczna sytuacja...ale teraz wiem ze nie i już się poprawiam:lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):wpuszczają wpuszczają, wiem coś o tym :cool3: :cool3: :cool3: W Poznaniu, nie. Każą iść precz:multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A widzisz, żebym się śmiał? :shake: No mam nadzieję:roll: szczymij za mnie jutro kciuki zeby to była jakas pierdoła:roll: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Bo hipopotamów na fitness nie wpuszczają:diabloti::diabloti::evil_lol: A ja widziałem reklamę klubu fitness - "U nas i z hipopotama zrobi się dama" :crazyeye: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No mam nadzieję:roll: szczymij za mnie jutro kciuki zeby to była jakas pierdoła:roll: To BĘDZIE pierdoła pierdołowata. Jabcokowa się nie boi Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):W Poznaniu, nie. Każą iść precz:multi::multi::multi::multi: Przyjedź do Puław :cool1: będziesz miała wejście ......po znajomości :evil_lol: :multi: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll: :obrazic: Ojjj nie wylatywać za drzwi tylko być zmoderowaną......a to gospodarz decyduje jak moderuje:evil_lol: Ja tam ciebie lubię......troszkę:roll::evil_lol::loveu: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja widziałem reklamę klubu fitness - "U nas i z hipopotama zrobi się dama" :crazyeye: A gdzie ty taką reklamę widziałeś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):nooooooo :roll: chyba mnie tu nie chcą :roll: :roll: jak mam od razu wylatywać za...............coś czego jeszcze nie powiedziałam czy nie zrobiłam :roll: :obrazic: Bo Ciebie zmoderuję za goopie gadanie :mad: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):Przyjedź do Puław :cool1: będziesz miała wejście ......po znajomości :evil_lol: :multi: Moge przyjechać, ale pod warunkiem, że pójdziemy na ciacha, a nie na fitness:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No mam nadzieję:roll: szczymij za mnie jutro kciuki zeby to była jakas pierdoła:roll: Będę profilaktycznie czymał ;).......chociaż podglądnąwszy Ciebie widzę, że to pierdół malutki - spoko:p Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Bosssszz a ja myślałam ze to coś gorszego:evil_lol: No wiec kochana Iv_ też to zauważyłam.....ale nie wiedziałam ze twój nic jest z kreseczką na dole.....bo jak widnieje obok avataru to tego tak nie widać....wygląda jakby było zwyczajnie podkreślone jak kazdy inny nick. Zaniepokoiło mnie tylko ze mam ciebie w swoich znajomych a nie jesteś aktywna w moich kontaktach nawet wtedy kiedy z tobą rozmawiam:roll: No to postanowiłam napisać na profilu Iv bo pomyślałam że moze to problem z pomieszaniem kont....ktoś to oststnio sygnalizował nawet na tym watku.......chyba Kara........no więc pomyślałam ze to analaogiczna sytuacja...ale teraz wiem ze nie i już się poprawiam:lol: Konkludując.......Gwiazdy też bywają omylne :evil_lol: ale też Gwiazdy bywają baaaaaardzo bystre :multi: oj :oops: jaka milusia dla mnie w tym poście Gwiazdorka :loveu: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Bila']To BĘDZIE pierdoła pierdołowata. Jabcokowa się nie boi Taaaaaak? Dopssszzz wierzę ci na słowo:roll: Bo Ciebie zmoderuję za goopie gadanie :mad: :evil_lol:hahahahahah widzisz Iv sama sie naraziłaś......be zmojej pomocy:evil_lol: Quote
Recommended Posts