Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):boszszsz :mdleje: pudłoooooooooooooooooo :shake: :roll: Mnie cukiernia nie pasi z tą ideologią, przecz to trzeba spróbować, czy dobrze upieczono takiego pączka. To powinien być nawet obowiązek:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Męski oddział cukrzyków??? :roflt::roflt:..... czyli jednym słowem - Ciacharnia :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']Nie nie nie :shake: Nie nie nie :shake: Nie nie nie nie nie :shake: PUDŁO :eviltong: :eviltong: :eviltong: No to już nie będę strzelał, bo mnie całkiem zapudłujesz :shake: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv i faceci, którzy nie mogą ze względów ideologicznych jeść pączków:???::???::???: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt:..... czyli jednym słowem - Ciacharnia :diabloti: Ale chyba bez ciachu-ciachu:razz: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt:..... czyli jednym słowem - Ciacharnia :diabloti: :roll: noooo w Ciacharni jakby to nie zabrzmiało :roll:, ale u mnie nazywa się to bardziej profesjonalnie i brzmi..........Fitness Klub :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: noooo w Ciacharni jakby to nie zabrzmiało :roll:, ale u mnie nazywa się to bardziej profesjonalnie i brzmi..........Fitness Klub :evil_lol: O nie:placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):O nie:placz::placz::placz: co nie? :roll: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):To już wiecie gdzie pracuję :diabloti: Aaaaaaa....to teraz wiem gdzie tą reklame widziałem :evil_lol: Fitness dla facetów? :crazyeye:.....toż to chore :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaa....to teraz wiem gdzie tą reklame widziałem :evil_lol: Fitness dla facetów? :crazyeye:.....toż to chore :crazyeye: no całość nazwy brzmi......Fitness & Siłownia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):co nie? :roll: To może jak przyjadę, to sobie pójdziemy po ten most i tam zjemy pączki, co?:roll: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):no całość nazwy brzmi......Fitness & Siłownia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Ty rządzisz tą siłownią? :razz::evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Oni niech sobie stepują, a my... na pączusia:multi: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):To może jak przyjadę, to sobie pójdziemy po ten most i tam zjemy pączki, co?:roll: Pójdziesz na pomost i sztangi będziesz wyciskać :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 powiem tak, mój Klub to nietypowy fitness i nietypowa siłownia, to coś o wiele fajniejszego i tak rozwiązane, że wszyscy świetnie sie tam czują, zarówno kobiety jak i mężczyźni :p Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Pójdziesz na pomost i sztangi będziesz wyciskać :diabloti: Pomost nie wytrzyma:diabloti: I potem się rozejdzie na Dogo, że jak przyjeżdżam, to demolkę robię:roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaa....to teraz wiem gdzie tą reklame widziałem :evil_lol: Fitness dla facetów? :crazyeye:.....toż to chore :crazyeye: Czemu chore? Ci mężczyźni w obcisłych trykotach... Skaczący po stepie.. I raz, i dwa... :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czemu chore? Ci mężczyźni w obcisłych trykotach... Skaczący po stepie.. I raz, i dwa... :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Przecież oni wyglądają jak część od rowera (Jabłuszkowa znowu nie będzie wiedziała co to jest :evil_lol:) Iza i Avanti napisał(a):Doooooooooooooooooberek Menrzusiu! :loveu: Witaaaaaanko Izuniu :multi::multi::loveu: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):powiem tak, mój Klub to nietypowy fitness i nietypowa siłownia, to coś o wiele fajniejszego i tak rozwiązane, że wszyscy świetnie sie tam czują, zarówno kobiety jak i mężczyźni :p Znaczy można tam coś zjeść?:razz: i nie śrutę dla królików? Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Pomost nie wytrzyma:diabloti: I potem się rozejdzie na Dogo, że jak przyjeżdżam, to demolkę robię:roll: u nas nie ma pomostów :crazyeye: są ławeczki do wyciskania sztang :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):powiem tak, mój Klub to nietypowy fitness i nietypowa siłownia, to coś o wiele fajniejszego i tak rozwiązane, że wszyscy świetnie sie tam czują, zarówno kobiety jak i mężczyźni :p CUs takiego :evil_lol:......dalej już nic nie powiem :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Doooooooooooooooooberek Menrzusiu! :loveu: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):u nas nie ma pomostów :crazyeye: są ławeczki do wyciskania sztang :evil_lol: Ławeczki:evil_lol: tym bardziej nie wytrzymają, jakby fioletowy hipek tam wpadł Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):u nas nie ma pomostów :crazyeye: są ławeczki do wyciskania sztang :evil_lol: I na tych ławeczkach wszyscy dobrze się czują? :razz: CUś takiego :evil_lol: Quote
Recommended Posts