Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja się boję Twojej wyobraźni.... :crazyeye: Nie bajaj się - nie mam nazbyt wyrośniętych kłów :evil_lol: :calus: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :roll: przestraszył dziewczyny i zamilkły :eviltong: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: przestraszył dziewczyny i zamilkły :eviltong: :evil_lol: Nie przestraszył, tylko ja w pracy, to od czasu do czasu muszę zamilknąć:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: przestraszył dziewczyny i zamilkły :eviltong: :evil_lol: Tymi kiełkami? :crazyeye:.......:evil_lol: Poszły sobie, to ja też śmigam na spacerki - słonko świeci, to pieski sobie poszaleją :razz: Do sklikania się :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Tymi kiełkami? :crazyeye:.......:evil_lol: Poszły sobie, to ja też śmigam na spacerki - słonko świeci, to pieski sobie poszaleją :razz: Do sklikania się :multi::loveu: Słonko, gdzie? :crazyeye: Leć leć i spacerkuj :multi: do następnego :loveu: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież oni wyglądają jak część od rowera (Jabłuszkowa znowu nie będzie wiedziała co to jest :evil_lol:) No wiesz...ja się bardzo szybko uczę.......już mi wyjasniłeś a ja zapamiętałam:roll: Boszzz Iv w siłowni pracujesz.......to ty musisz mieć ciało:roll: ;) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No wiesz...ja się bardzo szybko uczę.......już mi wyjasniłeś a ja zapamiętałam:roll: Boszzz Iv w siłowni pracujesz.......to ty musisz mieć ciało:roll: ;) O, moja idolka się pojawiła :) To mam już kogo śledzić ;) Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']O, moja idolka się pojawiła :) To mam już kogo śledzić ;) Zostałam rozpoznana:shocked!: Muszę okulary założyć:cool:......może nikt mnie nie pozna:evil_lol: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Zostałam rozpoznana:shocked!: Muszę okulary założyć:cool:......może nikt mnie nie pozna:evil_lol: I kaszkietówkę ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):No ja normalnie dziś mam język fitness:evil_lol:. Nnie to co Izunia:cool3: Cześć Co ja? Co ja? Bilunia! :razz: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']I kaszkietówkę ;) Hahahahahahaha....no i będe wygladała jak Zośka z warzywniaka:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Zostałam rozpoznana:shocked!: Muszę okulary założyć:cool:......może nikt mnie nie pozna:evil_lol: Nieeeeeeeeeeee gwiazdo! Nikt Cię w tych brylach nie rozpozna... :roll: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeee gwiazdo! Nikt Cię w tych brylach nie rozpozna... :roll:To skąd wiesz że to ja?:roll: Bossszzz no i nieudany kamuflaż:cool1::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']To skąd wiesz że to ja?:roll: Bossszzz no i nieudany kamuflaż:cool1::evil_lol: No widzisz, jaka cieńka jesteś! W kamuflażu! :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No widzisz, jaka cieńka jesteś! W kamuflażu! :evil_lol:No nie da się ukryć....jestem cienka jak doopa węża:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No nie da się ukryć....jestem cienka jak doopa węża:cool1: hihihiihihihiihhihi :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihiihihihiihhihi :evil_lol:Tu się nie ma z czego śmiać...toż to tragedia:placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Tu się nie ma z czego śmiać...toż to tragedia:placz: Nie rycz mała! nie rycz! pojedziesz do Iv, podpakujesz doopalona na siłowni i już nie będziesz taka cienka! :evil_lol: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie rycz mała! nie rycz! pojedziesz do Iv, podpakujesz doopalona na siłowni i już nie będziesz taka cienka! :evil_lol:Gooopia .....jak ja jeszcze podpakuję to bede wygladała jak piłka:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Gooopia .....jak ja jeszcze podpakuję to bede wygladała jak piłka:evil_lol: Gooooooooooooooooooooooooooooopia! :evil_lol::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Tośmy se posłodziły:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Tak zacukrzyć to tylko my se potrafimy! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Gooooooooooooooooooooooooooooopia! :evil_lol::loveu: Tośmy se posłodziły:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='evaxon']czesc gaduły :multi::multi::multi::multi::multi:Cześć milczku:loveu: Quote
e.v.a Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 czesc gaduły :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No nie da się ukryć....jestem cienka jak doopa węża:cool1: :roflt::roflt::roflt::roflt:....... idę gatki wymienić :diabloti: Quote
Recommended Posts