Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']A gdzie mi tam z łapami odkurzać :diabloti:

Ta jest Psze Pani :roll:Weź mnie nie rozśmnieszaj....większego fachury w tej dziedzinie to ja nie znam:diabloti:

Grzeczny chłopczyk

Posted

Menrzuś napisał(a):
A co Ty taka wojownicza od rana - Winetou Ci się śnił? :evil_lol:

Nie, taka sobie postanowiłam być dzisiaj... ekspansywna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Weź mnie nie rozśmnieszaj....większego fachury w tej dziedzinie to ja nie znam:diabloti:

Grzeczny chłopczyk
No wiem - ale ja odkurzam martwą naturę tylko :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Nie, taka sobie postanowiłam być dzisiaj... ekspansywna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aaaaaaa.......taki Bruce Lee, karate miszcz? :diabloti:

(se wyobraziłem :roflt:)

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaaa.......taki Bruce Lee, karate miszcz? :diabloti:

(se wyobraziłem :roflt:)

Fioletowego hipka w klasztorze Shaolin?:cool3::cool3:

Posted

Takie Jabłuszko zakurzone nie jest zbyt ekologiczne :shake:

To wszystko w trosce o zdrowe jabłko:cool3::lol:

Ekolodzy sie znaleźli:evil_lol:

No wiem - ale ja odkurzam martwą naturę tylko :razz::evil_lol:
Mogę udawać martwą

Posted

[quote name='Menrzuś']....eeeee tam - przecież łachotki masz - zaraz byś się ożywiła :evil_lol:No tak...to nie przejdzie.....no chyba że nie bdziesz odkurzał pewnych miejsc.......wtedy jest to do zrobienia:evil_lol:

No co? :crazyeye:.....mi się nic nie kojarzy :eviltong::evil_lol:
A mnie wręcz przeciwnie:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No tak...to nie przejdzie.....no chyba że nie bdziesz odkurzał pewnych miejsc.......wtedy jest to do zrobienia:evil_lol:

A mnie wręcz przeciwnie:diabloti:
Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake:

Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake:

Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol:

Na balkonie, a Argon z Sylwą gdzie by wypoczywali:-o:-o:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']
Nie skomplikowene tylko troszkę bardziej mają rozwiniętą wyobraźnię....a jeszcze jak ktoś ją odpowiednio pobudza to ho ho:evil_lol:

No i...........:cool1: buty są w użyciu.....i jakieś piskokrzyki słyszę:cool1:......muszę lecieć................................................................:placz::placz::placz:

Cudowne:loveu::loveu::evil_lol:

Pewnie dziecko twoje szpilki wyjściowe przymierza:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake:

Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol:No ale chyba i tak coś słabo się starasz bo masz puki co łóżko w innym pokoju:evil_lol:

Nie skomplikowene tylko troszkę bardziej mają rozwiniętą wyobraźnię....a jeszcze jak ktoś ją odpowiednio pobudza to ho ho:evil_lol:

No i...........:cool1: buty są w użyciu.....i jakieś piskokrzyki słyszę:cool1:......muszę lecieć................................................................:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='apple']No ale chyba i tak coś słabo się starasz bo masz puki co łóżko w innym pokoju:evil_lol:

No i doopa z pobudzania :evil_lol:

Leć, leć - miłego dzionka :multi:....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: