apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Bila']Aż nie sprzątaj tyle, bo się rozchurchlałaś od tego kurzu:cool3:Bossszzz nawet pokurzyć pochurchlać nie wolno Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Bossszzz nawet pokurzyć pochurchlać nie wolno To wszystko w trosce o zdrowe jabłko:cool3::lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bila napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ufffffffffffffffff....to mi ulżyło :evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A gdzie mi tam z łapami odkurzać :diabloti: Ta jest Psze Pani :roll:Weź mnie nie rozśmnieszaj....większego fachury w tej dziedzinie to ja nie znam:diabloti: Grzeczny chłopczyk Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Bossszzz nawet pokurzyć pochurchlać nie wolno Takie Jabłuszko zakurzone nie jest zbyt ekologiczne :shake: Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):A co Ty taka wojownicza od rana - Winetou Ci się śnił? :evil_lol: Nie, taka sobie postanowiłam być dzisiaj... ekspansywna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Weź mnie nie rozśmnieszaj....większego fachury w tej dziedzinie to ja nie znam:diabloti: Grzeczny chłopczyk No wiem - ale ja odkurzam martwą naturę tylko :razz::evil_lol: Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No wiem - ale ja odkurzam martwą naturę tylko :razz::evil_lol: A żywa to co? Porasta kurzem? :shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Bila']Nie, taka sobie postanowiłam być dzisiaj... ekspansywna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaaaaa.......taki Bruce Lee, karate miszcz? :diabloti: (se wyobraziłem :roflt:) Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaaaa.......taki Bruce Lee, karate miszcz? :diabloti: (se wyobraziłem :roflt:) Fioletowego hipka w klasztorze Shaolin?:cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bila napisał(a):A żywa to co? Porasta kurzem? :shake::shake::shake: A żywą to trzepię raz na tydzień :diabloti: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Takie Jabłuszko zakurzone nie jest zbyt ekologiczne :shake: To wszystko w trosce o zdrowe jabłko:cool3::lol: Ekolodzy sie znaleźli:evil_lol: No wiem - ale ja odkurzam martwą naturę tylko :razz::evil_lol:Mogę udawać martwą Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bila napisał(a):Fioletowego hipka w klasztorze Shaolin?:cool3::cool3: ....to byłby szał kinowy :evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A żywą to trzepię raz na tydzień :diabloti:Proszę cię.......nie mów takich rzeczy bo znowu mam skojarzenia:roflt: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Ekolodzy sie znaleźli:evil_lol: Mogę udawać martwą ....eeeee tam - przecież łachotki masz - zaraz byś się ożywiła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Proszę cię.......nie mów takich rzeczy bo znowu mam skojarzenia:roflt: No co? :crazyeye:.....mi się nic nie kojarzy :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']....eeeee tam - przecież łachotki masz - zaraz byś się ożywiła :evil_lol:No tak...to nie przejdzie.....no chyba że nie bdziesz odkurzał pewnych miejsc.......wtedy jest to do zrobienia:evil_lol: No co? :crazyeye:.....mi się nic nie kojarzy :eviltong::evil_lol:A mnie wręcz przeciwnie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']No tak...to nie przejdzie.....no chyba że nie bdziesz odkurzał pewnych miejsc.......wtedy jest to do zrobienia:evil_lol: A mnie wręcz przeciwnie:diabloti: Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake: Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol: Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake: Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol: Na balkonie, a Argon z Sylwą gdzie by wypoczywali:-o:-o:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bila napisał(a):Na balkonie, a Argon z Sylwą gdzie by wypoczywali:-o:-o:crazyeye: Właśnie z myślą o nich, odkurzam dokładnie ;) Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple'] Nie skomplikowene tylko troszkę bardziej mają rozwiniętą wyobraźnię....a jeszcze jak ktoś ją odpowiednio pobudza to ho ho:evil_lol: No i...........:cool1: buty są w użyciu.....i jakieś piskokrzyki słyszę:cool1:......muszę lecieć................................................................:placz::placz::placz: Cudowne:loveu::loveu::evil_lol: Pewnie dziecko twoje szpilki wyjściowe przymierza:evil_lol: Quote
Bila Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie z myślą o nich, odkurzam dokładnie ;) Dobre:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakbym tak wybiórczo odkurzał martwą naturę, to szybko miałbym łóżko na balkonie :shake: Kobiełki naprawdę są skomplikowane :evil_lol:No ale chyba i tak coś słabo się starasz bo masz puki co łóżko w innym pokoju:evil_lol: Nie skomplikowene tylko troszkę bardziej mają rozwiniętą wyobraźnię....a jeszcze jak ktoś ją odpowiednio pobudza to ho ho:evil_lol: No i...........:cool1: buty są w użyciu.....i jakieś piskokrzyki słyszę:cool1:......muszę lecieć................................................................:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bila napisał(a):Dobre:evil_lol::evil_lol: A do tego prawdziwe - Argon jest uczulony przecież na kurz domowy i roztocza :shake: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']No ale chyba i tak coś słabo się starasz bo masz puki co łóżko w innym pokoju:evil_lol: Nie skomplikowene tylko troszkę bardziej mają rozwiniętą wyobraźnię....a jeszcze jak ktoś ją odpowiednio pobudza to ho ho:evil_lol: No i...........:cool1: buty są w użyciu.....i jakieś piskokrzyki słyszę:cool1:......muszę lecieć................................................................:placz::placz::placz: No i doopa z pobudzania :evil_lol: Leć, leć - miłego dzionka :multi:....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts