Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Japcokowa:multi::loveu:, wreszcie jesteś:diabloti:.
O Menrzuś, tobie tez witanko:loveu::multi:

Jak patrzę na te foty Sylwy z poradlonym czołem, to od razu widzę mojego Bilbka. On tak marszczy czoło, jak mu pulsuje ta jedna szara, którą ma:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']O Japcokowa:multi::loveu:, wreszcie jesteś:diabloti:.

Jak patrzę na te foty Sylwy z poradlonym czołem, to od razu widzę mojego Bilbka. On tak marszczy czoło, jak mu pulsuje ta jedna szara, którą ma:evil_lol:Jak to wreszcie....co wreszcie.....ja sobie wypraszam:eviltong: ja tu jestem baaardzo regularnie:p

Posted

[quote name='apple']No nie przesadzaj................:evil_lol:

A co jest dzisiaj?:hmmmm:

Bossszzz Ala mi dzisiaj nie daje siedziec na kompie....w ogóle ostatnio strasznie protestuje jak siedze na kompie..........masakra:shake:
Co dzisiaj jest? Nie co, tylko kto - MŁA :multi::evil_lol:

Zazdrośnica jedna :loveu:......buziak w czółko leci ;)

Posted

Bila napisał(a):
O Japcokowa:multi::loveu:, wreszcie jesteś:diabloti:.

Jak patrzę na te foty Sylwy z poradlonym czołem, to od razu widzę mojego Bilbka. On tak marszczy czoło, jak mu pulsuje ta jedna szara, którą ma:evil_lol:

Czeeeeeeeeść :multi::loveu:
Sylwa to też chyba ma dłuższy jęzor od zwojów :shake:......:evil_lol:
Ostatnio się zjędzowaciła - zazdrosna normalnie jest o to, że chłopaki tak fajnie się ze sobą bawią

Posted

[quote name='Menrzuś']Co dzisiaj jest? Nie co, tylko kto - MŁA :multi::evil_lol:

Zazdrośnica jedna :loveu:......buziak w czółko leci ;)Aaaaa no to to jest jasne jak słońce:p.....dzisiaj tak szybko sprzatałam żeby tu przyjść -jak najszybciej sie da że o mały włos a zabiła bym sie o miotłę

N
ooo zazdrośnica.... buziak przekazany:loveu:

Posted

[quote name='apple']Jak to wreszcie....co wreszcie.....ja sobie wypraszam:eviltong: ja tu jestem baaardzo regularnie:p

Taaaaaaa....rano coraz krócej, a po południu to już w ogóle nie :placz:

Posted

[quote name='apple']Aaaaa no to to jest jasne jak słońce:p.....dzisiaj tak szybko sprzatałam żeby tu przyjść -jak najszybciej sie da że o mały włos a zabiła bym sie o miotłę
Ty to masz przeboje z tymi miotłami :diabloti:......

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaaa....rano coraz krócej, a po południu to już w ogóle nie :placz:
Aaaa no bo tak jakoś sie składa że Ala ostatnio polubiła spacerowanie i o 9.30 stoi pod drzwiami i rzuca butami....no jak mogę dziecku odmówić;):evil_lol:

A po południu to nie moja wina......też bym wolała z wami siedzieć a nie nic nie robić i się nudzić:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to masz przeboje z tymi miotłami :diabloti:......
Prawda? tez to zauważyłeś....ja już zaczynam myśleć że może to jakiś spisek przeciwko takiej gwieździe jak ja:B-fly: nawet kogoś podejrzewam:diabloti::razz:

Posted

[quote name='apple']Aaaa no bo tak jakoś sie składa że Ala ostatnio polubiła spacerowanie i o 9.30 stoi pod drzwiami i rzuca butami....no jak mogę dziecku odmówić;):evil_lol:

A po południu to nie moja wina......też bym wolała z wami siedzieć a nie nic nie robić i się nudzić:placz:
Jak tak dalej pójdzie, to Twój awatarek pajęczyną zarośnie :placz:.....nie przeżyję tego :grab:

Posted

[quote name='apple']Prawda? tez to zauważyłeś....ja już zaczynam myśleć że może to jakiś spisek przeciwko takiej gwieździe jak ja:B-fly: nawet kogoś podejrzewam:diabloti::razz:
Ja Ci mówię - przezornie przejdź na odkurzacz :diabloti:

Stawiam, w tym podejrzewaniu, na TZta :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak tak dalej pójdzie, to Twój awatarek pajęczyną zarośnie :placz:.....nie przeżyję tego :grab:No myśle ze tak źle to nie będzie....a jesli czasem jakas niteczka się pojawi to chyba mi go odkurzysz co?

A poza tym to ja proszę żeby w mojej obecności czarnowidztwa nie uprawiać:roll:

Posted

[quote name='apple']No myśle ze tak źle to nie będzie....a jesli czasem jakas niteczka się pojawi to chyba mi go odkurzysz co?

Aż nie sprzątaj tyle, bo się rozchurchlałaś od tego kurzu:cool3:

Posted

[quote name='apple']No myśle ze tak źle to nie będzie....a jesli czasem jakas niteczka się pojawi to chyba mi go odkurzysz co?

A gdzie mi tam z łapami odkurzać :diabloti:

Ta jest Psze Pani :roll: