Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):a bo tu jakiś niemęski temat - skarpetki, pończoszki :p skarpetki-męski :eviltong: a że Cię pończoszki nie interesują to ....dziwne :roll: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):skarpetki-męski :eviltong: a że Cię pończoszki nie interesują to ....dziwne :roll: Takie tematy to na PW :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):za to zobaczysz korzonki :p:loveu: aaaaaa to pamiętaj wyślij mi takie z korzonkami, co bym mogła je sobie dokładnie pooglądać :multi: :evil_lol: :loveu: :razz: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Takie tematy to na PW :evil_lol: To słynne PW? :cool1: ale masz zachcianki :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):aaaaaa to pamiętaj wyślij mi takie z korzonkami, co bym mogła je sobie dokładnie pooglądać :multi: :evil_lol: :loveu: :razz: Nie ma problema - dla Ciebie prawie wszystko :lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):To słynne PW? :cool1: ale masz zachcianki :eviltong: a tak jakoś :cool3: wszystkie sobie poszły....jesteśmy tylko my :crazyeye:....może pójdziemy spać? (obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:) Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie ma problema - dla Ciebie prawie wszystko :lol: :hmmmm: jakiś Ty dzisiaj milutki :razz:, co chcesz? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: jakiś Ty dzisiaj milutki :razz:, co chcesz? :razz: Mła cUś chce? :crazyeye:....jam niewinny Psze Pani :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):a tak jakoś :cool3: wszystkie sobie poszły....jesteśmy tylko my :crazyeye:....może pójdziemy spać? (obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:) :roll: no ja już jutro widze, jak Japcokowa dokładnie przestudiuje te Twoje słowa :cool3: i Ci walnie do słuchu......:eviltong: To chodźmy :razz: Spokojnej nocki Menrzuś :loveu: z całą Twą psią gromadką :multi: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no ja już jutro widze, jak Japcokowa dokładnie przestudiuje te Twoje słowa :cool3: i Ci walnie do słuchu......:eviltong: To chodźmy :razz: Spokojnej nocki Menrzuś :loveu: z całą Twą psią gromadką :multi: :loveu: :loveu: Doooobrej :loveu:.....śpij ciekawie ;) Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To ja...czy ktos mnie tu jeszcze pamięta.....nikt nie zuważył że mnie tu wczoraj po południu nie było:placz: Widziałam foty pospacerkowe...........wymiękłam:evil_lol: http://img515.imageshack.us/img515/7041/obraz371kf6.jpg Argon nie lepszy:evil_lol: No to chyba by było na tyle.....usiade sobie i poSZczkam aż ktosik przyjdzie Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']To ja...czy ktos mnie tu jeszcze pamięta.....nikt nie zuważył że mnie tu wczoraj po południu nie było:placz: Widziałam foty pospacerkowe...........wymiękłam:evil_lol: http://img515.imageshack.us/img515/7041/obraz371kf6.jpg Argon nie lepszy:evil_lol: No to chyba by było na tyle.....usiade sobie i poSZczkam aż ktosik przyjdzie ja już jeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ja już jeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: No nareszcie bo już mnie się w głowie zakręciło do tego czekania Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Szczekałem po południu....eeeeech :shake: Mła teeeeeż :multi: Witanko poranne Wam :loveu::multi:a ja nie mogłam przyjść:placz: bo mnie się komputer zepsuł w pracy i jestem bez:placz: I siedziałam cały czas i się nudziłam......jak mops......wszystkie gazety wyczytałam :placz: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']To ja...czy ktos mnie tu jeszcze pamięta.....nikt nie zuważył że mnie tu wczoraj po południu nie było:placz: Widziałam foty pospacerkowe...........wymiękłam:evil_lol: http://img515.imageshack.us/img515/7041/obraz371kf6.jpg Argon nie lepszy:evil_lol: No to chyba by było na tyle.....usiade sobie i poSZczkam aż ktosik przyjdzie Szczekałem po południu....eeeeech :shake: [quote name='Iza i Avanti']ja już jeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Mła teeeeeż :multi: Witanko poranne Wam :loveu::multi: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Zawsze jeszcze są gry na komórce :evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Szczekałem po południu....eeeeech :shake: Mła teeeeeż :multi: Witanko poranne Wam :loveu::multi: Ależ na dogo szaleństwo :roll: Cześć Menrzusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']a ja nie mogłam przyjść:placz: bo mnie się komputer zepsuł w pracy i jestem bez:placz: I siedziałam cały czas i się nudziłam......jak mops......wszystkie gazety wyczytałam :placz: Zawsze jeszcze są gry na komórce :evil_lol: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Wiecie co własnie mój ostatni post przeskoczył o dwie pozycję do góry:angryy:......nie mam siły....sorki ale nie chce się denerwować....koffom was:loveu: ale lece......to jakaś masakra jest:shake: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ależ na dogo szaleństwo :roll: Cześć Menrzusiu! :loveu: Ciekawe, że wieczorkiem wszystko jest OK :hmmmm:.....nic nie muli A rano to jakby dogo spało :shake: Witanko Izuniu......jak miło Twoje zielone oczko widzieć :loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Zawsze jeszcze są gry na komórce :evil_lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']Wiecie co własnie mój ostatni post przeskoczył o dwie pozycję do góry:angryy:......nie mam siły....sorki ale nie chce się denerwować....koffom was:loveu: ale lece......to jakaś masakra jest:shake: :placz::placz::placz: Quote
apple Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz:No nie płacz bo i ja zacznę No muszę lecieć bo kronos coś mi tu już nie dyskretnie sygnalizuje, a moze stanie się cud i dzisiaj mnie szef zaskoczy i naprawi mi kompa i wpadnę z pracy:razz:....Nadzieja matką głupich, ale w końcu każdy głupi musi mieć jakąś matkę:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='apple']No nie płacz bo i ja zacznę No muszę lecieć bo kronos coś mi tu już nie dyskretnie sygnalizuje, a moze stanie się cud i dzisiaj mnie szef zaskoczy i naprawi mi kompa i wpadnę z pracy:razz:....Nadzieja matką głupich, ale w końcu każdy głupi musi mieć jakąś matkę:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaa Paaaaaaaaaaa :placz::placz: Będę (sz)czekał :placz: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Paaaaaaaaaaa :placz::placz: Będę (sz)czekał :placz: A cóż Wy tutaj tak płaczecie? I galerię wodą zalewacie??? :roll: Quote
Recommended Posts