Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale on tylko do dwudziestu umiał liczyć :evil_lol: zawsze znajdziesz jakies "ale":diabloti: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):A ile fotek musiałem wywalić, to się nie pytasz? :diabloti: Widać nie wypada się Jej czołgać do kompa :roll::evil_lol: pffffffyyyyyyy ale współczujący jesteś :roll:, a jakby mi się coś naprawdę stało to kpiłbys sobie tak też? :mad: :roll: :eviltong: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):...a to najpierw trzeba pogadać.....przecież kobieta ma też duszę :razz: :evil_lol: Ale chory kręgosłup też:cool1: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):fajne foty wstawiłeś :loveu: Tym razem Alfie się udało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):zawsze znajdziesz jakies "ale":diabloti: Jakbym nie znajdował, to byście mnie zadziobały w jeden dzień :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Już się doczołgałaś? :crazyeye: Witanko :sweetCyb::sweetCyb: Nie :eviltong:, przybiegłam rączym kłusem :evil_lol: Ale radośnie witasz :cool1: :p :loveu: :diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Jaka kontuzjowana :crazyeye: ja w pracy byłam po południu :eviltong: Aaaaa, ale wróciłas do domu, bo już się bałam, że szukasz dla nas jakichś kartonowych budek pod mostem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):pffffffyyyyyyy ale współczujący jesteś :roll:, a jakby mi się coś naprawdę stało to kpiłbys sobie tak też? :mad: :roll: :eviltong: od razu po smssie wskoczyłbym do samochodu :p Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakbym nie znajdował, to byście mnie zadziobały w jeden dzień :eviltong::evil_lol: Zaraz tam zadziobały:cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Ale chory kręgosłup też:cool1: spoko, spoko - do kręgosłupa też by się doszło ;) Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Jaka kontuzjowana :crazyeye: ja w pracy byłam po południu :eviltong: i tez cie leczyły ręce które leczą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):spoko, spoko - do kręgosłupa też by się doszło ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Nie :eviltong:, przybiegłam rączym kłusem :evil_lol: Ale radośnie witasz :cool1: :p :loveu: :diabloti: Staram sie jak mogę ;):loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Zaraz tam zadziobały:cool3::cool3: Jak to ucztujące Ptasiorki nad jednym rodzynkiem :shake: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a):i tez cie leczyły ręce które leczą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Tylko byście latały po jakichś znachorach:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Tylko byście latały po jakichś znachorach:evil_lol: a gdzież tam ... mnie sami znaleźli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co się chichrasz? :eviltong:.......tylko o kręgosłupie mówię :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Tylko byście latały po jakichś znachorach:evil_lol: Nie chwaląc się, jam Ci..... :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Aaaaa, ale wróciłas do domu, bo już się bałam, że szukasz dla nas jakichś kartonowych budek pod mostem:evil_lol: Wróciłam :multi:, ale jak jechałam dzis do pracy to troche luknęłam w okolicach mostu, czy dużego tloku nie ma tam :roll: i czy ewentualnie z tymi kocykami zmieścimy się :cool3: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):I co się chichrasz? :eviltong:.......tylko o kręgosłupie mówię :eviltong::evil_lol: No przecież nie sugeruję, że mówisz o czymś innym:cool3: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):od razu po smssie wskoczyłbym do samochodu :p Trzymam za słowo-mam świadków :evil_lol: :cool3: :p Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a):a gdzież tam ... mnie sami znaleźli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to już prawie zdrowa jesteś....spoko. Jeszcze dwóch się znajdzie i bedziesz jak nowa :p Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No to już prawie zdrowa jesteś....spoko. Jeszcze dwóch się znajdzie i bedziesz jak nowa :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przejde po urzędzie jutro moze jakis chętny jeszcze bedzie heheh Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):No przecież nie sugeruję, że mówisz o czymś innym:cool3: To co tak podejrzanie bródką trzęsiesz? :razz: Quote
Recommended Posts