Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ napisał(a):
Wróciłam :multi:, ale jak jechałam dzis do pracy to troche luknęłam w okolicach mostu, czy dużego tloku nie ma tam :roll: i czy ewentualnie z tymi kocykami zmieścimy się :cool3:

Rozumiem, że jakby co, metę mamy obstukaną:evil_lol:. A widziałaś jeszcze takie jedne fajne kolorowe skarpetki były:placz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
i tez cie leczyły ręce które leczą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Ja pracuję w takim miejscu gdzie jest mnóstwo rąk leczących - takich męskich :evil_lol: :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Rozumiem, że jakby co, metę mamy obstukaną:evil_lol:. A widziałaś jeszcze takie jedne fajne kolorowe skarpetki były:placz:

Obstukana :cool3: z menelami zagadam jutro to będą nam cały czas rezerwować :diabloti:
Widziałam :placz:
a widziałaś te długie nowe zakolanka, jak pończochy? :placz:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przejde po urzędzie jutro moze jakis chętny jeszcze bedzie heheh

tylko tak chodząc nie wywijaj poopą, bo nie dość, że sie urzędasy rzucą na ratunek, to jeszcze klienci :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ja pracuję w takim miejscu gdzie jest mnóstwo rąk leczących - takich męskich :evil_lol: :diabloti:

Rany boskie, to gdzie ty pracujesz:-o:-o.
Dawaj adres:evil_lol:, jak wszyscy latają po znachorach, to mam być gorsza:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Rany boskie, to gdzie ty pracujesz:-o:-o.
Dawaj adres:evil_lol:, jak wszyscy latają po znachorach, to mam być gorsza:diabloti:

nie powiem :shake: jestem jedyną kobietą tam, więc mnie rozpieszczają :evil_lol:
nawet stęknąć nie moge, że mnie coś boli :cool3:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Boszszsz....jam Ci to sprawił :placz::placz:

:evil_lol:

Sam widzisz, jeszcze trochę posiedzę na wątku i zacznę się jąkać.
Normalnie "Ja Klaudiusz":evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
tylko tak chodząc nie wywijaj poopą, bo nie dość, że sie urzędasy rzucą na ratunek, to jeszcze klienci :evil_lol:

hahaha nie klienci tylko petenci albo podatnicy :evil_lol: to nie sklep miesny :grin:

Posted

Bila napisał(a):
Sam widzisz, jeszcze trochę posiedzę na wątku i zacznę się jąkać.
Normalnie "Ja Klaudiusz":evil_lol:

To chyba lepiej będzie jak pójde te foty obrabiać :roll:

:placz:

Posted

Bila napisał(a):
Widziałam:placz::placz::placz::placz:. Nic mi nie mów

a ja jeszcze nie przelałam kasy za moje zakupy i zastanawiam się, czy nie zaryzykować tych zakolanek jeszcze :roll:
jakby co to je też sobie spakuje w karton :placz: zawsze to cieplej, bo na takie wyglądają :placz:

o ja nieszczęsna, ale sobie bat na doope kręcę :shake:, jak mnie tu jutro nie będzie to znak, że mój TZ przejrzał nasze konto i...............zabił mnie :roll::roll::roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
a ja jeszcze nie przelałam kasy za moje zakupy i zastanawiam się, czy nie zaryzykować tych zakolanek jeszcze :roll:
jakby co to je też sobie spakuje w karton :placz: zawsze to cieplej, bo na takie wyglądają :placz:

o ja nieszczęsna, ale sobie bat na doope kręcę :shake:, jak mnie tu jutro nie będzie to znak, że mój TZ przejrzał nasze konto i...............zabił mnie :roll::roll::roll:

Wyślę kwiatki :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To chyba lepiej będzie jak pójde te foty obrabiać :roll:

:placz:

:-o gdzie? siedź tu i klikaj z nami :mad: :p

Posted

ja za skarpety juz przelałam, jeszcze kocyk czeka na zapłacenia:evil_lol:.

Mykam, bo tak se tu gadam z wami i gadam, a chałtura moja czeka. Znaczy praca. Dobrejnocki:loveu:

Posted

Bila napisał(a):

Mykam, bo tak se tu gadam z wami i gadam, a chałtura moja czeka. Znaczy praca. Dobrejnocki:loveu:

Chałtura? :razz: no to kaska będzie.......na zakolanka :evil_lol: :multi: :evil_lol:

Dobrej nocki :loveu: :loveu:

Posted

Bila napisał(a):

Dooooobrej :loveu:......do jutra :razz: