Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Wróciłam :multi:, ale jak jechałam dzis do pracy to troche luknęłam w okolicach mostu, czy dużego tloku nie ma tam :roll: i czy ewentualnie z tymi kocykami zmieścimy się :cool3: Rozumiem, że jakby co, metę mamy obstukaną:evil_lol:. A widziałaś jeszcze takie jedne fajne kolorowe skarpetki były:placz: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a):i tez cie leczyły ręce które leczą :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ja pracuję w takim miejscu gdzie jest mnóstwo rąk leczących - takich męskich :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Trzymam za słowo-mam świadków :evil_lol: :cool3: :p Jak tylko za słowo, to OK :evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):To co tak podejrzanie bródką trzęsiesz? :razz: Bo mam tik nerwowy:diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak tylko za słowo, to OK :evil_lol: No przeca nie za kręgosłup:diabloti: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Rozumiem, że jakby co, metę mamy obstukaną:evil_lol:. A widziałaś jeszcze takie jedne fajne kolorowe skarpetki były:placz: Obstukana :cool3: z menelami zagadam jutro to będą nam cały czas rezerwować :diabloti: Widziałam :placz: a widziałaś te długie nowe zakolanka, jak pończochy? :placz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przejde po urzędzie jutro moze jakis chętny jeszcze bedzie heheh tylko tak chodząc nie wywijaj poopą, bo nie dość, że sie urzędasy rzucą na ratunek, to jeszcze klienci :evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Ja pracuję w takim miejscu gdzie jest mnóstwo rąk leczących - takich męskich :evil_lol: :diabloti: Rany boskie, to gdzie ty pracujesz:-o:-o. Dawaj adres:evil_lol:, jak wszyscy latają po znachorach, to mam być gorsza:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Bo mam tik nerwowy:diabloti::evil_lol: Boszszsz....jam Ci to sprawił :placz::placz: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a): a widziałaś te długie nowe zakolanka, jak pończochy? :placz: Widziałam:placz::placz::placz::placz:. Nic mi nie mów Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):No przeca nie za kręgosłup:diabloti: Za kręgosłup nie ma jak chycić :shake: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Rany boskie, to gdzie ty pracujesz:-o:-o. Dawaj adres:evil_lol:, jak wszyscy latają po znachorach, to mam być gorsza:diabloti: nie powiem :shake: jestem jedyną kobietą tam, więc mnie rozpieszczają :evil_lol: nawet stęknąć nie moge, że mnie coś boli :cool3: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszszsz....jam Ci to sprawił :placz::placz: :evil_lol: Sam widzisz, jeszcze trochę posiedzę na wątku i zacznę się jąkać. Normalnie "Ja Klaudiusz":evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):tylko tak chodząc nie wywijaj poopą, bo nie dość, że sie urzędasy rzucą na ratunek, to jeszcze klienci :evil_lol: hahaha nie klienci tylko petenci albo podatnicy :evil_lol: to nie sklep miesny :grin: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Sam widzisz, jeszcze trochę posiedzę na wątku i zacznę się jąkać. Normalnie "Ja Klaudiusz":evil_lol: To chyba lepiej będzie jak pójde te foty obrabiać :roll: :placz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='evaxon']hahaha nie klienci tylko petenci albo podatnicy :evil_lol: to nie sklep miesny :grin: Racja....petenci (ależ to sexownie brzmi :evil_lol:) Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Widziałam:placz::placz::placz::placz:. Nic mi nie mów a ja jeszcze nie przelałam kasy za moje zakupy i zastanawiam się, czy nie zaryzykować tych zakolanek jeszcze :roll: jakby co to je też sobie spakuje w karton :placz: zawsze to cieplej, bo na takie wyglądają :placz: o ja nieszczęsna, ale sobie bat na doope kręcę :shake:, jak mnie tu jutro nie będzie to znak, że mój TZ przejrzał nasze konto i...............zabił mnie :roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):a ja jeszcze nie przelałam kasy za moje zakupy i zastanawiam się, czy nie zaryzykować tych zakolanek jeszcze :roll: jakby co to je też sobie spakuje w karton :placz: zawsze to cieplej, bo na takie wyglądają :placz: o ja nieszczęsna, ale sobie bat na doope kręcę :shake:, jak mnie tu jutro nie będzie to znak, że mój TZ przejrzał nasze konto i...............zabił mnie :roll::roll::roll: Wyślę kwiatki :placz: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):To chyba lepiej będzie jak pójde te foty obrabiać :roll: :placz: :-o gdzie? siedź tu i klikaj z nami :mad: :p Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ja za skarpety juz przelałam, jeszcze kocyk czeka na zapłacenia:evil_lol:. Mykam, bo tak se tu gadam z wami i gadam, a chałtura moja czeka. Znaczy praca. Dobrejnocki:loveu: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyślę kwiatki :placz: nawet ich nie zobaczę :placz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a)::-o gdzie? siedź tu i klikaj z nami :mad: :p a bo tu jakiś niemęski temat - skarpetki, pończoszki :p Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):ja za skarpety juz przelałam, jeszcze kocyk czeka na zapłacenia:evil_lol:. Mykam, bo tak se tu gadam z wami i gadam, a chałtura moja czeka. Znaczy praca. Dobrejnocki:loveu: Chałtura? :razz: no to kaska będzie.......na zakolanka :evil_lol: :multi: :evil_lol: Dobrej nocki :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):ja za skarpety juz przelałam, jeszcze kocyk czeka na zapłacenia:evil_lol:. Mykam, bo tak se tu gadam z wami i gadam, a chałtura moja czeka. Znaczy praca. Dobrejnocki:loveu: Dooooobrej :loveu:......do jutra :razz: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):nawet ich nie zobaczę :placz: za to zobaczysz korzonki :p:loveu: Quote
Recommended Posts