Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
a czego niby mam się bać? :roll:.......

:niewiem: no chyba tych wyznań, jakie masz mi pisać :evil_lol: :p, a raczej chcesz :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
No cóż dziewczęta - moje psy już na mnie czekają.

Dobrej :loveu:

Spokojnego spania w ......psim stadzie ;) chłopcze :diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:loveu: Cześć Menrzusiu Kofffffffffffffany!

I kofffffffffffffffffane Ptasiorki! :loveu:

Dzieńdoberek Izuniu Kofffffffffana :multi::loveu:

A co sie porobiło, że wszystkich tak kofffffasz? :razz:

Posted

A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi:

Posted

[quote name='Bila']A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi:
No to skoro prawie wszyscy są to :

Posted

Bila napisał(a):
A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi:

Witankoooooo :multi::loveu:

Ty też na kawkę? :razz:

Posted

Bila napisał(a):
ja nie na kawkę. Lecę na budowę:placz:. Nie swojego domu niestety. W pracy będziem się przeprowadzać w przyszłym roku i latamy tam na jakieś zebrania. dziś moja kolej:shake:

Przynajmniej się nie będziesz nudzić.....a i od ciągłego siedzenia hImorojdów nie dostaniesz :evil_lol:

Posted

ja nie na kawkę. Lecę na budowę:placz:. Nie swojego domu niestety. W pracy będziem się przeprowadzać w przyszłym roku i latamy tam na jakieś zebrania. dziś moja kolej:shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież nie mógłbym Ci znowu tego zrobić :shake:
No ja myśle:roll:

A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? :crazyeye:
A nie wiem .....tak siakoś:roll:

Bosssszzz nie mam nerwów na to Dogo nie da się dzisiaj normalnie pogadać:angryy:........................ide bo tylko z nerów się wrzodów na żołądku nabawię.........wpadnę później, z pracy, moze będzie już lepiej......buziam was:loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przynajmniej się nie będziesz nudzić.....a i od ciągłego siedzenia hImorojdów nie dostaniesz :evil_lol:

Kiedy mnie się wydaje, że ja się właśnie będę nudzić:shake:. No nic lecę. Potem poczytam, co naskrobiecie, jak mnie nie będzie:evil_lol: