Iv_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Menrzuś napisał(a):a czego niby mam się bać? :roll:....... :niewiem: no chyba tych wyznań, jakie masz mi pisać :evil_lol: :p, a raczej chcesz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No cóż dziewczęta - moje psy już na mnie czekają. Dobrej :loveu: Quote
Iv_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Menrzuś napisał(a):No cóż dziewczęta - moje psy już na mnie czekają. Dobrej :loveu: Spokojnego spania w ......psim stadzie ;) chłopcze :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :loveu: Cześć Menrzusiu Kofffffffffffffany! I kofffffffffffffffffane Ptasiorki! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple'] Mmmmmmmmmm.....od razu cieplej się zrobiło :loveu: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Cześć Menrzusiu Kofffffffffffffany! I kofffffffffffffffffane Ptasiorki! :loveu: Dzieńdoberek Izuniu Kofffffffffana :multi::loveu: A co sie porobiło, że wszystkich tak kofffffasz? :razz: Quote
Bila Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Bila']A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi: No to skoro prawie wszyscy są to : Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple'] jesteś! No jak mogłoby mnie nie być :razz: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bila napisał(a):A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi: Witankoooooo :multi::loveu: Ty też na kawkę? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No to skoro prawie wszyscy są to : A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No nie wiem......moze wystąpiły jakiś nieprzewidziane okoliczności na przykład:roll: Przecież nie mógłbym Ci znowu tego zrobić :shake: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bila napisał(a):ja nie na kawkę. Lecę na budowę:placz:. Nie swojego domu niestety. W pracy będziem się przeprowadzać w przyszłym roku i latamy tam na jakieś zebrania. dziś moja kolej:shake: Przynajmniej się nie będziesz nudzić.....a i od ciągłego siedzenia hImorojdów nie dostaniesz :evil_lol: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak mogłoby mnie nie być :razz:No nie wiem......moze wystąpiły jakiś nieprzewidziane okoliczności na przykład:roll: Quote
Bila Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ja nie na kawkę. Lecę na budowę:placz:. Nie swojego domu niestety. W pracy będziem się przeprowadzać w przyszłym roku i latamy tam na jakieś zebrania. dziś moja kolej:shake: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież nie mógłbym Ci znowu tego zrobić :shake: No ja myśle:roll: A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? :crazyeye: A nie wiem .....tak siakoś:roll: Bosssszzz nie mam nerwów na to Dogo nie da się dzisiaj normalnie pogadać:angryy:........................ide bo tylko z nerów się wrzodów na żołądku nabawię.........wpadnę później, z pracy, moze będzie już lepiej......buziam was:loveu: Quote
Bila Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Przynajmniej się nie będziesz nudzić.....a i od ciągłego siedzenia hImorojdów nie dostaniesz :evil_lol: Kiedy mnie się wydaje, że ja się właśnie będę nudzić:shake:. No nic lecę. Potem poczytam, co naskrobiecie, jak mnie nie będzie:evil_lol: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymnijcie się :multi: Eeeeeech..... Eeeeechhhh:shake: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Eeeeechhhh:shake: Ano..... :placz: Quote
credita Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 wcale nie sam ja tu zaglądam tylko co rusz mały mi coś naciska i taka robota z tym dzieckiem:lol: Quote
Recommended Posts