Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Nareeeeeszcie - cztery dni to za dużo :shake:

Witanko :multi::loveu:
[FONT=Century Gothic]Zgadzam się....fcale mi się ten przymusowy odwyk nie podobał:roll::shake:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]

WITAJ:sweetCyb:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zgadzam się....fcale mi się ten przymusowy odwyk nie podobał:roll::shake:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]WITAJ:sweetCyb:[/FONT]
Aaaa tam - więcej czasu dla Alutki miałaś :razz:..... i z Kronosikiem na spacerkach się było :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaa tam - więcej czasu dla Alutki miałaś :razz:..... i z Kronosikiem na spacerkach się było :p
[FONT=Century Gothic]No i to jest jedyny plus tej przerwy:lol:............i wiem do czego pijesz:diabloti:....fotów mam mało:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i to jest jedyny plus tej przerwy:lol:............i wiem do czego pijesz:diabloti:....fotów mam mało:roll:[/FONT]
No tego to nie rozumiem - jak pracujesz to nie masz czasu focić.....jak siedzisz w fotelu z nudów - to też nie masz czasu focić? :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']No tego to nie rozumiem - jak pracujesz to nie masz czasu focić.....jak siedzisz w fotelu z nudów - to też nie masz czasu focić? :shake:[FONT=Century Gothic]Ja nie siedziałam w fotelu z nudów......ja cały czas cieżko pracowałam........sprzatałam .....na święta już:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie siedziałam w fotelu z nudów......ja cały czas cieżko pracowałam........sprzatałam .....na święta już:roll:[/FONT]
Chyba Ciebie pokręciło - już na święta? :crazyeye:......jeszcze 10 razy się zabrudzi wszystko, a pięć razy pokryje kurzem :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba Ciebie pokręciło - już na święta? :crazyeye:......jeszcze 10 razy się zabrudzi wszystko, a pięć razy pokryje kurzem :shake:
[FONT=Century Gothic]No ale świeta już za 1,5 mies........ja tam wolę wcześniej i stopniowo zeby potem przed świętami delektować się wolnym w miłej świątecznej atmosferze.
A na razie to posprzatałam za szafami, łóżkami, pomyłam szkliwo w witrynkach, posprzatałam w szafach, powyrzucałam niepotrzebne szpargały itp itd:roll: a reszta to przed samymi świętami:p
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale świeta już za 1,5 mies........ja tam wolę wcześniej i stopniowo zeby potem przed świętami delektować się wolnym w miłej świątecznej atmosferze.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]A na razie to posprzatałam za szafami, łóżkami, pomyłam szkliwo w witrynkach, posprzatałam w szafach, powyrzucałam niepotrzebne szpargały itp itd:roll: a reszta to przed samymi świętami:p[/FONT]
No to miałas roboty max na jeden dzień. A co z resztą? Siedziałaś z nudów w fotelu :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to miałas roboty max na jeden dzień. A co z resztą? Siedziałaś z nudów w fotelu :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Na jeden dzień to by było tej roboty jakby jeden mały szkutnik mi co chwila nie przerywał.......a zresztą ja bym chciała widzieć jak ty to robisz w jeden dzień:cool3::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na jeden dzień to by było tej roboty jakby jeden mały szkutnik mi co chwila nie przerywał.......a zresztą ja bym chciała widzieć jak ty to robisz w jeden dzień:cool3::eviltong:[/FONT]

Przecież filmików ze sprzątenia robić nie będę :eviltong:
Ja mam innych szkutników - też dokładnie obserwują co robię i pomagają ciągle :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież filmików ze sprzątenia robić nie będę :eviltong:
[FONT=Century Gothic]
Dlaczego....ja myśle że byłby to świetny materiał instruktażowy:diabloti:
[/FONT]
Ja mam innych szkutników - też dokładnie obserwują co robię i pomagają ciągle :evil_lol:[FONT=Century Gothic]taaaaaak? Pokaż?:razz::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaaak? Pokaż?:razz::diabloti:[/FONT]
Noooooo....ale ja jestem tylko amatorem - gdzie mi tam do miszczyń :lol:

Przecież mówiłaś dzisiaj, że foty widziałaś :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooo....ale ja jestem tylko amatorem - gdzie mi tam do miszczyń :lol:

[FONT=Century Gothic]Przyznam się po cichutku że w tej dziedzinie Miszczynia nie jestem.......nie lubię sprzatać:shake:[/FONT]
Przecież mówiłaś dzisiaj, że foty widziałaś :eviltong::evil_lol: [FONT=Century Gothic]ale nie te sprzatające:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Cześć:multi::multi:. Bardzo ładne te fotelikowe psy:cool3:.
Jabłuszkowa, jak tak sprzątasz, to może i do mnie byś wpadła:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie....stanowczo NIE:shake::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale nie te sprzatające:eviltong:[/FONT]
Nie lubisz, nie lubisz - ale za to efekty są miszczowskie :multi:

Faktycznie - na trzecie masz Kombinatorka :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty też już myślisz o świątecznych porządkach? :crazyeye:

Witanko :multi::loveu:[/quote]

Ja tylko myślę:evil_lol:. Nie przekuwam tych myśli na czyny:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie lubisz, nie lubisz - ale za to efekty są miszczowskie :multi:

[FONT=Century Gothic]No tak.....wszystko czego się tknę......ehhhhh:evil_lol:
[/FONT]
Faktycznie - na trzecie masz Kombinatorka :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No przeciez mówiłam:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Musze się zbierać......wpadnę z pracy....całuski:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przeciez mówiłam:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Musze się zbierać......wpadnę z pracy....całuski:loveu:[/FONT]
Niektóre mówią - "wpadnę w pracy" :diabloti:

Paaaaaaa :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Niektóre mówią - "wpadnę w pracy" :diabloti:

Paaaaaaa :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha...........ciekawe:diabloti::evil_lol:

jestem a ty kaj się szlajasz?:mad:
[/FONT]