Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nareeeeeszcie - cztery dni to za dużo :shake: Witanko :multi::loveu: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Nareeeeeszcie - cztery dni to za dużo :shake: Witanko :multi::loveu: [FONT=Century Gothic]Zgadzam się....fcale mi się ten przymusowy odwyk nie podobał:roll::shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic] WITAJ:sweetCyb:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zgadzam się....fcale mi się ten przymusowy odwyk nie podobał:roll::shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]WITAJ:sweetCyb:[/FONT] Aaaa tam - więcej czasu dla Alutki miałaś :razz:..... i z Kronosikiem na spacerkach się było :p Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaa tam - więcej czasu dla Alutki miałaś :razz:..... i z Kronosikiem na spacerkach się było :p [FONT=Century Gothic]No i to jest jedyny plus tej przerwy:lol:............i wiem do czego pijesz:diabloti:....fotów mam mało:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i to jest jedyny plus tej przerwy:lol:............i wiem do czego pijesz:diabloti:....fotów mam mało:roll:[/FONT] No tego to nie rozumiem - jak pracujesz to nie masz czasu focić.....jak siedzisz w fotelu z nudów - to też nie masz czasu focić? :shake: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']No tego to nie rozumiem - jak pracujesz to nie masz czasu focić.....jak siedzisz w fotelu z nudów - to też nie masz czasu focić? :shake:[FONT=Century Gothic]Ja nie siedziałam w fotelu z nudów......ja cały czas cieżko pracowałam........sprzatałam .....na święta już:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie siedziałam w fotelu z nudów......ja cały czas cieżko pracowałam........sprzatałam .....na święta już:roll:[/FONT] Chyba Ciebie pokręciło - już na święta? :crazyeye:......jeszcze 10 razy się zabrudzi wszystko, a pięć razy pokryje kurzem :shake: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba Ciebie pokręciło - już na święta? :crazyeye:......jeszcze 10 razy się zabrudzi wszystko, a pięć razy pokryje kurzem :shake: [FONT=Century Gothic]No ale świeta już za 1,5 mies........ja tam wolę wcześniej i stopniowo zeby potem przed świętami delektować się wolnym w miłej świątecznej atmosferze. A na razie to posprzatałam za szafami, łóżkami, pomyłam szkliwo w witrynkach, posprzatałam w szafach, powyrzucałam niepotrzebne szpargały itp itd:roll: a reszta to przed samymi świętami:p[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale świeta już za 1,5 mies........ja tam wolę wcześniej i stopniowo zeby potem przed świętami delektować się wolnym w miłej świątecznej atmosferze.[/FONT] [FONT=Century Gothic]A na razie to posprzatałam za szafami, łóżkami, pomyłam szkliwo w witrynkach, posprzatałam w szafach, powyrzucałam niepotrzebne szpargały itp itd:roll: a reszta to przed samymi świętami:p[/FONT] No to miałas roboty max na jeden dzień. A co z resztą? Siedziałaś z nudów w fotelu :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']No to miałas roboty max na jeden dzień. A co z resztą? Siedziałaś z nudów w fotelu :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Na jeden dzień to by było tej roboty jakby jeden mały szkutnik mi co chwila nie przerywał.......a zresztą ja bym chciała widzieć jak ty to robisz w jeden dzień:cool3::eviltong: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na jeden dzień to by było tej roboty jakby jeden mały szkutnik mi co chwila nie przerywał.......a zresztą ja bym chciała widzieć jak ty to robisz w jeden dzień:cool3::eviltong:[/FONT] Przecież filmików ze sprzątenia robić nie będę :eviltong: Ja mam innych szkutników - też dokładnie obserwują co robię i pomagają ciągle :evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież filmików ze sprzątenia robić nie będę :eviltong: [FONT=Century Gothic] Dlaczego....ja myśle że byłby to świetny materiał instruktażowy:diabloti:[/FONT] Ja mam innych szkutników - też dokładnie obserwują co robię i pomagają ciągle :evil_lol:[FONT=Century Gothic]taaaaaak? Pokaż?:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaaak? Pokaż?:razz::diabloti:[/FONT] Noooooo....ale ja jestem tylko amatorem - gdzie mi tam do miszczyń :lol: Przecież mówiłaś dzisiaj, że foty widziałaś :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooo....ale ja jestem tylko amatorem - gdzie mi tam do miszczyń :lol: [FONT=Century Gothic]Przyznam się po cichutku że w tej dziedzinie Miszczynia nie jestem.......nie lubię sprzatać:shake:[/FONT] Przecież mówiłaś dzisiaj, że foty widziałaś :eviltong::evil_lol: [FONT=Century Gothic]ale nie te sprzatające:eviltong:[/FONT] Quote
Bila Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć:multi::multi:. Bardzo ładne te fotelikowe psy:cool3:. Jabłuszkowa, jak tak sprzątasz, to może i do mnie byś wpadła:evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Bila']Cześć:multi::multi:. Bardzo ładne te fotelikowe psy:cool3:. Jabłuszkowa, jak tak sprzątasz, to może i do mnie byś wpadła:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie....stanowczo NIE:shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Bila Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie....stanowczo NIE:shake::evil_lol:[/FONT] Szkoda:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale nie te sprzatające:eviltong:[/FONT] Nie lubisz, nie lubisz - ale za to efekty są miszczowskie :multi: Faktycznie - na trzecie masz Kombinatorka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Bila']Szkoda:evil_lol:[/quote] Ty też już myślisz o świątecznych porządkach? :crazyeye: Witanko :multi::loveu: Quote
Bila Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty też już myślisz o świątecznych porządkach? :crazyeye: Witanko :multi::loveu:[/quote] Ja tylko myślę:evil_lol:. Nie przekuwam tych myśli na czyny:diabloti: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie lubisz, nie lubisz - ale za to efekty są miszczowskie :multi: [FONT=Century Gothic]No tak.....wszystko czego się tknę......ehhhhh:evil_lol: [/FONT] Faktycznie - na trzecie masz Kombinatorka :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No przeciez mówiłam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Musze się zbierać......wpadnę z pracy....całuski:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Bila']Ja tylko myślę:evil_lol:. Nie przekuwam tych myśli na czyny:diabloti:[/quote] I tak trzymaj - jeszcze jest kupa czasu....z przewagą kupy nawet :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przeciez mówiłam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Musze się zbierać......wpadnę z pracy....całuski:loveu:[/FONT] Niektóre mówią - "wpadnę w pracy" :diabloti: Paaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Niektóre mówią - "wpadnę w pracy" :diabloti: Paaaaaaa :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha...........ciekawe:diabloti::evil_lol: jestem a ty kaj się szlajasz?:mad:[/FONT] Quote
e.v.a Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/CENTER] Quote
Recommended Posts