Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha faktycznie!:evil_lol:[/FONT] Tobie to faktycznie jakiś trybik wyskoczył :crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Tobie to faktycznie jakiś trybik wyskoczył :crazyeye: :diabloti:[FONT=Century Gothic]No przecież powiedziałam:roll: no jak zwykle nikt mnie nie słucha:roll: Dobra lece bo Kronos już tu sygnalizuje potrzebę wyjścia;) Wpadnę z pracy. Paaaaaaaaa:loveu: Ciebie pewnie nie bedzie za to będzie dyżurna tego watku Iv:evil_lol::roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No przecież powiedziałam:roll: no jak zwykle nikt mnie nie słucha:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra lece bo Kronos już tu sygnalizuje potrzebę wyjścia;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wpadnę z pracy. Paaaaaaaaa:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ciebie pewnie nie bedzie za to będzie dyżurna tego watku Iv:evil_lol::roll:[/FONT] Miłego dnia :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):se przyszłam :roll: A co tak niewyraźnie wyglądasz? :roll: Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):A co tak niewyraźnie wyglądasz? :roll: Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: a tak se jakoś :roll: Cześć :loveu: :loveu: :loveu: jak pięknie się cieszysz z mojego przyjścia :oops: :cool1: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic]Wpadnę z pracy. Paaaaaaaaa:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ciebie pewnie nie bedzie za to będzie dyżurna tego watku Iv:evil_lol::roll:[/FONT] oooooooooo intrygantka sobie poszła :shake: ssssszkodaaaaaa pfffyyyyyyy dyżurna :roll:, niby ja? :eviltong: Paaaaaaaaa :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):a tak se jakoś :roll: Cześć :loveu: :loveu: :loveu: jak pięknie się cieszysz z mojego przyjścia :oops: :cool1: :evil_lol: Podoba się? :razz:.....taka jakaś niewyraźna jesteś, to musiałem jakoś Ciebie rozruszać ;) Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Podoba się? :razz:.....taka jakaś niewyraźna jesteś, to musiałem jakoś Ciebie rozruszać ;) ta emota :sweetCyb: jest bardzo energetyzyjąca :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):ta emota :sweetCyb: jest bardzo energetyzyjąca :loveu: To już się naładowałaś? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: widze, że z Appelkową o mnie tu wspominaliście od rana :cool3: chyba z tęsknoty :multi: :evil_lol: A jakże by inaczej :loveu:.....ale Ty wolałaś oczywiście spać :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :roll: widze, że z Appelkową o mnie tu wspominaliście od rana :cool3: chyba z tęsknoty :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Cisza jakś takaś nastała - to se idem na spacerki :roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):A co ja niby z takim serwerkiem zrobię? :crazyeye: Zainstalujesz se go??? A może tak czasem podrzusisz bazarek??? :cool3: Dooooooooooooooooooooooooooooobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek! :loveu: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Cisza jakś takaś nastała - to se idem na spacerki :roll: dogo mi ledwo dycha :roll: :shake: Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 to ja od czasu do czasu odwiedzę moich ulubieńców, niestety jestem odepchnięta troszkę przez bardziej wtajemniczonych w całą sprawę :knuje: tak czy inaczej pozdrawiam i całuję całą Rodzinę :loveu::B-fly: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zainstalujesz se go??? A może tak czasem podrzusisz bazarek??? :cool3: Dooooooooooooooooooooooooooooobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerek! :loveu: Ja mam drukarkę podłączoną przez routera :roll: A doberek :multi::loveu:......tylko pogoda nie taka :shake: Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 acha i nie obrażę się jak ktoś do mnie lub mi odpisze :sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tyciaNi napisał(a):to ja od czasu do czasu odwiedzę moich ulubieńców, niestety jestem odepchnięta troszkę przez bardziej wtajemniczonych w całą sprawę :knuje: tak czy inaczej pozdrawiam i całuję całą Rodzinę :loveu::B-fly: A kto Ciebie odpycha? :crazyeye:....już ja mu :mad: Czeeeeeee :multi::loveu: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):oooooooooo intrygantka sobie poszła :shake: ssssszkodaaaaaa pfffyyyyyyy dyżurna :roll:, niby ja? :eviltong: Paaaaaaaaa :loveu: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ty się tak nie naśmiewaj bo się jeszcze zakrzutusisz:diabloti: No pewnie ze ty......ty jesteś jednogłośną dyżurną:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ty się tak nie naśmiewaj bo się jeszcze zakrzutusisz:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No pewnie ze ty......ty jesteś jednogłośną dyżurną:evil_lol:[/FONT] Coś ostatnio sobie z drogi schodzicie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tyciaNi napisał(a):łeeeeeeeee tam :flop: No co......przecież odpisałem :eviltong:....tylko posty przeskakują Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 :bigcool: tak tak widzę, fajowo - rzeczywiście coś przekskakuje Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Coś ostatnio sobie z drogi schodzicie :diabloti:[FONT=Century Gothic]No muszę bo przeciez ona mi bez przerwy w odwecie za tą emote nogę podstawia:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts