Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na paru filmikach widziałam i słyszałam twoje zduszone okrzyki:evil_lol::evil_lol:. Musisz po prostu uważać, a nie jak taki szałaput pchać się tam, gdzie gwiazda akurat zmierza:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Na paru filmikach widziałam i słyszałam twoje zduszone okrzyki:evil_lol::evil_lol:. Musisz po prostu uważać, a nie jak taki szałaput pchać się tam, gdzie gwiazda akurat zmierza:evil_lol:[/quote]
A co ja zrobię, że właśnie sobie mnie upatrzyła? :shake:......:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co ja zrobię, że właśnie sobie mnie upatrzyła? :shake:......:placz:[/quote]

No już nie rycz, po prostu trochę więcej wyczucia:cool3:

Posted

[quote name='Bila']No już nie rycz, po prostu trochę więcej wyczucia:cool3:[/quote]
Jakiego wyczucia? :crazyeye: Ja tu kameruję, a nagle widzę w podglądzie powiekszającą sie mordkę Argona i już jest za późno :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakiego wyczucia? :crazyeye: Ja tu kameruję, a nagle widzę w podglądzie powiekszającą sie mordkę Argona i już jest za późno :placz:[/quote]

Refleksu widać nie masz:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też tylko przelotem - chciałem zobaczyć czy o mnie nie zapomniałaś :p:loveu:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty mi wątpliwościami dotknąłeś mnie do żywego:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]noooooo....pewnie te narosty kalafiorowate :placz:....starośc nie radość :shake:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie martw się- pociesze cię...starość nie radość a młodość NIE WIECZNOŚĆ;)

Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja za toba tez:placz:

:evil_lol:

cze robak:multi:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty mi wątpliwościami dotknąłeś mnie do żywego:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie martw się- pociesze cię...starość nie radość a młodość NIE WIECZNOŚĆ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No pewnie, że do żywego.......a czy masz coś martwego? :razz::evil_lol:

Też mi pocieszenie :eviltong:

NA PW:cool1:.....Ty to się nigdy nie nauczysz :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooooo....a szczególnie dwa :evil_lol:[/quote]

Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Benia mnie zawsze rozkłada na łopatki swoimi komentarzami:loveu::lol:
Witanko. I co dziś pogoda piękna, to pewnie byliście wykończyć towarzycho na jakimś spacerku?

Posted

[quote name='Bila']Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Benia mnie zawsze rozkłada na łopatki swoimi komentarzami:loveu::lol:
Witanko. I co dziś pogoda piękna, to pewnie byliście wykończyć towarzycho na jakimś spacerku?[/quote]
Ale się już wycofała :roll::lol:
Dzisiaj kurowałem się ..... w piwnicy :p Jutro śmigamy gdzieś - jeszcze nie wiem gdzie

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale się już wycofała :roll::lol:
Dzisiaj kurowałem się ..... w piwnicy :p Jutro śmigamy gdzieś - jeszcze nie wiem gdzie[/quote]
Zszedłeś do podziemia:cool3::crazyeye:? My lataliśmy dziś w południe, bez świni:evil_lol: i mam spokój. Biszkoptowy chrapie, że hej

Posted

[quote name='Bila']Zszedłeś do podziemia:cool3::crazyeye:? My lataliśmy dziś w południe, bez świni:evil_lol: i mam spokój. Biszkoptowy chrapie, że hej[/quote]
Alfa mnie pogoniła - trzeba było zrobić miejsce na przetwory i takie tam :shake:
Nie no, my też ganialiśmy po lesie z patyczkami ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Alfa mnie pogoniła - trzeba było zrobić miejsce na przetwory i takie tam :shake:
Nie no, my też ganialiśmy po lesie z patyczkami ;)[/quote]

No trudno, żeby Alfa schodziła do podziemia:cool3:. Chyba w złą godzinę z tym biszkoptowym śpiącym wypaliłam:shake:. Idziemy na sikanko, obudził się:mad: i świnia też:angryy:. Lecimy. :painting:pa

Posted

[quote name='Bila']No trudno, żeby Alfa schodziła do podziemia:cool3:. Chyba w złą godzinę z tym biszkoptowym śpiącym wypaliłam:shake:. Idziemy na sikanko, obudził się:mad: i świnia też:angryy:. Lecimy. :painting:pa[/quote]
Ja to już mam za sobą......nie zaplącz się w krzaczorach :multi:

Posted

[quote name='halbina']kontuzji współczujemy... i współodczuwamy... ech...[/quote]
No sama widzisz jaką mi trefną suczkę dogo sprawiło :shake:.....:evil_lol:

Przeżyję ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No pewnie, że do żywego.......a czy masz coś martwego? :razz::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niech pomyslę:PROXY5: nie!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Też mi pocieszenie :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz.....a ten jeszcze wybrzydza:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

NA PW:cool1:.....Ty to się nigdy nie nauczysz :evil_lol::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Niereformowalna jestem w tej kwestii:diabloti:

Nooooo a dzisiaj tęsknię jeszcze bardziej niz wczoraj:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Oooooooo.....Efffcia przyszła :multi:

Czeeeeeee dżdżowniczko :razz:[/quote]
:multi:przyszłam przyszłam:multi:
mam nadzieje ze bede juz czesciej wpadac do was:loveu: