Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Na paru filmikach widziałam i słyszałam twoje zduszone okrzyki:evil_lol::evil_lol:. Musisz po prostu uważać, a nie jak taki szałaput pchać się tam, gdzie gwiazda akurat zmierza:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']Na paru filmikach widziałam i słyszałam twoje zduszone okrzyki:evil_lol::evil_lol:. Musisz po prostu uważać, a nie jak taki szałaput pchać się tam, gdzie gwiazda akurat zmierza:evil_lol:[/quote] A co ja zrobię, że właśnie sobie mnie upatrzyła? :shake:......:placz: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A co ja zrobię, że właśnie sobie mnie upatrzyła? :shake:......:placz:[/quote] No już nie rycz, po prostu trochę więcej wyczucia:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']No już nie rycz, po prostu trochę więcej wyczucia:cool3:[/quote] Jakiego wyczucia? :crazyeye: Ja tu kameruję, a nagle widzę w podglądzie powiekszającą sie mordkę Argona i już jest za późno :placz: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakiego wyczucia? :crazyeye: Ja tu kameruję, a nagle widzę w podglądzie powiekszającą sie mordkę Argona i już jest za późno :placz:[/quote] Refleksu widać nie masz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Bila']Refleksu widać nie masz:evil_lol:[/quote] noooooo....pewnie te narosty kalafiorowate :placz:....starośc nie radość :shake: Quote
Bila Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ale kalafior to zdrowe warzywo:roll::cool3: Quote
apple Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też tylko przelotem - chciałem zobaczyć czy o mnie nie zapomniałaś :p:loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty mi wątpliwościami dotknąłeś mnie do żywego:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]noooooo....pewnie te narosty kalafiorowate :placz:....starośc nie radość :shake:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie martw się- pociesze cię...starość nie radość a młodość NIE WIECZNOŚĆ;) Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja za toba tez:placz: :evil_lol: cze robak:multi: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Oooooooo.....Efffcia przyszła :multi: Czeeeeeee dżdżowniczko :razz: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty mi wątpliwościami dotknąłeś mnie do żywego:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie martw się- pociesze cię...starość nie radość a młodość NIE WIECZNOŚĆ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Byłam, nie zapomniałam, TĘSKNIĘ:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No pewnie, że do żywego.......a czy masz coś martwego? :razz::evil_lol: Też mi pocieszenie :eviltong: NA PW:cool1:.....Ty to się nigdy nie nauczysz :evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Bila']Ale kalafior to zdrowe warzywo:roll::cool3:[/quote] Noooooooo....a szczególnie dwa :evil_lol: Quote
Bila Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooooo....a szczególnie dwa :evil_lol:[/quote] Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Benia mnie zawsze rozkłada na łopatki swoimi komentarzami:loveu::lol: Witanko. I co dziś pogoda piękna, to pewnie byliście wykończyć towarzycho na jakimś spacerku? Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Bila']Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Benia mnie zawsze rozkłada na łopatki swoimi komentarzami:loveu::lol: Witanko. I co dziś pogoda piękna, to pewnie byliście wykończyć towarzycho na jakimś spacerku?[/quote] Ale się już wycofała :roll::lol: Dzisiaj kurowałem się ..... w piwnicy :p Jutro śmigamy gdzieś - jeszcze nie wiem gdzie Quote
Bila Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale się już wycofała :roll::lol: Dzisiaj kurowałem się ..... w piwnicy :p Jutro śmigamy gdzieś - jeszcze nie wiem gdzie[/quote] Zszedłeś do podziemia:cool3::crazyeye:? My lataliśmy dziś w południe, bez świni:evil_lol: i mam spokój. Biszkoptowy chrapie, że hej Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Bila']Zszedłeś do podziemia:cool3::crazyeye:? My lataliśmy dziś w południe, bez świni:evil_lol: i mam spokój. Biszkoptowy chrapie, że hej[/quote] Alfa mnie pogoniła - trzeba było zrobić miejsce na przetwory i takie tam :shake: Nie no, my też ganialiśmy po lesie z patyczkami ;) Quote
Bila Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Alfa mnie pogoniła - trzeba było zrobić miejsce na przetwory i takie tam :shake: Nie no, my też ganialiśmy po lesie z patyczkami ;)[/quote] No trudno, żeby Alfa schodziła do podziemia:cool3:. Chyba w złą godzinę z tym biszkoptowym śpiącym wypaliłam:shake:. Idziemy na sikanko, obudził się:mad: i świnia też:angryy:. Lecimy. :painting:pa Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Bila']No trudno, żeby Alfa schodziła do podziemia:cool3:. Chyba w złą godzinę z tym biszkoptowym śpiącym wypaliłam:shake:. Idziemy na sikanko, obudził się:mad: i świnia też:angryy:. Lecimy. :painting:pa[/quote] Ja to już mam za sobą......nie zaplącz się w krzaczorach :multi: Quote
halbina Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 kontuzji współczujemy... i współodczuwamy... ech... Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='halbina']kontuzji współczujemy... i współodczuwamy... ech...[/quote] No sama widzisz jaką mi trefną suczkę dogo sprawiło :shake:.....:evil_lol: Przeżyję ;) Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mam nieodparte wrażenie, że ktoś mnie podgląda :razz: Quote
halbina Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ja nie... słowo daję!... ([SIZE=1]tylko czasem...:oops:)[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='halbina']ja nie... słowo daję!... ([SIZE=1]tylko czasem...:oops:)[/SIZE][/quote] No to kto? :p ([SIZE=1]czasem to można ;))[/SIZE] Quote
apple Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Menrzuś']No pewnie, że do żywego.......a czy masz coś martwego? :razz::evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niech pomyslę:PROXY5: nie!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Też mi pocieszenie :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz.....a ten jeszcze wybrzydza:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] NA PW:cool1:.....Ty to się nigdy nie nauczysz :evil_lol::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Niereformowalna jestem w tej kwestii:diabloti: Nooooo a dzisiaj tęsknię jeszcze bardziej niz wczoraj:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Oooooooo.....Efffcia przyszła :multi: Czeeeeeee dżdżowniczko :razz:[/quote] :multi:przyszłam przyszłam:multi: mam nadzieje ze bede juz czesciej wpadac do was:loveu: Quote
Recommended Posts