Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No muszę bo przeciez ona mi bez przerwy w odwecie za tą emote nogę podstawia:roll:[/FONT] Jakoś nic nie przyuważyłem :-o......żadne nogi tu się nie machały :shake: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tyciaNi napisał(a)::bigcool: tak tak widzę, fajowo - rzeczywiście coś przekskakuje Zazwyczaj odpisuję......no chyba że nie przyuważę. Jakoś to dogo reperują i reperująm, i zreperować nie mogą :shake: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bo to są takie wirtualne nogi:roll:[/FONT] Eeeeeee......to pewnie Izy :diabloti:.....szpilory miały? :razz: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakoś nic nie przyuważyłem :-o......żadne nogi tu się nie machały :shake: [FONT=Century Gothic]Bo to są takie wirtualne nogi:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Muszę śmigać - miłego weekendowania :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeeeee......to pewnie Izy :diabloti:.....szpilory miały? :razz: [FONT=Century Gothic]Niiieeee to na pewno były nogi Iv bo zakońzone tym zjabiaszczym uśmiechem:evil_lol: Przepraszam że ci nie odpisałam ale przez to durne dogowe przeskakiwanie postów :angryy:nie zauwazyłam ze coś napisałeś:placz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Niiieeee to na pewno były nogi Iv bo zakońzone tym zjabiaszczym uśmiechem:evil_lol:[/FONT] Tzn, że ma nogi do samej głowy? :crazyeye:....wooooooooow [FONT=Century Gothic]Przepraszam że ci nie odpisałam ale przez to durne dogowe przeskakiwanie postów :angryy:nie zauwazyłam ze coś napisałeś:placz:[/FONT] Widzę, że nie nadążasz :diabloti: Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Arial]witkam ....mam weekend ...... jutro poczytam zaległości :razz::razz: bo ONE tu strasznie dużo piszą :mad:[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]witkam ....mam weekend ...... jutro poczytam zaległości :razz::razz: bo ONE tu strasznie dużo piszą :mad:[/FONT] :loveu:Pisz z Nimi :cool3:, tzn z nami, ale ja to jestem małopisząca :roll: chyba :roll: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ty się tak nie naśmiewaj bo się jeszcze zakrzutusisz:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No pewnie ze ty......ty jesteś jednogłośną dyżurną:evil_lol:[/FONT] nie zakrztuszę :eviltong:, a śmiech to zdrowie :evil_lol: szczególnie taki szczery śmiech wcale nie wiem :roll:, czy chcę tu być jakąś dyżurną :roll:, znowu mnie w coś wrabiasz Intrygantko :mad: :evil_lol: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Coś ostatnio sobie z drogi schodzicie :diabloti: jakoś nie możemy się spotkać:roll: mijamy się w drzwiach :p Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No muszę bo przeciez ona mi bez przerwy w odwecie za tą emote nogę podstawia:roll:[/FONT] :splat:a ja się ostatnio zastanawiałam co mi tak oczka w pończochach lecą i lecą :roll: i szpilki takie poobijane mam :roll:, a to okazuje się że Ty mnie tak szturchasz po nogach :-o oj Japcokowa :mad: :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Niiieeee to na pewno były nogi Iv bo zakońzone tym zjabiaszczym uśmiechem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Przepraszam że ci nie odpisałam ale przez to durne dogowe przeskakiwanie postów :angryy:nie zauwazyłam ze coś napisałeś:placz:[/FONT] :crazyeye: mam usmiechnięte nogi? boszszsz co za bzdura :roll: :cool3: :evil_lol: Ty coś nie zauważyłaś? niemożliwe :shake:, taka bystra kobieta no no......i taka wtopa :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]witkam ....mam weekend ...... jutro poczytam zaległości :razz::razz: bo ONE tu strasznie dużo piszą :mad:[/FONT] Noooo....ale Tobie też licznik się szybko kręci :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):jakoś nie możemy się spotkać:roll: mijamy się w drzwiach :p jakaś sztafeta....cycuś takiego? :hmmmm:.................:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):jakaś sztafeta....cycuś takiego? :hmmmm:.................:evil_lol: :roll: o nogach to była jakaś rozmowa, ale o ...cycuć(ach) to nie :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: o nogach to była jakaś rozmowa, ale o ...cycuć(ach) to nie :diabloti: :diabloti: aleś nakombinowała :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):aleś nakombinowała :eviltong: :niewiem: coś trzeba robić, jak tu się nic nie dzieje :roll: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: coś trzeba robić, jak tu się nic nie dzieje :roll: Długi weekend :roll: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Długi weekend :roll: :crazyeye: i to jest powód, że rzuciło Ci się na oczy? tzn na palce :roll: i nie chce Ci się nimi stukać :shake: :roll: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: i to jest powód, że rzuciło Ci się na oczy? tzn na palce :roll: i nie chce Ci się nimi stukać :shake: :roll: Przecież stukam :crazyeye:....tylko Tobie nie chce się odpowiadać :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież stukam :crazyeye:....tylko Tobie nie chce się odpowiadać :eviltong: :mdleje: godzinę czekam, aż coś napiszesz :roll: a stukasz to nie wiem gdzie :cool3: chyba na tym swoim słynnym PW Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: godzinę czekam, aż coś napiszesz :roll: a stukasz to nie wiem gdzie :cool3: chyba na tym swoim słynnym PW Taaa...pewnie - oglądnij sobie godziny :eviltong: A na PW ostatnio nic nie pisałem :p Quote
Iv_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaa...pewnie - oglądnij sobie godziny :eviltong: A na PW ostatnio nic nie pisałem :p oglądam :eviltong: tempo masz zabójcze a co Ci :-o zacięło się czy jak :hmmmm: a może nie masz nic do powiedzenia :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iv_ napisał(a):oglądam :eviltong: tempo masz zabójcze a co Ci :-o zacięło się czy jak :hmmmm: a może nie masz nic do powiedzenia :cool3: Twoje tempo też nie jest powalające :evil_lol: A tak se siedzę i myślę :roll: Quote
Recommended Posts