Bila Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mnie też! Choć, popłaczemy razem... :placz: Dziewczyny nie ryczcie:glaszcze:. Wróci. Gdzie takie drugie towarzycho znajdzie :evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]jestem!!![/FONT] [FONT=Century Gothic]:laugh2_2:[/FONT] A ja właśnie musiałem śmignąć :shake:.....to był pechowy dzień :shake: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale ja już wysłałam! Tylko, że Twoje to paczka była :evil_lol: A widziałeś serwerek na mojej aukcji??? :cool3: Nie potrzebujsze??? :cool3: A co ja niby z takim serwerkiem zrobię? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]I znowu mnie olał:crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ehhhhhh:-([/FONT] Nikogo nie olałem :-( Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mnie też! Choć, popłaczemy razem... :placz: Oooo....druga jeszcze :placz: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 credita napisał(a):Taaaaaaaa za to jak ja tu zaglądam to nigdy go nie ma;) A bo zaglądasz o jakiś dziwnych porach :eviltong::lol: eeeeeech.... Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bila napisał(a):Dziewczyny nie ryczcie:glaszcze:. Wróci. Gdzie takie drugie towarzycho znajdzie :evil_lol::diabloti: Chociaż jedna rozsądnie myśląca :multi: Quote
Bila Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja właśnie musiałem śmignąć :shake:.....to był pechowy dzień :shake: A gdzie tak śmigałeś? Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bila napisał(a):A gdzie tak śmigałeś? Kompa mamie reperować :p Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Następne filmiki cobyście się nie nudziły :p [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/vbOZ2z_MnAM[/FONT][FONT=Times New Roman] Power we troje[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/G-oQl3iAL94[/FONT][FONT=Times New Roman] Alfowanie 3[/FONT] Quote
Agniest Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Obejrzałam :multi: ...choć bez głosu..... ale masz fajnie :loveu: doberek :multi: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja właśnie musiałem śmignąć :shake:.....to był pechowy dzień :shake:[FONT=Century Gothic]Noooo strasznie pechowy.......mam nadzieje że już się nie powtórzy:cool1: No a tak poza tym to dzisiaj sie czuję jakby mnie walec przejechał:roll: i w ogóle jakoś tak mało mam do powiedzenia.....sie zepsułam chyba:roll: no ale filmy muszę skomentować...............rozrabiaki to ci kiedyś tą chałupę rozniosą :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] aaaaaaaaa i witam was po mimo wszystko gorąco:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Agniest napisał(a):Obejrzałam :multi: ...choć bez głosu..... ale masz fajnie :loveu: doberek :multi: Bez głosu, to tak jakbyś nie oglądnęła :shake: bry, bry :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Noooo strasznie pechowy.......mam nadzieje że już się nie powtórzy:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No a tak poza tym to dzisiaj sie czuję jakby mnie walec przejechał:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]i w ogóle jakoś tak mało mam do powiedzenia.....sie zepsułam chyba:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no ale filmy muszę skomentować...............rozrabiaki to ci kiedyś tą chałupę rozniosą :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]aaaaaaaaa i witam was po mimo wszystko gorąco:loveu:[/FONT] Będę się starał, by się nie powtórzył:p Zepsułaś się? :crazyeye: Rany.....to co teraz? :-( Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No właśnie nie wiem.......chyba muszę poszukać jakiegoś serwisu:roll::evil_lol:[/FONT] Ja Ci mówiłem - kwasota Antonówki Ci zaszkodzi :mad:.....już lepiej zostań tą Renetką :razz::loveu: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Będę się starał, by się nie powtórzył:p [FONT=Century Gothic]Trzymam Cię za słowo:razz:[/FONT] Zepsułaś się? :crazyeye: Rany.....to co teraz? :-( Witanko :multi::loveu: [FONT=Century Gothic]No właśnie nie wiem.......chyba muszę poszukać jakiegoś serwisu:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja Ci mówiłem - kwasota Antonówki Ci zaszkodzi :mad:.....już lepiej zostań tą Renetką :razz::loveu: [FONT=Century Gothic]Nieeee- lubie ekstremalne doznania.........wolę być kwasną Antonówką i czasem zawskoczyć swoją słodyczą niż taką nuuuuudną słodką rozmemłaną Renetką:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] Boszzz jak te posty skaczą:shake:[/FONT] Quote
Agniest Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Noooo strasznie pechowy.......mam nadzieje że już się nie powtórzy:cool1: No a tak poza tym to dzisiaj sie czuję jakby mnie walec przejechał:roll: i w ogóle jakoś tak mało mam do powiedzenia.....sie zepsułam chyba:roll: no ale filmy muszę skomentować...............rozrabiaki to ci kiedyś tą chałupę rozniosą :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] aaaaaaaaa i witam was po mimo wszystko gorąco:loveu:[/FONT] słoneczko - może wystarczy naoliwić trybka :lol: a poważnie - Dżapelko, nie psuj się !!!! :placz: ;) Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nieeee- lubie ekstremalne doznania.........wolę być kwasną Antonówką i czasem zawskoczyć swoją słodyczą niż taką nuuuuudną słodką rozmemłaną Renetką:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Boszzz jak te posty skaczą:shake:[/FONT] Eeeee tam - Złota Renetka jest lepsza :p....i wcale nie jest rozmemłana - to ta szara jest taka ;) Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Agniest napisał(a):słoneczko - może wystarczy naoliwić trybka :lol: a poważnie - Dżapelko, nie psuj się !!!! :placz: ;) Ja tam myślę, że Jabłuszkowa się droczy....to pewnie kara dla mnie za wczorajsze :shake: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Agniest napisał(a):słoneczko - może wystarczy naoliwić trybka :lol: a poważnie - Dżapelko, nie psuj się !!!! :placz: ;)[FONT=Century Gothic]Że gdzie te trybka mam naoliwić:hmmmm: No staram sie jak mogę:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Że gdzie te trybka mam naoliwić:hmmmm:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No staram sie jak mogę:roll:[/FONT] To najlepiej cała się naoliw :razz: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):To najlepiej cała się naoliw :razz:Nie bo się bede po klawiaturze ślizgała:roll: Eeeee tam - Złota Renetka jest lepsza :p....i wcale nie jest rozmemłana - to ta szara jest taka ;-) [FONT=Century Gothic]Nieee ja zawsze wolałam kwaśne jabłko...zawsze to wyrazisty smak:p A poza tym jak ja szara? No jak? Jaaaaa?:crazyeye: [/FONT]Ja tam myślę, że Jabłuszkowa się droczy....to pewnie kara dla mnie za wczorajsze :shake:[FONT=Century Gothic]Stanowczo zaprzeczam:shake:. Karam tylko swojego Tz-ta jak na to zasłuży:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] a poza tym to wcale nie jestem mściwa (w brew powszechnie panujacemu przkonianiu:roll:)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):Nie bo się bede po klawiaturze ślizgała:roll: [FONT=Century Gothic]Nieee ja zawsze wolałam kwaśne jabłko...zawsze to wyrazisty smak:p A poza tym jak ja szara? No jak? Jaaaaa?:crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Stanowczo zaprzeczam:shake:. Karam tylko swojego Tz-ta jak na to zasłuży:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] a poza tym to wcale nie jestem mściwa (w brew powszechnie panujacemu przkonianiu:roll:)[/FONT] To siedź na.....krześle :evil_lol: Przecież piszę, że Złota........na oczy Ci padło? A może je oliwiłaś? :crazyeye: A kto tu mówi o mściwości? Iv jeszcze nie było dzisiaj :diabloti: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):To siedź na.....krześle :evil_lol: [FONT=Century Gothic]gooopool:evil_lol:[/FONT] Przecież piszę, że Złota........na oczy Ci padło? A może je oliwiłaś? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]To co niby antonówka jest szara:crazyeye: No to ty chyba oliwiłes co nieco:evil_lol:[/FONT] A kto tu mówi o mściwości? Iv jeszcze nie było dzisiaj :diabloti:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha faktycznie!:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts