Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a):buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...i z termosików do dwojaczków - łycha i do boju :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):...i z termosików do dwojaczków - łycha i do boju :diabloti: :grin: wez no sobie nie żartuj ze mnie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a)::grin: wez no sobie nie żartuj ze mnie :eviltong: ryk-cyk i w 15 minut obiad załatwisz - 45 minut będziesz miała na poszukiwanie ciacha :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):ryk-cyk i w 15 minut obiad załatwisz - 45 minut będziesz miała na poszukiwanie ciacha :evil_lol: :grin: oooo cholera zapomnialam o ciachu :splat: ejjj czekaj przeciez ja na diecie jestem:razz: znaczy miałam byc... od poniedziałku :roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a)::grin: oooo cholera zapomnialam o ciachu :splat: ejjj czekaj przeciez ja na diecie jestem:razz: znaczy miałam byc... od poniedziałku :roll: znowu mama ciacho zrobiła? :evil_lol:.....a Ty oczywiście musiałaś..... :mdleje: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):znowu mama ciacho zrobiła? :evil_lol:.....a Ty oczywiście musiałaś..... :mdleje: niee ale dzisiaj do pracy przyszło :roll::roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A te fotki są z niedzieli Trochę trawiasto było - ledwo Gacka widać :evil_lol: Ale chłopak lubi przedzierać sie przez taką dżunglę Dla Sylwy to poszukiwawczy raj Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a):niee ale dzisiaj do pracy przyszło :roll::roll::roll::roll: No i jak? :razz: Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :razz::razz:szeptaj szeptaj ...ale tylko komplementa :p http://img440.imageshack.us/img440/2359/obraz175dq2.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie w pracy też ciacho było ...a miałam nie jeść słodyczy :roll: bry wieczór :grins: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):No i jak? :razz: zajedwabiste było:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Oooooo....cUś znalazła szybkie kopu-kopu :lol: Dała Argonowi sprawdzić..... .... a i Gacek był ciekawy co ona tu robi Już cała głowa jej wchodzi :lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a):zajedwabiste było:loveu::loveu::loveu::loveu: Woooooow.....Ty to masz szczęście :razz: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:szeptaj szeptaj ...ale tylko komplementa :p http://img440.imageshack.us/img440/2359/obraz175dq2.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie w pracy też ciacho było ...a miałam nie jeść słodyczy :roll: bry wieczór :grins: To było takie delikatne mycie uszu :evil_lol: To Ty też na diecie? :crazyeye: Hejka :multi: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Woooooow.....Ty to masz szczęście :razz: nooooo.... i teraz od nowa musze sie zaczac odchudzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a):nooooo.... i teraz od nowa musze sie zaczac odchudzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie od nowa, tylko znowu od poniedziałku :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie od nowa, tylko znowu od poniedziałku :evil_lol: bueheheheheh ciiiiii:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a):bueheheheheh ciiiiii:evil_lol::evil_lol: wiem, wiem....tak tylko mi się wymskŁo :razz::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):wiem, wiem....tak tylko mi się wymskŁo :razz::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:to ty uwazaj co ci sie wymyka:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 evaxon napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:to ty uwazaj co ci sie wymyka:diabloti: To był czysty przypadek :eviltong: Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']To było takie delikatne mycie uszu :evil_lol: To Ty też na diecie? :crazyeye: Hejka :multi: nie na diecie ...ale słodycze mi nie służą :p;) Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='evaxon']sama chrupiesz:roll::roll::roll::roll:Nie chrupiem.........ty chrupiesz:roll: [quote name='Menrzuś']Czułem, że będzie następny odcinek z cyklu "Dialogi na cztery nogi" i się nie pomyliłem :evil_lol:tarararara:eviltong: Witaj Menrzusiu:loveu: U mnie dzisiaj przepiękna pogoda....słonko od samego rana.....fajne orzeźwiające powietrze......jednym słowem PIĘKNA POLSKA ZŁOTA JESIEŃ Hmmmmmm interesujące:cool1::evil_lol: http://img440.imageshack.us/img440/2193/obraz199wu1.jpg Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Alicja']nie na diecie ...ale słodycze mi nie służą :p;) Mi chyba też - jedyne słodycze, które łykam, to ptasie mleczko do porannej kawki :p Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Nie chrupiem.........ty chrupiesz:roll: tarararara:eviltong: Witaj Menrzusiu:loveu: U mnie dzisiaj przepiękna pogoda....słonko od samego rana.....fajne orzeźwiające powietrze......jednym słowem PIĘKNA POLSKA ZŁOTA JESIEŃ Hmmmmmm interesujące:cool1::evil_lol: http://img440.imageshack.us/img440/2193/obraz199wu1.jpg Witaj jesienne Jabłuszko :multi::loveu: U mnie też jest znośnie - przynajmniej nie pada A cóż interesującego tam zauważyłaś? :crazyeye: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Witaj jesienne Jabłuszko :multi::loveu: U mnie też jest znośnie - przynajmniej nie pada A cóż interesującego tam zauważyłaś? :crazyeye:No to niedbalstwo o klejnoty.............mam nadzieje ze nie ruszyłeś stoliczkiem:roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']No to niedbalstwo o klejnoty.............mam nadzieje ze nie ruszyłeś stoliczkiem:roll: No co Ty.....na paluszkach drybdałem....z daleka od stoliczka :evil_lol: Quote
Recommended Posts