Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']te tez fajowemusze przećwiczyć w domu:diabloti::evil_lol: hihihihihihi to się nazywa pocałunek:evil_lol: Biedny TZ :shake::evil_lol: No nie mów, że za takim tęsknisz? :-o Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Agniest napisał(a):Łooooo jejuuuuu :loveu: jaki słodki pociąg...... u mnie cuś takiego nierealne...... zazdraszczam... I to jest przewaga mieć trzy a nie dwa pieski :diabloti: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :shake::evil_lol: No nie mów, że za takim tęsknisz? :-oNależy mu się:cool1: No może nie za takim aleeeeee............................:evil_lol: Patrzaj jak parcuje podwyżke chyba dostanę:evil_lol: Buahhahahahahaha i ta - teraz ją znalazłam - boska po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nooooo.....ta ostatnia jest super :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Nooooo.....ta ostatnia jest super :evil_lol::evil_lol:taaaak zdecydowanie wejdzie do moich ulubionych:evil_lol: ta tez jest fajna....ale nie do częstego użytku bo się wszystkim opatrzy:roll: ta tyż fajna i ta Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']taaaak zdecydowanie wejdzie do moich ulubionych:evil_lol: ta tez jest fajna....ale nie do częstego użytku bo się wszystkim opatrzy:roll: ta tyż fajna i ta Tuś to mnie powaliła :diabloti:......boszszsz..... hehehehehe. Prawie jak wrony :diabloti: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Tuś to mnie powaliła :diabloti:......boszszsz..... hehehehehe. Prawie jak wrony :diabloti:Hihihihihihihi ciesze się....ale na razie kuniec....nie mam wiecej:roll: znowu mi zimno w pracy....zakręcili ogrzewanie:roll: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Hihihihihihihi ciesze się....ale na razie kuniec....nie mam wiecej:roll: znowu mi zimno w pracy....zakręcili ogrzewanie:roll: Aaaa.....te soft Ci się skończyły :razz::evil_lol: To zatkaj tą dziurę w kalafiorze i odkręcaj wodę :p Muszę śmigać......papapapapa :loveu: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaa.....te soft Ci się skończyły :razz::evil_lol: To zatkaj tą dziurę w kalafiorze i odkręcaj wodę :p Muszę śmigać......papapapapa :loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a co wy tak od rana gadacie??:razz: nie macie co robic??:roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):a co wy tak od rana gadacie??:razz: nie macie co robic??:roll::roll::roll: Jabłuszkowa się nudziła.....no i kalafiory ma zimne - więc rozumiesz :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jabcokowa! Ty się kurna weź w tej robocie za robotę! A nie emoty wyszukiwać!!! cze Menrzusiu! Quote
GoniaP Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Zapadam na grypę... Proszę napisz jakich ziół mam użyć , bo nie mogę być chora!!!:-( Całuję stado w brzusie :loveu: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Jabłuszkowa się nudziła.....no i kalafiory ma zimne - więc rozumiesz :evil_lol: :hmmmm: aaaaa kalafioryyyy :splat: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jabcokowa! Ty się kurna weź w tej robocie za robotę! A nie emoty wyszukiwać!!! cze Menrzusiu! No przecież kalafiory miała zimne :evil_lol: Czeeeeeee :multi: GoniaP napisał(a):Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Zapadam na grypę... Proszę napisz jakich ziół mam użyć , bo nie mogę być chora!!!:-( Całuję stado w brzusie :loveu: No przecież Ci wysłałem ;) evaxon napisał(a)::hmmmm: aaaaa kalafioryyyy :splat: noooooooo.....mówię Ci :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a): noooooooo.....mówię Ci :diabloti: goopia apelka:megagrin::errrr: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='evaxon']goopia apelka:megagrin::errrr: Jak goopia....piersią Ją zasłonie przed pomówieniami :mad: (przecież to nie jej wina :lol:) Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak goopia....piersią Ją zasłonie przed pomówieniami :mad: (przecież to nie jej wina :lol:) no jak ni ejej jak jej ... jak ma zimnego kalafiora to niech go podgrzeje :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):no jak ni ejej jak jej ... jak ma zimnego kalafiora to niech go podgrzeje :razz::razz: A to się razem zgadajcie - ja tam nic nie wiem :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A to się razem zgadajcie - ja tam nic nie wiem :diabloti: to ci mowie przecie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):to ci mowie przecie:diabloti::diabloti::diabloti: Ładna pogoda dzisiaj była, nieprawdaż? :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Ładna pogoda dzisiaj była, nieprawdaż? :diabloti: no tam u was zajedwabista:diabloti: u mnie nie koniecznie:cool1: ale i tak jestem szczesliwa bo inni mieli piekna:razz::razz::razz:ooo jaka ja z tego powodu szczesliwa jestem oooo o ooo o:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):no tam u was zajedwabista:diabloti: u mnie nie koniecznie:cool1: ale i tak jestem szczesliwa bo inni mieli piekna:razz::razz::razz:ooo jaka ja z tego powodu szczesliwa jestem oooo o ooo o:roll::evil_lol: ooooo ooooo, albo i więcej? jakie Ty masz dobre serduszko.... ajajajajaaaaaaj :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):ooooo ooooo, albo i więcej? jakie Ty masz dobre serduszko.... ajajajajaaaaaaj :evil_lol: takkkk jestempiekna wewnątrz i na zewnatrz :loveu: jestem szczupła i nie mam zmarszczek pomimo ze mi sie czerwona herbata skonczyla..... Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 evaxon napisał(a):takkkk jestempiekna wewnątrz i na zewnatrz :loveu: jestem szczupła i nie mam zmarszczek pomimo ze mi sie czerwona herbata skonczyla..... Normalnie cud-malina :multi: To chyba dlatego, że Ci się skończyła :diabloti: Quote
Recommended Posts