Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Będzie, będzie - co Wy takie niecierpliwe? :p Bo ja mam już dość tej zgnilizny! :placz: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzusiu! Wysłałam Ci maila. A tymczasem... Borem, lasem... Uciekam... Zuzol otworzył swe oko! Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Wysłałam Ci maila. A tymczasem... Borem, lasem... Uciekam... Zuzol otworzył swe oko! Czymajcie się ciepło - słonko pędzi do Was :multi: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Słonka brak, to jabłuszko nie może dojrzeć :evil_lol: Słonko śmigaj na południe!!!!!taaaaak zdecydownie za mało u mnie ostatnio rumieńców:roll: [quote name='Iza i Avanti']To się umyjesz... :roll: Bosz! Jaka wydelikacona... Pf :roll: Ppfffffffff:roll: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zobacz jaką fajną emotę znalazłam Chyba mi się jej nie uda nigdzie użyć.........więc tak se wstawię u ciebie co by sie nie marnowała......fajna nie? Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iv_'] Iv! Co Ty taka przyczajona??? :crazyeye: [quote name='apple']taaaaak zdecydownie za mało u mnie ostatnio rumieńców:roll: Ppfffffffff:roll: Co? Co pffffff? Może kłamię? :mad: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Zobacz jaką fajną emotę znalazłam Chyba mi się jej nie uda nigdzie użyć.........więc tak se wstawię u ciebie co by sie nie marnowała......fajna nie? Jabcokowa! Ty zboczuszku!!! :evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Co? Co pffffff? Może kłamię? :mad:No nie ale i tak pfffff:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty zboczuszku!!! :evil_lol:Nooooo sooooooooooo Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']No nie ale i tak pfffff:evil_lol: Nooooo sooooooooooo Taaaaaaaaaa... A tera się czerwień... Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaa... A tera się czerwień... no ssssssooooooooo:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']no ssssssooooooooo:roll: ...............:evil_lol:................... Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']...............:evil_lol:...................Już nic nie można wstawic bo od razu :roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iv_'] A gdzieś Ty wpadła? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Zobacz jaką fajną emotę znalazłam Chyba mi się jej nie uda nigdzie użyć.........więc tak se wstawię u ciebie co by sie nie marnowała......fajna nie? Ładnie....najpierw parawanik, a teraz wanna :evil_lol: Fajną pracę masz, że takie emotki w niej wyszukujesz :diabloti: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ładnie....najpierw parawanik, a teraz wanna :evil_lol: Fajną pracę masz, że takie emotki w niej wyszukujesz :diabloti:Nooooo cooooooo tak siedze i się nudzę to głoopoty mi do głowy przychodzą:evil_lol: A co wy tacy pruderyjni :razz::roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Nooooo cooooooo tak siedze i się nudzę to głoopoty mi do głowy przychodzą:evil_lol: A co wy tacy pruderyjni :razz::roll::evil_lol: Ciekawe co jeszcze znajdziesz :evil_lol: No, ja Ciebie od zboczuszków nie wyzywałem :eviltong: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawe co jeszcze znajdziesz :evil_lol: No, ja Ciebie od zboczuszków nie wyzywałem :eviltong: hihihihihi no cosik by sie znalazło:cool3: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']hihihihihi no cosik by sie znalazło:cool3: Hahahaha......idę skrzynkę oczyścić :diabloti: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Hahahaha......idę skrzynkę oczyścić :diabloti:eeeeeeenie musisz to nie takie straszne.....raczej smieszne:evil_lol: Coś z serii kobieta i mężczyzna:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']eeeeeeenie musisz to nie takie straszne.....raczej smieszne:evil_lol: Coś z serii kobieta i mężczyzna:evil_lol: Ostra ta kobitka - od razu z liścia ..... i to za byle co :evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ostra ta kobitka - od razu z liścia ..... i to za byle co :evil_lol:No jak za byle co:crazyeye:.........meżczyźni:p znalażłam też z serii ze zwierzatkami:evil_lol: To mnie wyjątkowo śmieszy (sama nie wiem czemu) To tez jest super i to Cos dla ciebie I tooooo to pobija wszelkie rekordy - hihihihihi Quote
Agniest Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Łooooo jejuuuuu :loveu: jaki słodki pociąg...... u mnie cuś takiego nierealne...... zazdraszczam... Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']No jak za byle co:crazyeye:.........meżczyźni:p znalażłam też z serii ze zwierzatkami:evil_lol: To mnie wyjątkowo śmieszy (sama nie wiem czemu) To tez jest super i to Cos dla ciebie I tooooo to pobija wszelkie rekordy - hihihihihi No co....przecież tam nic szczególnego facecik nie robił :diabloti: Dobre są hihihihihi..... Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 te tez fajowemusze przećwiczyć w domu:diabloti::evil_lol: hihihihihihi to się nazywa pocałunek:evil_lol: Quote
Recommended Posts