apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Promyczek słonka jutro Ciebie obudzi ;)Myślisz.........mam nadzieje bo na serio odczucia estetyczne w taka pogodę na ślasku są żadne:shake: Śląsk to bardzo brzydkie miejsce , brudne i szare a jeszcze jak jest taka pogoda to juz całkiem- załamka:roll: Quote
Bila Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://img72.imageshack.us/img72/9951/06ez0.jpg Pociąg kanapowy:lol:. Argon - maszynista. Dzień dobry. Doszczekałam się chociaż kilku zdjęć:cool3: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ma minkę, co? :evil_lol:Oba maja błogie minki ale Gacek zgrywa czujnego....ucho nadstawia:evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 CIOTKA IZA JA CIĘ PRZYWITAM BO MENRZUŚ CIĘ CHYBA NIE ZAUWAŻYŁ:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']CIOTKA IZA JA CIĘ PRZYWITAM BO MENRZUŚ CIĘ CHYBA NIE ZAUWAŻYŁ:evil_lol: Moja Ty kofffffffffffffana :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Menrzusiu! Ślę Ci całe stado buuuuuuuuuuuuuuziaków! Doleciały, tratując mnie.... Czeeeeeeee :sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Myślisz.........mam nadzieje bo na serio odczucia estetyczne w taka pogodę na ślasku są żadne:shake: Śląsk to bardzo brzydkie miejsce , brudne i szare a jeszcze jak jest taka pogoda to juz całkiem- załamka:roll: Trzeba wiedzieć gdzie zamieszkać :evil_lol:....świeża bryza, słoneczko, zielony lasek.....:razz::evil_lol: [quote name='Bila']http://img72.imageshack.us/img72/9951/06ez0.jpg Pociąg kanapowy:lol:. Argon - maszynista. Dzień dobry. Doszczekałam się chociaż kilku zdjęć:cool3: Starałem się wkleic wczoraj.....eeeeech [quote name='apple']Oba maja błogie minki ale Gacek zgrywa czujnego....ucho nadstawia:evil_lol: On ma zawsze uszy postawione....nawet jak śpi Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']CIOTKA IZA JA CIĘ PRZYWITAM BO MENRZUŚ CIĘ CHYBA NIE ZAUWAŻYŁ:evil_lol: No bo się wpisała między zdjęciami i mi umskŁo :oops: [quote name='Iza i Avanti']Ale fajowa ciuchcia! czasami powalają mnie swoimi figurami :evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Trzeba wiedzieć gdzie zamieszkać :evil_lol:....świeża bryza, słoneczko, zielony lasek.....:razz::evil_lol: No na to to akurat nie miałam wpływu:cool1: Starałem się wkleic wczoraj.....eeeeech On ma zawsze uszy postawione....nawet jak śpiHihihihihi serio......nigdy mu nie opadają:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Doleciały, tratując mnie.... Czeeeeeeee :sweetCyb: Myślałby kto, że Ty taki delikatny...:roll: I moje całusy Cię stratują :p Menrzuś napisał(a):No bo się wpisała między zdjęciami i mi umskŁo :oops: czasami powalają mnie swoimi figurami :evil_lol: Taaaaaaaaa... Umskło.....:mad: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Hihihihihi serio......nigdy mu nie opadają:crazyeye: Nigdy. Czasami jak biegnie to położy je po sobie. [quote name='Iza i Avanti']Myślałby kto, że Ty taki delikatny...:roll: I moje całusy Cię stratują :p Taaaaaaaaa... Umskło.....:mad: No pewnie, że delikatny - przecież my to ta słabsza pć :roll: No umskŁo......moja culpa :modla: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Nigdy. Czasami jak biegnie to położy je po sobie. No pewnie, że delikatny - przecież my to ta słabsza pć :roll: No umskŁo......moja culpa :modla: Dopsz! Ave! Zostało Ci wybaczone... :loveu: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No juz przestańcie bić te pokłony bo się nieswojo czuje:roll: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz! Ave! Zostało Ci wybaczone... :loveu: Uuuuufffffffffffffffffffffffff....aż sie spociłem cUś z rana kiepsko z moją koncentracją :shake: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']No juz przestańcie bić te pokłony bo się nieswojo czuje:roll: No sooooooooooooooooooo Ty! Oć! Poskaczemy! :multi: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No sooooooooooooooooooo Ty! Oć! Poskaczemy! :multi:Oooooogooopłaś....jeszcze sie spoce:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Uuuuufffffffffffffffffffffffff....aż sie spociłem cUś z rana kiepsko z moją koncentracją :shake: No dopsze, dopsze... Już się nie tłumacz... Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Oooooogooopłaś....jeszcze sie spoce:roll: O Jesssssssssssssssooooooooooooo :roll: No i co z tego.... :shake::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']No juz przestańcie bić te pokłony bo się nieswojo czuje:roll: zazdrośnica :evil_lol:........:modla: aaaaave Jabłkowej :multi: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O Jesssssssssssssssooooooooooooo :roll: No i co z tego.... :shake::evil_lol: No jak to co.......spocona będe:roll: [quote name='Menrzuś']zazdrośnica :evil_lol:........:modla: aaaaave Jabłkowej :multi:Ojjjjjjj jak ty mnie dobrze znasz.........od razu lepiej AVE:B-fly: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):zazdrośnica :evil_lol:........:modla: aaaaave Jabłkowej :multi: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaave! :modla: :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple'] Ojjjjjjj jak ty mnie dobrze znasz.........od razu lepiej AVE:B-fly: Słonka brak, to jabłuszko nie może dojrzeć :evil_lol: Słonko śmigaj na południe!!!!! Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']No jak to co.......spocona będe:roll: Ojjjjjjj jak ty mnie dobrze znasz.........od razu lepiej AVE:B-fly: To się umyjesz... :roll: Bosz! Jaka wydelikacona... Pf :roll: [quote name='Menrzuś']Słonka brak, to jabłuszko nie może dojrzeć :evil_lol: Słonko śmigaj na południe!!!!! Słonka ni ma... :shake: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Słonka ni ma... :shake: Będzie, będzie - co Wy takie niecierpliwe? :p Quote
Recommended Posts