Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: kto facetowi dogodzi? komentować-nie komentować :roll:, te wcześniejsze, nie te przyszłe, boszszsz......i jak ja z nim wytrzymam :shake: dłużej jak 5 minut :eviltong: :p Nie chciałem wzbudzać w Tobie takich niezdrowych emocji - przepraszam :modla: No to przekroczyłaś swój limit :razz:......wow :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='lavinia']witajcie zajrzyjcie proszę...może ktoś się zakocha ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10864673#post10864673 o mój Boże :-o ale cudoooooo :loveu: troszkę chudzinka :shake:, ale śliczna buziulka :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):w pyniu go miesci, w pyniu :eviltong: :evil_lol: Aż sprawdziłem na YouTube - może coś z głośnikiem masz nie tenteges? U mnie słychać wyraźnie A myślałem, że jej zwisa do żołądka :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie chciałem wzbudzać w Tobie takich niezdrowych emocji - przepraszam :modla: No to przekroczyłaś swój limit :razz:......wow :evil_lol: mmmmmmm pięknie przepraszasz :razz: nooooo jeszcze jakie kwiatki by się przydały :eviltong: może jeszcze nie przekroczyłam :roll: :eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):o mój Boże :-o ale cudoooooo :loveu: troszkę chudzinka :shake:, ale śliczna buziulka :loveu: Ty się nie roztkliwiaj, tylko zabieraj - może jakiś zlot buldożków sie zrobi? :razz: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Aż sprawdziłem na YouTube - może coś z głośnikiem masz nie tenteges? U mnie słychać wyraźnie Jakie nie tengens? :-o wszystko mi gra w głośnikach, tylko nie ten filmik :shake: A myślałem, że jej zwisa do żołądka :evil_lol: :hmmmm: wiesz to jest może prawda :roll: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):mmmmmmm pięknie przepraszasz :razz: nooooo jeszcze jakie kwiatki by się przydały :eviltong: może jeszcze nie przekroczyłam :roll: :eviltong: :evil_lol: A niech Ci będzie :evil_lol:...... :Rose: No, 5 minut minęło :razz: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty się nie roztkliwiaj, tylko zabieraj - może jakiś zlot buldożków sie zrobi? :razz: Przecież wiesz, że mam dwa psy już :placz: a od jakiegoś czasu jestem zakochana w bulwach :oops: i wiem, że kiedyś........będę miała małą bulwkę :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: wiesz to jest może prawda :roll: Alaaaaaaaaa....słodyczy południa - czy słyszysz szczekanie Gacka w filmiku?:roll: No właśnie nie wiem Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wzięłam słuchawki i włączyłam znowu :obrońce: o jacie......ale obłędny głosik :loveu: :loveu: :loveu:, szczekanie i to jakies takie......bulgotanio-parskanie cudooooooo :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):Przecież wiesz, że mam dwa psy już :placz: a od jakiegoś czasu jestem zakochana w bulwach :oops: i wiem, że kiedyś........będę miała małą bulwkę :loveu: Ja też kiedyś miałem dwa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):wzięłam słuchawki i włączyłam znowu :obrońce: o jacie......ale obłędny głosik :loveu: :loveu: :loveu:, szczekanie i to jakies takie......bulgotanio-parskanie cudooooooo :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Nooooo, nareszcie. Nie mogę go tylko nagrać jak chrumka :evil_lol: - chociaż staram się Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):A niech Ci będzie :evil_lol:...... :Rose: och :oops: piękne te kwiaty :loveu:, dziękuję :razz: :evil_lol: No, 5 minut minęło :razz: noooo eeeeeeee yyyyyyyyyy :roll: bo dzisiaj wyjątkowo dłużej z Tobą wytrzymuję :eviltong: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo, nareszcie. Nie mogę go tylko nagrać jak chrumka :evil_lol: - chociaż staram się No właśnie słyszałam o tym, że one chrumkają, też chciałabym to usłyszeć na własne uszy :placz: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też kiedyś miałem dwa :diabloti: nie kuś nie kuś szatanie :diabloti: a kyszszszsz.................:eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):noooo eeeeeeee yyyyyyyyyy :roll: bo dzisiaj wyjątkowo dłużej z Tobą wytrzymuję :eviltong: :evil_lol: Rozumiem, że 10 minut :diabloti: Iv_ napisał(a):No właśnie słyszałam o tym, że one chrumkają, też chciałabym to usłyszeć na własne uszy :placz: Fantastycznie to robi - taka mała świnka w powerze.....chrum, chrum :evil_lol: Iv_ napisał(a):nie kuś nie kuś szatanie :diabloti: a kyszszszsz.................:eviltong: :evil_lol: :siara::siara::siara: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Rozumiem, że 10 minut :diabloti: no przecież, że nie całe życie :eviltong::evil_lol: Fantastycznie to robi - taka mała świnka w powerze.....chrum, chrum :evil_lol: nagraj to koniecznie-bardzo chciałabym usłyszeć :p, bardzo bardzo :modla: :modla: :siara::siara::siara: oj :roll: :roll: nie podoba mi się to gwizdanie ojjj :roll: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):oj :roll: :roll: nie podoba mi się to gwizdanie ojjj :roll: To znowu ta motywacja przez marudzenie? :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):To znowu ta motywacja przez marudzenie? :razz::evil_lol: nie jestem standartowa :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):nie jestem standartowa :eviltong: noooooo....ale przewidywalna :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):noooooo....ale przewidywalna :diabloti: jesteś tego taki pewny? :p Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):jesteś tego taki pewny? :p jak tego, że mam włosy na głowie :evil_lol: Muszę już śmigać - dać sie psom wtulić Dobrej nocki i tęczowych snów :loveu: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):jak tego, że mam włosy na głowie :evil_lol: Muszę już śmigać - dać sie psom wtulić Dobrej nocki i tęczowych snów :loveu: a tego nie wiem czy masz :eviltong: wtulaj paszczaki słodkie :evil_lol: Kolorowych snów :loveu: i bądź.......Ty wiesz co :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Iv_ napisał(a):a tego nie wiem czy masz :eviltong: wtulaj paszczaki słodkie :evil_lol: Kolorowych snów :loveu: i bądź.......Ty wiesz co :diabloti: Mam i wiem, że będę miał :eviltong: Dobrej :loveu: :hand: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Mam i wiem, że będę miał :eviltong: Dobrej :loveu: :hand: :hmmmm: skąd ta pewność, masz jakąś receptę na "manie" zawsze czupryny? ;) śmigaj do łózia :sleep2: :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts