Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='szyszka.fr']Dziendoberek! poczekaj jaka będzie ekscytacja po 14-godzinnym dniu ptracy:evil_lol: cieszy się tym co ma, bo co innego mu zostało?:diabloti: wczoraj masował mi nogi i w trakcie zasnęłam:evil_lol: jaka słodka!:loveu: http://img186.imageshack.us/img186/9118/obraz144kv7.jpg ale co Ty tym biednym faflakom robisz?:crazyeye: no tak! zrywasz biedactwa z samego rana i jeszcze sie dziwisz, że nie chcą wstać!:evil_lol: http://img166.imageshack.us/img166/6703/obraz032xt8.jpg Siemanko :multi: Ty to masz luksusy :evil_lol: No co.....na spacerki chodzimy :roll:, a że ganiają jak goopie, to i taki efekt Normalnie to czekają już na mnie, a tutaj tylko łypały oczyma i udawały ciężko zmęczone :lol: Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Cześć SłONECZKA :multi::multi::multi: Menrzuś, zdążyłam, czy już odjechałeś na te grzybki ? Idę looknąć na fotki ;) Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Witaj z rana:multi: Kawę piję- chcesz też:razz: Ale fotów sie naogladałam:p Mysza połknęła Sylwe?:crazyeye: http://img186.imageshack.us/img186/8682/obraz031nb0.jpg Mysza wessała Sylwę :p I ze przepraszam on tak śpi w tej trawie:crazyeye: http://img166.imageshack.us/img166/3600/obraz128sp7.jpg ....odpoczywał....i dalej po chwili pogonił Taka zajechana ze aż jej język z pysia wypadł:evil_lol: http://img186.imageshack.us/img186/9118/obraz144kv7.jpg a ma ten język.....jak prawdziwy babiszon :diabloti: Hmmmm jakoś niebezpiecznie blisko Argonowych klejnotów:diabloti::evil_lol: http://img166.imageshack.us/img166/6703/obraz032xt8.jpg był "tak zmęczony", że nie myślał o gryzieniu :evil_lol: Witaaaaaj w ten mokry poranek :multi: Rozpieszczam Was ostatnio - robię czystki w archiwum przed urlopem :razz: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agniest napisał(a):Cześć SłONECZKA :multi::multi::multi: Menrzuś, zdążyłam, czy już odjechałeś na te grzybki ? Idę looknąć na fotki ;) Agnieeeestkaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:.....nareszcie - będziesz musiała zdać dokładną relację z niebytu :evil_lol: Z Jabłkową już całkiem opanowaliśmy Twój wątek :roll: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']był "tak zmęczony", że nie myślał o gryzieniu :evil_lol: Witaaaaaj w ten mokry poranek :multi: Rozpieszczam Was ostatnio - robię czystki w archiwum przed urlopem :razz:A co ty tak kolor zmieniasz...... jakiś taki blady jesteś....brzusiu boli?:razz::diabloti: No własnie bo dzisiaj już 29 to ty chyba jutro wyjeżdżasz:crazyeye: Na jak długo?Kiedy wracasz......co ja sama pocznę:placz: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']A co ty tak kolor zmieniasz...... jakiś taki blady jesteś....brzusiu boli?:razz::diabloti: No własnie bo dzisiaj już 29 to ty chyba jutro wyjeżdżasz:crazyeye: Na jak długo?Kiedy wracasz......co ja sama pocznę:placz: CUś ciśnienie spada :shake:.....:eviltong: Przesunęło sie o dzień - śmigamy w niedzielny poranek :p i w niedzielny wieczór wracamy (uprzedzam - w następną niedzielę) Odpoczniesz trochę ode mnie:razz: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']CUś ciśnienie spada :shake:.....:eviltong: Przesunęło sie o dzień - śmigamy w niedzielny poranek :p i w niedzielny wieczór wracamy (uprzedzam - w następną niedzielę) Odpoczniesz trochę ode mnie:razz: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple'] Usiadłaś na igłę? :crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Usiadłaś na igłę? :crazyeye: :diabloti:Nie!:cool1: Popadłam w czarną rozpacz A poza tym nie przeszkadzaj nie widzisz że płaczę... Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Nie!:cool1: Popadłam w czarną rozpacz A poza tym nie przeszkadzaj nie widzisz że płaczę... Bym Ci dał chusteczkę, ale Gacek zeżarł :shake: :placz::placz::placz: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Bym Ci dał chusteczkę, ale Gacek zeżarł :shake: :placz::placz::placz:Rozumiem.......mam swoją Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Piękne fotecki :) tak sobie patrzę i myślę, że może Żabulastej by się taka terapia Gackowa przydała...... :) chociaż wolę nie ryzykować :) ......coś mi się z netem dzieje..... Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Rozumiem.......mam swoją No juz dooobra :glaszcze:......bo znowu zacznie padać ;) Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agniest napisał(a):Piękne fotecki :) tak sobie patrzę i myślę, że może Żabulastej by się taka terapia Gackowa przydała...... :) chociaż wolę nie ryzykować :) ......coś mi się z netem dzieje..... Nie jestem specjalistą....ale może by się obudziły te instynkta macierzyńskie. Chociaż wątpię, czy by naprawiły stosunki między suczkami. Chociaż np u mnie teraz zabawki moga leżeć na podłodze - Sylwa juz o nie z Argonem nie walczy Mi też dogo muli... Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Agniest'] ......coś mi się z netem dzieje.....Nie tylko tobie...mnie też strasznie muli:cool1: [quote name='Menrzuś']No juz dooobra :glaszcze:......bo znowu zacznie padać ;)U mnie i tak pada:roll: Dobra muszę uciekać jakbyśmy sie już nie sklikali to udanego grzybobrania........Niech Ci grzyb pod nogą rośnie.....samych prawdziweczków królewskich, pysznych rydzyków i podgrzybeczków:loveu: ostatecznie moze być kozaczek;) Aaaaaaaaa a ten kolorek mój zielony wróci jak ty wrócisz....tak ze sie spiesz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Nie tylko tobie...mnie też strasznie muli:cool1: U mnie i tak pada:roll: Dobra muszę uciekać jakbyśmy sie już nie sklikali to udanego grzybobrania........Niech Ci grzyb pod nogą rośnie.....samych prawdziweczków królewskich, pysznych rydzyków i podgrzybeczków:loveu: ostatecznie moze być kozaczek;) Aaaaaaaaa a ten kolorek mój zielony wróci jak ty wrócisz....tak ze sie spiesz:diabloti: Dziękuję - jak się uda cUś zebrać, to i może jakąś fotke wstawię :razz: To az taka ta "czarna rozpacz"?......niech trochę zszarzeje, bo nie wyjadę :placz::placz: Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Dziękuję - jak się uda cUś zebrać, to i może jakąś fotke wstawię :razz: To az taka ta "czarna rozpacz"?......niech trochę zszarzeje, bo nie wyjadę :placz::placz: Czarna jak noc:roll:........ale jedź jakoś przeżyje.....no chyba że Iza nie wróci i zostane sama jak palec:placz: Dobra zmykam.....papa i szczęśliwej i bezpiecznej podróży:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Czarna jak noc:roll:........ale jedź jakoś przeżyje.....no chyba że Iza nie wróci i zostane sama jak palec:placz: Dobra zmykam.....papa i szczęśliwej i bezpiecznej podróży:loveu: Ty też się czymnij .....a jak Iza wróci, to Ją opitol i ode mnie :mad: Paaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agniest napisał(a):Menrzuś, a gdzie jedziecie ? na Kaszuby - między Kościerzyną, a Wdzydzami......lasy, jeziora, domek z kominkiem....raj dla piesków Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 aaachhhh.... brzmi cudownie.....:) a to tam gdzie poprzednio ? Ja też życzę udanego wypoczynku i duuuuuuuużo grzybków w koszyczku, w wieeeeelu koszyczkach :) A za mnie proszę trzymać kciuki w poniedziałek, bo to pierwszy dzień w szkole mojego małego mężczyzny - boję się chyba bardziej niż on :) Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Agniest napisał(a):aaachhhh.... brzmi cudownie.....:) a to tam gdzie poprzednio ? Ja też życzę udanego wypoczynku i duuuuuuuużo grzybków w koszyczku, w wieeeeelu koszyczkach :) A za mnie proszę trzymać kciuki w poniedziałek, bo to pierwszy dzień w szkole mojego małego mężczyzny - boję się chyba bardziej niż on :) Nooooo....spodobało sie nam i psiakom, więc jeszcze raz tam pojedziemy, żeby Gackowi pokazać :lol:.....może Sylwa znowu zschudnie? :razz: Będę trzymał, ale to przecież chłopak - da sobie radę :loveu: Quote
Agniest Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 teraz może schudnie podwójnie :evil_lol: bo ma dwóch towarzyszy zabaw :lol: a Dominik jest troszkę nieśmiały - po mamusi ;), ale jestem pewna że sobie świetnie poradzi ;) Buziaki :loveu: Pa, pa. Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Menrzuś']na Kaszuby - między Kościerzyną, a Wdzydzami......lasy, jeziora, domek z kominkiem....raj dla pieskówBosszzz jak to bajkowo brzmi:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Bosszzz jak to bajkowo brzmi:loveu: ....dziki, wilki, dzikie węże..... :evil_lol: Quote
Recommended Posts