Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dla Ciebie Halbinko na dzień zmienię avatarka.....ale widzę, że to musi potrwać chwilkę :razz: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 buziolce wszystkim! dobrej nocki i dobrego dnia! :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Dla Ciebie Halbinko na dzień zmienię avatarka.....ale widzę, że to musi potrwać chwilkę :razz: nie widać... :roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 halbina napisał(a):buziolce wszystkim! dobrej nocki i dobrego dnia! :loveu::loveu::loveu: ....i słodkich snów :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 halbina napisał(a):nie widać... :roll: zaraz zaskoczy....spoko :razz: rano zobaczysz Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Menrzuś napisał(a):zaraz zaskoczy....spoko :razz: rano zobaczysz Ja też czekam i nie zasnę dopóki....... Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:to dla mnie?... :roll: :p Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 GoniaP napisał(a):Ja też czekam i nie zasnę dopóki....... :diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:to dla mnie?... :roll: :p Cały ja :diabloti: Quote
GoniaP Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='halbina'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:to dla mnie?... :roll: :p Ja bym się z gruntu obraziła :roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 GoniaP napisał(a):Ja bym się z gruntu obraziła :roll::roll::roll: to nie jest coś dla kogoś, tylko autoprezentacja ;) Quote
halbina Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 oj, Menrzusiu... Menrzusiu... lubię sępy... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A teraz Ptasiorki zwijamy skrzydła i poddajemy sie urokowi Morfeusza :razz: Dobrej.....dzisiaj tez jest dzień :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 halbina napisał(a): oj, Menrzusiu... Menrzusiu... lubię sępy... :evil_lol: mają swój urok, no nie? :razz: dobrej nocki i wspaaaaaaaniałego dnia :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']znowu po śląsku :-o.....ale mi się trafiło, prawie wszystkie z południa :lol: Bo my cudowne kobiety jesteśmy! :loveu: [quote name='halbina']bo my szwarne dziołchy som! :evil_lol: O! :Rose::Rose::Rose::Rose: Halbinko! Wszystkiego najlepszego! :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Wow....to ja tez sie piszę :razz:.....mmmmmmmmmmmm [quote name='halbina'] ooooo widzę że Menrzuś już przygotował swoje skrzydełka :evil_lol::evil_lol:do lotu i wpada na południe na pizzę ;) Doberczysław :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo my cudowne kobiety jesteśmy! :loveu: O! To się samo przez się rozumie :razz: Witanko :multi: [quote name='Alicja'] ooooo widzę że Menrzuś już przygotował swoje skrzydełka :evil_lol::evil_lol:do lotu i wpada na południe na pizzę ;) Doberczysław :multi::multi::multi: nie kuś :razz: Dzieńdoberek :multi: (musiałeś mnie w tych kalesonach światu pokazać? :placz:) Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No i nie ma Jabłkowej......chyba nia ma jak usiąść na tej pokłutej poopie :placz: Czymnij się jakoś :loveu: Quote
shirrrapeira Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo moze jutro dostane prace. I to nie byle jaka prace,ale prace z dogomanii. Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 shirrrapeira napisał(a):Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo moze jutro dostane prace. I to nie byle jaka prace,ale prace z dogomanii. Ciekawie to zabrzmiało :razz:.....kciuki zarezerwowane :lol: A jak poprzednie egzaminy? Quote
apple Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witam wszem i wobec- to ja :B-fly::loveu: jakiegoś sępa tu widzę:crazyeye::lol: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='apple']Witam wszem i wobec- to ja :B-fly::loveu: jakiegoś sępa tu widzę:crazyeye::lol: Ooooooo.....widzę, że juz lepiej :razz:.....:multi: Taki jakiś ptasior :eviltong: Quote
Recommended Posts