Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ooooooo.....widzę, że juz lepiej :razz:.....:multi:

Taki jakiś ptasior :eviltong:No odrobinę lepiej już wstaję bez płaczu.....co nie znaczy bez bólu:cool1: Chyba zastrzyki podziałały:roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No odrobinę lepiej już wstaję bez płaczu.....co nie znaczy bez bólu:cool1: Chyba zastrzyki podziałały:roll:

Dużo jeszcze tego kłucia? No i czy na tym się skończy, czy jeszcze jakieś rewelacje Ciebie czekają? :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dużo jeszcze tego kłucia? No i czy na tym się skończy, czy jeszcze jakieś rewelacje Ciebie czekają? :roll:No jeszcze 5 strzałów dostane......... a potem rehabilitacja:roll: ni i chyba tyle...........oby bo nie lubie lekarzy, przychodni i innych takich:roll:

Posted

[quote name='apple']No jeszcze 5 strzałów dostane......... a potem rehabilitacja:roll: ni i chyba tyle...........oby bo nie lubie lekarzy, przychodni i innych takich:roll:

Przeżyyyyyyyyyjesz......ale swoją drogą, to chciałbym zobaczyś Twoją minkę w momencie tego dźgnięcia igłą :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przeżyyyyyyyyyjesz......ale swoją drogą, to chciałbym zobaczyś Twoją minkę w momencie tego dźgnięcia igłą :diabloti:Sadysta:roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Oszszszszszszszsz Tyyyyyyyyyyyyyyyyy.............. :evil_lol:

Jabłuszkową by kłuli, a ja bym się darł :p......jakby zobaczyła moją minę, to by kłucia nie czuła ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:

ktoś tu wspominał, że Wy z południa to szwarne dziołchy jesteście :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:

Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu:

Posted

To oznacza menrzusiu, ze przez przypadek weszlam na forum i tam bylo ogloszenie o pracy i jutro o 12 bede na rozmowie, moze bede ja miala. A egzaminy na razie wszystkie do przodu. A Halbinko wszystkiego najlepszego, zdrowia, milosci, radosci i spelnienia wszystkich marzen takze tych najskrytszych.

Posted

[quote name='Menrzuś']ktoś tu wspominał, że Wy z południa to szwarne dziołchy jesteście :evil_lol:

doopalony jędrne jak jabłuszka :eviltong::eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu:

:razz::roll:coś w tym jest ....

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ala! Bo Ty masz twardą doopę, a miękkie serduszko :loveu:

Ty to musisz wszystko idealizować :evil_lol:....poprostu nie ma chlabra ani cellulitu - same mNięśnie :lol:......ponoć jaki pies taki i właściciel;)

Posted

[quote name='shirrrapeira']To oznacza menrzusiu, ze przez przypadek weszlam na forum i tam bylo ogloszenie o pracy i jutro o 12 bede na rozmowie, moze bede ja miala. A egzaminy na razie wszystkie do przodu. A Halbinko wszystkiego najlepszego, zdrowia, milosci, radosci i spelnienia wszystkich marzen takze tych najskrytszych.

No widzisz? Ty to masz szczęście :multi:

[quote name='Alicja']doopalony jędrne jak jabłuszka :eviltong::eviltong:

:razz::roll:coś w tym jest ....

bez komentarza :evil_lol:

(doopalona do jabłuszka nie porównuj - bo Jabłkowa jeszcze nerwobólu dostanie :shake:) ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak tylko się jakoś rozmarzyłem :cool3::mad::mad::mad::loveu:

[quote name='Menrzuś']Jabłuszkową by kłuli, a ja bym się darł :p......jakby zobaczyła moją minę, to by kłucia nie czuła ;)No chyba ze tak:evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przy zastrzyku tak się raz spięłam że się pani igiełka w mojej doopalonie złamała :angryy:...liche te igły mają :diabloti::evil_lol:Hihihihihihihihihihihihihi już to widzę, tylko w jakim doopalonie jak ty taka chudzinka jesteś:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to musisz wszystko idealizować :evil_lol:....poprostu nie ma chlabra ani cellulitu - same mNięśnie :lol:......ponoć jaki pies taki i właściciel;)

uhmmmmm:evil_lol:

[quote name='Menrzuś']No widzisz? Ty to masz szczęście :multi:

bez komentarza :evil_lol:

(doopalona do jabłuszka nie porównuj - bo Jabłkowa jeszcze nerwobólu dostanie :shake:) ;)

o masz ...jakoś tak sie mnie wymskło :roll::oops:

Posted

[quote name='apple']

No chyba ze tak

No jak nie, jak tak :razz:.....jakoś trzeba pomóc Jabłuszkowej znieść te bóle :loveu:

[quote name='Alicja']uhmmmmm:evil_lol:

Jakoś innej opcji sobie nie wyobrażam :p

o masz ...jakoś tak sie mnie wymskło :roll::oops:

No to na drugi raz......;).....z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje :lol:

Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta :shake:
Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']

No to na drugi raz......;).....z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje :lol:

:mdleje: mam nadzieje że wybaczy :razz::razz:

Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta :shake:
Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak ;)

:razz:pojedziemy sformatować dysk ;) a potem do Halbinki z pizzą ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:razz:pojedziemy sformatować dysk ;) a potem do Halbinki z pizzą ;)

jakos Ją zagadam....może nie zauważy :diabloti:

Jeszcze tylko pół godzinki :crazyeye:....zdążysz z tą pizzą? :razz:

( a z czym jest? :razz:)

Posted

[quote name='Menrzuś']jakos Ją zagadam....może nie zauważy :diabloti:

:cool2:

Jeszcze tylko pół godzinki :crazyeye:....zdążysz z tą pizzą? :razz:

( a z czym jest? :razz:)

zdążę ......pieczarki , salami :cool1:, cebulka a ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ;) i bardzzoooooooo dużo serka