Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja']zdążę ......pieczarki , salami :cool1:, cebulka a ciasto z dodatkiem czosnku i oregano ;) i bardzzoooooooo dużo serka booooooooszsz.....mmmmmmmmmm :loveu:.....aleś mi smaka zrobiła :p (mam własnorobne oregano na zbyciu - świeży susz :razz:) Quote
GoniaP Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Menrzuś'] (mam własnorobne oregano na zbyciu - świeży susz :razz:) Adres znasz :cool3::cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Halbinkoooooooo..... musisz sie pochwalić tym, dlaczego ten różowy wpis był :oops:.........;) Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GoniaP napisał(a):Adres znasz :cool3::cool3::cool3: :loveu:.......to zbierasz takie cuś też? A gdzie Ty to zmieścisz w mieszkaniu pełnym kartonów? :evil_lol: Quote
GoniaP Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Menrzuś napisał(a)::loveu:.......to zbierasz takie cuś też? A gdzie Ty to zmieścisz w mieszkaniu pełnym kartonów? :evil_lol: Pomiędzy kartonami są szparki :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GoniaP napisał(a):Pomiędzy kartonami są szparki :evil_lol::evil_lol: no fakt - mogę w cieniutkie woreczki powsypywać:evil_lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']doopalony jędrne jak jabłuszka [quote name='Menrzuś']No jak nie, jak tak .....jakoś trzeba pomóc Jabłuszkowej znieść te bóle ochhhhh jak dobrze ze ktoś mi współczuje:loveu:..........nie tak jak mój Tz wiecie ze on sie na mnie obraził.....czujecie to....obraził się bo mu powiedziałam że źle poodkurzał i inne takie:roll:No i żeby się od razu obrażac:roll: no to na drugi raz...........z uczuciem do Jabłuszka, bo nie dojrzeje No właśnie....................słuchaj fachowca:evil_lol: Widzisz? Nawet nie odpisała na tego Twojego posta Trzeba będzie się chyba jakoś zebrać i jechać do Jaworzna sprawdzić co i jak Odpisałam:eviltong: A do Jaworzna zapraszam.............................bo mi nie ma kto herbatki zrobić - D sie wkurzył i zabrał do parcy:shake: Bezduszny taki:placz:;):lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 P.S. Widzę ze znowu nowy avatar- normalnie Menrzuś coś ostatnio taki zmienny:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooo a Menrzuś z Gonią dilują oregano :evil_lol: Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'] Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins: Poka fote, poka:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple'] Odpisałam:eviltong: A do Jaworzna zapraszam.............................bo mi nie ma kto herbatki zrobić - D sie wkurzył i zabrał do parcy:shake: Bezduszny taki:placz:;):lol: Bo Wy się zawsze czepiacie wszystkiego.....perfekcjonistki :roll: Nie zauważysz zaangażowania, tego co zrobione, tylko jakiś jeden pyłek :eviltong: Też bym się obraził......pppppffffffffffffff TZeeeeeeet......łączę się w bólu :p Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo Wy się zawsze czepiacie wszystkiego.....perfekcjonistki :roll: Nie zauważysz zaangażowania, tego co zrobione, tylko jakiś jeden pyłek :eviltong: Też bym się obraził......pppppffffffffffffff TZeeeeeeet......łączę się w bólu :pPppppppppppppffffffffffffffffffffffff:roll:..........................bo my jak robimy to RAZ A DOBRZE- O!!!!! a nie tak po łebkach:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']P.S. Widzę ze znowu nowy avatar- normalnie Menrzuś coś ostatnio taki zmienny:evil_lol: Poprzedni był taki jedniodniowy :razz: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooooo a Menrzuś z Gonią dilują oregano :evil_lol: Witaneczko :hand: a ja se z rana latam na mopie :grins: Ja diluję, a Gonia to z tych uzależnionych od oregano :razz::evil_lol: To jakiś sabat się zbliża......cycuś takiego? :hmmmm: Dzieńdoberek Wam :multi::multi: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Pppppppppppppffffffffffffffffffffffff:roll:..........................bo my jak robimy to RAZ A DOBRZE- O!!!!! a nie tak po łebkach:cool1: A my mamy na tyle taktu, że pyłka nie zauważamy :eviltong::cool1: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Poprzedni był taki jedniodniowy :razz: Ten jest cudny................taki.......refleksyjny:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Ten jest cudny................taki.......refleksyjny:loveu: Po ostatnich wypadkach tylko taki mógł być :roll::lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A my mamy na tyle taktu, że pyłka nie zauważamy :eviltong::cool1:Buhahahahahahahaha a toś mnie rozbawił, pyłak nie zauważacie...........buuuhhhaaaaaahahaha nawet jakbyście go przydepli to byście go nie zauważyli..............tzn mój TZ:evil_lol: ty pewnie byś zauważył:roll: [quote name='Menrzuś']Po ostatnich wypadkach tylko taki mógł być :roll::lol:Jakich wypadkach? O czym znowu nie wiem:razz: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Poka fote, poka:diabloti: no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol:Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol: .....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']no so Ty :roll:.....w piżamce jeszcze jestem :evil_lol: Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti: No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :p Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś'].....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao: :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:Ala no nie stydaj - poka - popatrz ilu chetnych:evil_lol: [quote name='Menrzuś']No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :pBuhahahahahha no nie takie połaczenie to tylko mezczyzna mógł wymyslić bo na pewno nie żadna kobieta przy zdrowych zmysłach:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Poprzedni był taki jedniodniowy :razz: okazjonalny ;) Ja diluję, a Gonia to z tych uzależnionych od oregano :razz::evil_lol: aaaaa....no bo nie ma nic lepszego jak odrobina oregano ;) To jakiś sabat się zbliża......cycuś takiego? :hmmmm: taaaaa cuś siem zbliża :razz: Dzieńdoberek Wam :multi::multi: Dobereczek :p Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Tym bardziej poka tego pokemonka na koszulce:diabloti: [quote name='Menrzuś'].....takiej zwiewnej.......i z mopem w ręku......w takt muzyczki :cunao: :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Poka Ala, poka! Z mopem, w piżamce.. Norrrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie :crazyeye: czaaaaaaaaaaaaaaaaaaarownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: [quote name='Menrzuś']No własnie - pokemon, koronka, kokardka ........... kobiety :p :placz::placz::placz:nie mam koszulki zwiewnej ........mam niebiewski t-shirt z napisem: 2% angel+ 98 % devil = that's me! [SIZE=2]i granatowe szorciki :oops: Quote
Recommended Posts