Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='evaxon'] to je do drzewa przywiąż :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:i tutaj też namawia do złego ...... [url]http://img255.imageshack.us/img255/6275/p4200012cy7.jpg[/url] dziwne zajączki :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 AAaaaaaaaaaaaaaa! Menrzuś! Sylwę nam oddali ;-) Ciekawe czy rano też będzie:roll: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='evaxon']nie wiem jak inni ale na tych fotach zadnego lasu nie widze:diabloti:[/quote] Aaaaa.....bo to był niedzielny wypad w tajemne miejsce, gdzie kiedyś rusałkę widziałem ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad::mad::mad:i tutaj też namawia do złego ......[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img255.imageshack.us/img255/6275/p4200012cy7.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dziwne zajączki :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No sama widzisz - nie znałaś Effy z tej strony :lol::razz: Noooo.....dziwne, ale ponponiki mają normalne :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Nie spać! Wstawać!:laugh2_2:[/quote] A co Ci się stało?:crazyeye:....spać nie możesz?:razz: [quote name='Iza i Avanti']AAaaaaaaaaaaaaaa! Menrzuś! Sylwę nam oddali ;-) Ciekawe czy rano też będzie:roll:[/quote] No właśnie widzę :multi:.....dołożę jeszcze parę avatarków Quote
Iza i Avanti Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Menrzuś'] A co Ci się stało?:crazyeye:....spać nie możesz?:razz: No właśnie widzę :multi:.....dołożę jeszcze parę avatarków[/quote] Spać nie mogłam przez tą MaUpę! Dopiero Ty mi to uzmysłowiłeś ;) Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Spać nie mogłam przez tą MaUpę! Dopiero Ty mi to uzmysłowiłeś ;)[/quote] Sama sobie chyba też uświadomiła, bo ze wstydu się nie pokazuje :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Sama sobie chyba też uświadomiła, bo ze wstydu się nie pokazuje :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Menrzuś'][B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol:[/quote] Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad: Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad: Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake:[/quote] ....to chyba by powiedziała, że Jej nie będzie :shake: Quote
e.v.a Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaaa.....bo to był niedzielny wypad w tajemne miejsce, gdzie kiedyś rusałkę widziałem ;) [/quote] aaaaaaaaaa:cool3::cool3::cool3: ruusałke powiadasz hihi Quote
Agniest Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 cześć słoneczka :multi: :multi: :multi: ja tylko tak na chwilkę powiedzieć, że u mnie wszystko OK ale strasznie tęsknię za wami............... pracę mam fajną, ale więcej obowiązków i tzw. papierkowej roboty, no i do domu wracam później..... Quote
apple Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Menrzuś'][B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol:[/quote] [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Iza i Avanti']Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wróciłam:B-fly: na chwileczkę a wy mnie tu obgadujecie to ja juz wiem skąd ta chrostę na jezyku mam:evil_lol: Głoopolki koffane:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iza i Avanti'] Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]25[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]!No brawa dla tej Pani bystra ci ona:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']....to chyba by powiedziała, że Jej nie będzie :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No powiedziała bym ale jakies fatum dzisiaj, normalnie w domu neta niet:shake: bo szalałam po sklepach:roll: a w pracy kompek mi się zepsuł - normalnie strasznie tęsknilam:placz::placz::placz: I jutro też mnie nie bedzie[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='evaxon']aaaaaaaaaa:cool3::cool3::cool3: ruusałke powiadasz hihi[/quote] No, poważnie :razz: Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi: :multi: :multi: ja tylko tak na chwilkę powiedzieć, że u mnie wszystko OK ale strasznie tęsknię za wami............... pracę mam fajną, ale więcej obowiązków i tzw. papierkowej roboty, no i do domu wracam później.....[/quote] No to fajnie, że jesteś zadowolona :multi: tylko......brak tu Ciebie :-( Miałbyć tydzień....dwa - a zrobiło się cztery i nic nie zapowiada zmiany :shake: Trudno.....poszczekam ;) Quote
Menrzuś Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wróciłam:B-fly: na chwileczkę a wy mnie tu obgadujecie to ja juz wiem skąd ta chrostę na jezyku mam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Głoopolki koffane:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]25[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]!No brawa dla tej Pani bystra ci ona:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No powiedziała bym ale jakies fatum dzisiaj, normalnie w domu neta niet:shake: bo szalałam po sklepach:roll: a w pracy kompek mi się zepsuł - normalnie strasznie tęsknilam:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I jutro też mnie nie bedzie[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie żadnego chrosta, tylko klasycznego pypcia :evil_lol: Daj Młodej cmoka od e-wujcia ;) Mówiłaś, że w piątek Ciebie nie będzie, tylko, że ja cały dzień myślałem, że dzisiaj jest czwartek :cool1: Bawcie się dobrze :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry! A Wy gdzie? Sama muszę wszystkiego doglądać.... Bazarków, blogasów.. Ech, co za życie... Quote
Medorowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='evaxon']były ale mało:roll:[/quote] Czuję się oszukana:roll::roll: Cofnęłam się do 1424 i żadnych fot nie widziałam, tzn po drodze zaledwie parę niby z lasu, a wcale tam lasu nie było, ot co:p Cze Menrzulek:loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry! A Wy gdzie? Sama muszę wszystkiego doglądać.... Bazarków, blogasów.. Ech, co za życie...[/quote] Zeszły piątek trzeba odpracować :eviltong:.....a poza tym ja to nocna zmiana ;) [quote name='Medorowa']Czuję się oszukana:roll::roll: Cofnęłam się do 1424 i żadnych fot nie widziałam, tzn po drodze zaledwie parę niby z lasu, a wcale tam lasu nie było, ot co:p Cze Menrzulek:loveu::loveu:[/quote] na 1423 masz ostatnie....dam Ci potem zestawienie stron z fotkami, bo wpadając raz na miesiąc masz pewnie spore zaległości :razz: Czeeee Medorcia :multi: Quote
GoniaP Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czeeeeeee Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Czeeeeeeee Ptasiorki :loveu::loveu::loveu::loveu: Słonko świeci, ptaszki śpiewają, pobudka!!!!!!! Miłego dzionka Wam życzę!!!:lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Miłego Dzioneczka życzę :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ....zajrzyjcie na Nasze Bazarki :mdleje: są w podpisie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Menrzuś'] na 1423 masz ostatnie....dam Ci potem zestawienie stron z fotkami, bo wpadając raz na miesiąc masz pewnie spore zaległości :razz: Czeeee Medorcia :multi:[/quote] Bo ja Menrzuś łobecnie to jestem dziołcha pracująca:grins::grins::diabloti: :loveu: [url]http://img88.imageshack.us/img88/2006/p4200002ye7.jpg[/url] Quote
e.v.a Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 czeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 witam słonecznie :multi: bo u nas dziś piękny dzionek ;) Menrzuś, zapomniałam ostatnio napisać, że masz super fotki w podpisie ;) Quote
Menrzuś Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='GoniaP']Czeeeeeee Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Czeeeeeeee Ptasiorki :loveu::loveu::loveu::loveu: Słonko świeci, ptaszki śpiewają, pobudka!!!!!!! Miłego dzionka Wam życzę!!!:lol::lol::lol:[/quote] Witanko Goniu :multi::loveu::loveu: Faktycznie - świergolce w lesie świergolą na całego :lol: Po miłym dzionku - miłego wieczorku :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: Miłego Dzioneczka życzę :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]....zajrzyjcie na Nasze Bazarki :mdleje: są w podpisie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tobie też miłego wieczorku :loveu: Byłem już tam, ale jakoś mało męskie są to bazarki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Medorowa']Bo ja Menrzuś łobecnie to jestem dziołcha pracująca:grins::grins::diabloti: :loveu: [URL]http://img88.imageshack.us/img88/2006/p4200002ye7.jpg[/URL][/quote] Tylko nie zaryraj się :shake:....:eviltong: [quote name='evaxon']czeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] a czeeeee :eviltong::loveu: [quote name='Agniest']witam słonecznie :multi: bo u nas dziś piękny dzionek ;) Menrzuś, zapomniałam ostatnio napisać, że masz super fotki w podpisie ;)[/quote] U mnie też było słonecznie, więc oprócz spacerków, zostałem zapędzony do zmianu wystroju pokoju :mdleje: te fotki już widziałaś......mało kto z obecnych wszystkie je widział ;) Quote
Recommended Posts