Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']

to je do drzewa przywiąż :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:i tutaj też namawia do złego ......

[url]http://img255.imageshack.us/img255/6275/p4200012cy7.jpg[/url]
dziwne zajączki :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']nie wiem jak inni ale na tych fotach zadnego lasu nie widze:diabloti:[/quote]

Aaaaa.....bo to był niedzielny wypad w tajemne miejsce, gdzie kiedyś rusałkę widziałem ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad::mad::mad:i tutaj też namawia do złego ......[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img255.imageshack.us/img255/6275/p4200012cy7.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]dziwne zajączki :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No sama widzisz - nie znałaś Effy z tej strony :lol::razz:
Noooo.....dziwne, ale ponponiki mają normalne :evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']Nie spać! Wstawać!:laugh2_2:[/quote]
A co Ci się stało?:crazyeye:....spać nie możesz?:razz:

[quote name='Iza i Avanti']AAaaaaaaaaaaaaaa! Menrzuś! Sylwę nam oddali ;-) Ciekawe czy rano też będzie:roll:[/quote]

No właśnie widzę :multi:.....dołożę jeszcze parę avatarków

Posted

[quote name='Menrzuś']
A co Ci się stało?:crazyeye:....spać nie możesz?:razz:

No właśnie widzę :multi:.....dołożę jeszcze parę avatarków[/quote]

Spać nie mogłam przez tą MaUpę! Dopiero Ty mi to uzmysłowiłeś ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Spać nie mogłam przez tą MaUpę! Dopiero Ty mi to uzmysłowiłeś ;)[/quote]

Sama sobie chyba też uświadomiła, bo ze wstydu się nie pokazuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś'][B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol:[/quote]

Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad:

Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad:

Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake:[/quote]

....to chyba by powiedziała, że Jej nie będzie :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa.....bo to był niedzielny wypad w tajemne miejsce, gdzie kiedyś rusałkę widziałem ;)
[/quote]
aaaaaaaaaa:cool3::cool3::cool3: ruusałke powiadasz hihi

Posted

cześć słoneczka :multi: :multi: :multi:

ja tylko tak na chwilkę powiedzieć, że u mnie wszystko OK ale strasznie tęsknię za wami...............

pracę mam fajną, ale więcej obowiązków i tzw. papierkowej roboty, no i do domu wracam później.....

Posted

[quote name='Menrzuś'][B]Jabłkowaaaaaaaa.....[/B] możesz wracać. Izie pierwsza chorera minęła :evil_lol:[/quote]

[quote name='Iza i Avanti']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[quote name='Iza i Avanti']Ale jak nie wrócisz, to mi chorera wróci :mad:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wróciłam:B-fly: na chwileczkę a wy mnie tu obgadujecie to ja juz wiem skąd ta chrostę na jezyku mam:evil_lol:

Głoopolki koffane:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iza i Avanti'] Menrzuś! A może Jabcokowa szaleje przy garach? A to nie dzisiaj Alutka kończy roczek? 25 czy 26? Ni pamiętam :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]25[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]!No brawa dla tej Pani bystra ci ona:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']....to chyba by powiedziała, że Jej nie będzie :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No powiedziała bym ale jakies fatum dzisiaj, normalnie w domu neta niet:shake: bo szalałam po sklepach:roll: a w pracy kompek mi się zepsuł - normalnie strasznie tęsknilam:placz::placz::placz:

I jutro też mnie nie bedzie[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi: :multi: :multi:

ja tylko tak na chwilkę powiedzieć, że u mnie wszystko OK ale strasznie tęsknię za wami...............

pracę mam fajną, ale więcej obowiązków i tzw. papierkowej roboty, no i do domu wracam później.....[/quote]

No to fajnie, że jesteś zadowolona :multi: tylko......brak tu Ciebie :-(
Miałbyć tydzień....dwa - a zrobiło się cztery i nic nie zapowiada zmiany :shake:
Trudno.....poszczekam ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wróciłam:B-fly: na chwileczkę a wy mnie tu obgadujecie to ja juz wiem skąd ta chrostę na jezyku mam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Głoopolki koffane:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]25[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green]!No brawa dla tej Pani bystra ci ona:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No powiedziała bym ale jakies fatum dzisiaj, normalnie w domu neta niet:shake: bo szalałam po sklepach:roll: a w pracy kompek mi się zepsuł - normalnie strasznie tęsknilam:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I jutro też mnie nie bedzie[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie żadnego chrosta, tylko klasycznego pypcia :evil_lol:

Daj Młodej cmoka od e-wujcia ;)

Mówiłaś, że w piątek Ciebie nie będzie, tylko, że ja cały dzień myślałem, że dzisiaj jest czwartek :cool1:

Bawcie się dobrze :multi:

Posted

[quote name='evaxon']były

ale mało:roll:[/quote]
Czuję się oszukana:roll::roll: Cofnęłam się do 1424 i żadnych fot nie widziałam, tzn po drodze zaledwie parę niby z lasu, a wcale tam lasu nie było, ot co:p

Cze Menrzulek:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry!

A Wy gdzie?

Sama muszę wszystkiego doglądać.... Bazarków, blogasów.. Ech, co za życie...[/quote]

Zeszły piątek trzeba odpracować :eviltong:.....a poza tym ja to nocna zmiana ;)

[quote name='Medorowa']Czuję się oszukana:roll::roll: Cofnęłam się do 1424 i żadnych fot nie widziałam, tzn po drodze zaledwie parę niby z lasu, a wcale tam lasu nie było, ot co:p

Cze Menrzulek:loveu::loveu:[/quote]

na 1423 masz ostatnie....dam Ci potem zestawienie stron z fotkami, bo wpadając raz na miesiąc masz pewnie spore zaległości :razz:

Czeeee Medorcia :multi:

Posted

Czeeeeeee Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Czeeeeeeee Ptasiorki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Słonko świeci, ptaszki śpiewają, pobudka!!!!!!!
Miłego dzionka Wam życzę!!!:lol::lol::lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Miłego Dzioneczka życzę :loveu::loveu::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ....zajrzyjcie na Nasze Bazarki :mdleje: są w podpisie [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']

na 1423 masz ostatnie....dam Ci potem zestawienie stron z fotkami, bo wpadając raz na miesiąc masz pewnie spore zaległości :razz:

Czeeee Medorcia :multi:[/quote]
Bo ja Menrzuś łobecnie to jestem dziołcha pracująca:grins::grins::diabloti:

:loveu:
[url]http://img88.imageshack.us/img88/2006/p4200002ye7.jpg[/url]

Posted

[quote name='GoniaP']Czeeeeeee Menrzusiu :loveu::loveu::loveu::loveu:
Czeeeeeeee Ptasiorki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Słonko świeci, ptaszki śpiewają, pobudka!!!!!!!
Miłego dzionka Wam życzę!!!:lol::lol::lol:[/quote]

Witanko Goniu :multi::loveu::loveu:
Faktycznie - świergolce w lesie świergolą na całego :lol:
Po miłym dzionku - miłego wieczorku :p

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: Miłego Dzioneczka życzę :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]....zajrzyjcie na Nasze Bazarki :mdleje: są w podpisie [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tobie też miłego wieczorku :loveu:

Byłem już tam, ale jakoś mało męskie są to bazarki :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Bo ja Menrzuś łobecnie to jestem dziołcha pracująca:grins::grins::diabloti:

:loveu:
[URL]http://img88.imageshack.us/img88/2006/p4200002ye7.jpg[/URL][/quote]

Tylko nie zaryraj się :shake:....:eviltong:

[quote name='evaxon']czeeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

a czeeeee :eviltong::loveu:

[quote name='Agniest']witam słonecznie :multi: bo u nas dziś piękny dzionek ;)

Menrzuś, zapomniałam ostatnio napisać, że masz super fotki w podpisie ;)[/quote]

U mnie też było słonecznie, więc oprócz spacerków, zostałem zapędzony do zmianu wystroju pokoju :mdleje:

te fotki już widziałaś......mało kto z obecnych wszystkie je widział ;)