Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry w ten piękny dzionek :-)

Tylko szkoda, że poniedziałkowy :-(

Menrzusiu! Dzięki za "rozbawiacza" :-)

Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz:
Nie za ma co :p

Witanko :multi:

[quote name='apple']

Powiem nieśmiało:roll:

JESTEM
:B-fly::B-fly::B-fly:

[SIZE=2]Fajna ta ranna rechotka:evil_lol:;)

Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik?

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale za to jaki krótki ten tydzień :razz:
Nie za ma co :p

Witanko :multi:

Dawno Ciebie nie było - jak tam weekendzik?

Dzieńdoberek :multi:Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:

Posted

[quote name='apple']Bardzo szybko i pracowicie ale fajnie zrobilismy imprezke, byliśmy w kościółku na mszy rocznicowej i na spacerku z Krosiem bo pogoda była piękna. W sumie wrażenia pozytywne a u ciebie?:razz:

..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz:

A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... no i pewnie mnóstwo jedzonka było, co? :razz:

No nie bede się chwalić:roll: ale duuzo i dobreńkie- no ja jestem po prostu genialna:B-fly:

A tak se - spacerki....zmiana wystroju pokoju, bo się Alfie znudził poprzedni :shake:
zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:

Na razie musze zmykac....do popołudnia:hand:

Posted

[quote name='apple']zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:

Zmiana wystroju polegała na wywalaniu :evil_lol:

Miłego dzionka :bye:

Posted

[quote name='apple']zmiana wystroju.....hmmmmm poka poka:razz: bede w pracy to obejrze jak mi kompa naprawili bo jak nie to:placz:

No gdzie lecisz? Tyle co przyszłaś! Już nas nie kofasz? :placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jakie sprzątanie? Naczynia do zmywarki marki Krosiu, śmieci poodkurza odkurzacz marki alutka-Lux ;) i już po sprzątaniu!

Ty to masz wprawę w sprzątaniu :evil_lol:.....

Posted

Witam!

Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę.

Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację.
Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości:
• sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
• kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska

To suma nawet kilku tysięcy złotych.

Wystarczy wejść na poniższy link

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597
zarejestrować się i oddać głos na

Fundację Boksery w Potrzebie

To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!!

Posted

[quote name='Menrzuś']
Byłem już tam, ale jakoś mało męskie są to bazarki :evil_lol:

śrubokrętów nie było :p

ale są opakowanie na komórki :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']śrubokrętów nie było :p

ale są opakowanie na komórki :evil_lol:

....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol:
A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']....czyli tzw ******** :evil_lol:.....nie, nie używam :evil_lol:
A tak w ogóle, to wypstrykałem się na boksie i ledwo wiążę koniec z końcem :shake:

:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:oops:mi TZ zrobił blokade na konto :razz::razz:i wydzielił limit benzyny jaki może wyjeździć na piesy :roll:.....tak jakby nie mógł do pracy na piechotę albo na rowerze :diabloti:

Eeeeeee.....to masz jeszcze sporo pracy w wychowywaniu TZa :diabloti:

Posted

Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol:

Posted

credita napisał(a):
Ha ha a ja poprosiłam mojego męża żeby zrobił zlecenie stałe na comiesięczne przelewy na konto BWP bo nie zawsze mam czas żeby przesłać pieniąchy,no i zgodził się :lol:

No to zostaje mi tylko zasugerować, żebyś się skliknęła z Alicją i powiedziała Jej jak ma wyglądać najbliższa lekcja wychowawcza :evil_lol:

Posted

:cool1:......jeszcze pół biedy z przelewami .....ale samochodzik mamy jeden i na dodatek ja ofiara losu nie mam prawka :razz: i jak gdzieś trzeba jechać to muszę go zmolestować :roll:.....ostatnio jak szukaliśmy Qdłaczka o 23 został poinformowany że o 8 ano jedziemy do Zabrza ....a potem musiałam mu zapłacić myjnię i sprzątanko wnętrza auta :roll: