Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
No pewnie, że mam fefra... I nie wiem jak sie wyrobię czasowo. No ale w końcu nie jestem sama, no chyba, że to jednorazowy zryw...

Właśnie o to chodzi, że to nie jest jednorazowy, a raczej w czasie rozłożony

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Właśnie o to chodzi, że to nie jest jednorazowy, a raczej w czasie rozłożony

Damy radę ;) Już jedna babinkę mam pod swoim skrzydłem ;) Tą od Dziadunia z Krzyczek. Ciągnę to już parę lat...Ale to długa historia ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
W każdym bądź razie gdzies tam z tyłu, za Tobą jestem.....jakbyś miała problemy, to tylko się odwróć ;)
Czuję Cię na wyciągnięcie ręki :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Damy radę ;) Już jedna babinkę mam pod swoim skrzydłem ;) Tą od Dziadunia z Krzyczek. Ciągnę to już parę lat...Ale to długa historia ;)

W każdym bądź razie gdzies tam z tyłu, za Tobą jestem.....jakbyś miała problemy, to tylko się odwróć ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
ale jak bedzie źle ;).....ale wiem, że będzie dobrze. Juz wiem, że w tych sprawach jesteś niezastąpiona :p :loveu:
Ty mnie Menrzuś nie podrzucaj ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Czuję Cię na wyciągnięcie ręki :loveu:

ale jak bedzie źle ;).....ale wiem, że będzie dobrze. Juz wiem, że w tych sprawach jesteś niezastąpiona :p :loveu:

Posted

[quote name='apple']Wdepnęłam z kawcią dla ciebie Nie ma tu jeszcze nikogo:cool1: no nic posiedzę i poczekam

Ja jezdem! Też czekam...

Jabcokowa! Dawaj proszę linka do tych fajnych ikonek!!!! Widzę je! :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraszne!Noo każda moja odpowiedź na twojego posta jest przed twoim:angryy: Ta pewnie tez tak bedzie:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zegar coś się tutaj rozregulował :shake:

Witanko w ten pięknisty, słoneczny, bezwietrzny i ciepławy poranek :multi:
Też podejrzewam że chodzi o zegar :roll: chociaż edytować podpisu tez nie moge:cool1:

Ciepły, bezwietrzny, pięknisty? Ja chcę do Gdańska:placz:

Posted

[quote name='apple']Też podejrzewam że chodzi o zegar :roll: chociaż edytować podpisu tez nie moge:cool1:

Ciepły, bezwietrzny, pięknisty? Ja chcę do Gdańska:placz:

...i banerki niektóre zanikają.

No to wskakuj do pociąga i zaraz będziesz :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']...i banerki niektóre zanikają.

No to wskakuj do pociąga i zaraz będziesz :razz: a nieee, transportem lotniczym bedzie szybciej, wstawiaj wode na kawe:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']....bo siedziałem na lotnisku, a Ty nie przyleciałaś :placz:Bo zdecydowałam się jednak na metro:roll: i tam nikt na mnie nie czekał więc się zabrałam spowrotem:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bo zdecydowałam się jednak na metro:roll: i tam nikt na mnie nie czekał więc się zabrałam spowrotem:evil_lol:

buuuuuuuuuuuuuub:placz:......zobaczysz, że w lipcu będzie lało :eviltong: